Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יד2 מנסים להתאבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חלופות ליד2, אף לוח אחר לא מתקרב ליעילות של יד2

אומנם... הם לא חייבים לאף אחד שום דבר ויכולים לעשות ככל העולה על רוחם

אבל כשאתה מונופול, מצפים ממך לסטנדרטים מסויימים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, הנה דעתי: מכרתי שם כמה מכוניות, הסטנדרטים מאוד גבוהים, האתר מרגיש קצת כבד אבל זה לא מונע מלמכור (משמע גם מלחפש). השירות היה בחינם והמענה האנושי של השירות היה בסדר.

הוא לא האתר היחיד שחסום מחו"ל, וזה מסיבות הגיוניות אני מניח, למנוע עקיצות ועבריינות, והתקפות על האתר. גודל כזה של שירות בחינם, כל ההוצאות על האתר עצמו, מגיע להם לשים הרבה פרסומות, וגם להרוויח מהם.

אלה עובדות לא משהו שניתן להתווכח עליו גם אם ממש מתעקשים.

חוסמי פרסומות מסוימים כנראה האתר לא חוסם. הפרסומות זה הכסף שלהם, אתה עולה על כביש 6 ועוקף כל מצלמה מהשדות בצד?

הממשק נוח והאתר מציע מגוון רחב של לוחות.

ט.ל.ח

פורסם
1.

3. עד אז, אתה יכול להגיד להם ביי ביי . לא נראה לי שהם יתרגשו.

זה בדיוק מה שגוגל אמרו עד לפני כמה שנים על חברה קטנה בשם פייסבוק

פורסם

יד2 בנוי פשוט נורא מלא באגים, כבדות נוראית, ממשק עלוב וזה האתר היחיד בעולם שאני ממש צריך לעזוב את הטאבלט בשבילו ולעבור למחשב כדי להצליח להזיז אותו במהירות סבירה שמאפשרת לחפור במודעות.

(כל הזמן מודעות לא נטענות שעה בזמן שמודעה אחרת נטענת בשניה, הגלילה קופצת ברגע שאתה לוחץ ואז זה נכנס לאיזה פרסומת, במסך מגע הכפתור חיפוש לפעמים לא נלחץ, התמונות קטנות מדיי ואי אפשר לגלול בעמוד של התמונה וזה רק מה שאני זוכר)

אני מאוד אשמח אם איביי יגיעו לפה ויעקפו את יד2 ויהרגו אותם לגמריי. כמה שנים הם יכולים למשוך עם האתר העלוב הזה ולא לבנות מחדש??

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מסכים עם ליאור.

יש להם הרבה מה לשפר, אבל נהנים מהקושי של מתחרים לחדור לשוק.

אבל לא לעולם חוסן.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם
יד 2 אינו מונופול.

קיימים לפחות עוד 15 אתרי מכירת רכב וחפצים שונים.

פשוט יד 2 הוא המצליח מכולם.

גם Windows אינו מונופול, יש מק ולינוקס, אבל עדיין 80 אחוז ממשתמשי מחשבים, משתמשים בו מסיבות כאלה ואחרות.

כנ"ל יד2, שאומנם יש אתרים אחרים, אבל לא תקבל בהם את החשיפה שתקבל ביד2, ולא יהיה לך מבחר כמו ביד2 (בתור קונה).

זה מונופול בראש של אנשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביד 2 אני משתמש די הרבה. אכן, כאשר אני פותח מודעה לצפייה בפעם הראשונה קופץ לי חלון פרסומת לרכישת קרקעות במחיר משתלם ליד יקנעם :-) אבל אח"כ זה לא חוזר.

עדיין אמשיך להשתמש

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יד2 הוא דוגמה מייצגת ללא מעט אתרים ישראליים (אהם, טמקא) - השדרוג עלול להרוג אותם, ויש כל כך הרבה גולשים שמפחדים לגעת או לשנות. בצדק מסוים, יש לא מעט שידרוגים שהרגו את העסק, זה מאוד קשה.

אני אתפלא אם יקום מתחרה מהארץ, זה עסק שדורש גיבוי כלכלי אדיר עם זרועות של תמנון לכל הענפים במשק. לפלטפורמות מבוססות מחו"ל, עם תשתית שעברה כמה מאבקים, דווקא יש פוטנציאל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם Windows אינו מונופול, יש מק ולינוקס, אבל עדיין 80 אחוז ממשתמשי מחשבים, משתמשים בו מסיבות כאלה ואחרות.

כנ"ל יד2, שאומנם יש אתרים אחרים, אבל לא תקבל בהם את החשיפה שתקבל ביד2, ולא יהיה לך מבחר כמו ביד2 (בתור קונה).

זה מונופול בראש של אנשים.

מונופול מוגדר לפי נתח שוק (ועוד פרמטרים), לא לפי כמות מתחרים.

גם לא לפי הפרופיל הפסיכולוגי של "אנשים"...:roll:

אתר כמו יד2 הוא מונופול טבעי. אין חסמים מלאכותיים לכניסת מתחרים אבל כל הקונים שם, כי כבר כל המוכרים שם, כי כבר כל הקונים שם... וחוזר חלילה.

אם מישהו זוכר, הם שפכו מיליונים על קמפיין טלוויזיוני כשעלו לאוויר, בשביל ליצור את האפקט הזה. הצליח להם.

ואכן, מאז ומעולם היה מדובר באתר מזעזע טכנולוגית וממשקית (ואני לא משתמש במילה הזו הרבה...). אולי הגרוע ביותר שאני מכיר.

מאז נמכר ע"י המייסדים האתר נמכר עוד פעם לאיזו קבוצת תקשורת זרה לפי שווי של 800+ מיליון ש"ח. עם הצלחות אי אפשר להתווכח...

נ.ב.

בהחלט כן

כאמור, יש עוד פרמטרים מלבד נתח שוק, והם קשורים לפרקטיקה העסקית של המונופול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במידה ויד 2 ימשיכו אם החלטות מטומטמות כמו שמה שהם עשו במדור כלבים הדרך לירידה מובטחת.

אודי A4

דימה.

פורסם

אומנם האתר לא מתהדר בממשק הכי נוח וכולל בתוכו שלל פרסומות קופצות, עדיין תבכו ותמשיכו לעלות מודעות/לחפש מודעות באתר בזמן שהבעלים צוחק כל הדרך אל הבנק

Peace

פורסם
יד2 יודעים שאין להם מתחרים אמיתיים.

נו, הגיע הזמן שתקים מתחרה ראוי, לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה עשו במדור כלבים?

בקצרה החליטו ללכת אחר הירוקים ולאסור פרסום של מכירת כלבים ללא תעודות מההתאחדות.

בפועל כמעת אף אחד לא מפרסם שם מאז והופה הומלס פי 5 יותר מודעות מיד 2 תוך חודש.

וגם אם ממש רוצים לפרסם שם יש צורך באישור מההתאחדות שלוקח יותר מחודש ואם רוצים להכניס שינוי למודעה קיימת אז צריך לחכות מחדש לאישור מההתאחדות ששוב לוקח איזה חודש.

אפשר לקרוא על זה כאן http://www.ikc.org.il/Dev2Go.web?id=201962&sNewsID=1473

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...