Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יד2 מנסים להתאבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולה שלא מפרסמים יותר מסחרה של כלבים. דוגמה נאה להחלטה מוסרית ולא עסקית.

תחום הסחר בכלבים לא מפוקח והוא כר נאה להתעללות בחיות והונאת קונים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעולה שלא מפרסמים יותר מסחרה של כלבים. דוגמה נאה להחלטה מוסרית ולא עסקית.

תחום הסחר בכלבים לא מפוקח והוא כר נאה להתעללות בחיות והונאת קונים.

+1

המסחרה הבעייתית גם באתר היא בנדל"ן.

יש לא מעט אנשים שסבורים שמכיוון שהאתר חינמי וכל אחד תוקע מחיר שרירותי לדירה שלו, תרם גם לעלייה במחירי הנדל"ן בצורה עקיפה.

מה גם שהמוכרים חושבים שהמחירים המפורסמים הם מחיר סגירה בחוזה, ובפועל הפער יכול להגיע ל-20% בין מחיר הדרישה למחיר הסגירה.

פורסם

פספסתם את העניין, הבעייה היא לא בהחלטה עצמה אלא באופן הביצוע הזוועתי שלה שגורם גם לבעלי כלבים גזעיים להעדיף מקומות אחרים.

אודי A4

דימה.

פורסם
+1

המסחרה הבעייתית גם באתר היא בנדל"ן.

יש לא מעט אנשים שסבורים שמכיוון שהאתר חינמי וכל אחד תוקע מחיר שרירותי לדירה שלו, תרם גם לעלייה במחירי הנדל"ן בצורה עקיפה.

מה גם שהמוכרים חושבים שהמחירים המפורסמים הם מחיר סגירה בחוזה, ובפועל הפער יכול להגיע ל-20% בין מחיר הדרישה למחיר הסגירה.

זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה שמאשימים את קיומה של מערכת שמאפשרת הפצת מידע באופן חופשי, ומשכללת את השוק, בעליית מחירים...

מה גם שהיא יכולה לסייע בקיצוץ פערי תיווך.

פספסתם את העניין, הבעייה היא לא בהחלטה עצמה אלא באופן הביצוע הזוועתי שלה שגורם גם לבעלי כלבים גזעיים להעדיף מקומות אחרים.

בנתי.

אני לא יודע באיזו רמה מתנהלים מועדוני הכלבנות בישראל, אבל כמה זה כבר מסובך להרים אתר ייעודי?

פורסם
זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה שמאשימים את קיומה של מערכת שמאפשרת הפצת מידע באופן חופשי, ומשכללת את השוק, בעליית מחירים...

מה גם שהיא יכולה לסייע בקיצוץ פערי תיווך.

אכן. גם אני חשבתי כמוך.

מסתבר שלא.

פורסם

אני חושב שאתה לא מבדיל בין פרשנות או דעה לעובדה.

כי באותה מידה אני יכול לכתוב שמסתבר שלא...

ולי אפילו יש דוגמא - שוק הרכב. זה שמפציצים מחירים לא אומר שיש מי שמשלם...

פורסם
אני חושב שאתה לא מבדיל בין פרשנות או דעה לעובדה.

כי באותה מידה אני יכול לכתוב שמסתבר שלא...

ולי אפילו יש דוגמא - שוק הרכב. זה שמפציצים מחירים לא אומר שיש מי שמשלם...

כשמוכר בא למכור דירה, הוא מסתכל ביד 2 ואומר לעצמו - לי יש ברז בצבע צהוב שקיבלתי מחמותי ולשכן שלי שגר ממול אין, ומקפיץ בעוד 300,000 ש"ח.

זה בחינם, אז למה לא?

בסופו של דבר זה משפיע.

תרומה מכרעת לעליית מחירי הדיור, כמו הריבית האפסית, אין לזה, אך קיימת השפעה.

בלי קשר למה שנכתב לעיל, הבעייתיות הכי גדולה בשוק הנדל"ן, למרות החשיפה הגדולה של רשות המיסים, היא שלעיתים הקונים וגם המוכרים לא מבדילים בין מחיר סגירה למחיר שמפורסם ביד 2.

פורסם
כשמוכר בא למכור דירה, הוא מסתכל ביד 2 ואומר לעצמו - לי יש ברז בצבע צהוב שקיבלתי מחמותי ולשכן שלי שגר ממול אין, ומקפיץ בעוד 300,000 ש"ח.

זה בחינם, אז למה לא?

כל מה שכתבת נכון גם לשוק הרכב, ועדיין המחירים בשפל וירידה. בסוף, מה שמשפיע זה ההצע והביקוש (וגם מחיר המימון) ולא עלות הפרסום בלוח המודעות.

:turn-l:
פורסם

זה בחינם, אז למה לא?

בסופו של דבר זה משפיע.

תרומה מכרעת לעליית מחירי הדיור, כמו הריבית האפסית, אין לזה, אך קיימת השפעה.

בלי קשר למה שנכתב לעיל, הבעייתיות הכי גדולה בשוק הנדל"ן, למרות החשיפה הגדולה של רשות המיסים, היא שלעיתים הקונים וגם המוכרים לא מבדילים בין מחיר סגירה למחיר שמפורסם ביד 2.

הבנתי את הטענה.

לא מוצא לה בסיס...

פורסם

האתר מאוד מרגיז, כבר לפני המון שנים היה צריך לעשות לו מחיקה והתחלה מחדש, המפתחים כבר לא בני 5 (אני רוצה להאמין)

לא יודע אם זה חוסר רצון או חוסר יכולת שמונעים מהם לבצע את המהלך, הרי את המחירון עיצבו מחדש לפני זמן מה, למה לא את האתר?

אחרי ההשקעה המאסיבית בפרסום ולאור העובדה שהשם שלהם הוא "יד2" (שזה שווה ערך ל"פיצה.קום", ג'יפ, פלאפון, קורנפלקס וכו') לעולם לא יקום מתחרה ראוי כל עוד הם לא סגרו את הבאסטה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גועל נפש היד 2 הזה, איך הם במדינה דמוקרטית מעזים להקים אתר חינמי, לפרסם אותו ולא לעשות אותו טוב? הם הרי חייבים לנו משהו!

ומה עם זה שכל פעם שאתה נכנס להומלס/win-win/מתחרה אחר, הדפדפן כופה עלייך ומעביר אותך באגרסיביות ובכוח חזרה לאתר יד2? מרגיז!

Peace

פורסם

טראפיק גובר על הכול. ה-כול. טראפיק גבר גם על צ'אק נוריס.

לא משנה כמה האתר פצוע, יש לו טראפיק? שם מפרסמים. כשאתה רוצה חשיפה למוצר שאתה מעוניין במכירה שלו, לא מעניין אם הוא עוצב על ידי האחיין שלך בכיתה ג'. אתה רוצה טראפיק. טראאאאפיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

falou אתרים יעודים צצים פה ושם ונופלים מיד, כמו שכבר נאמר אי אפשר בין לילה להעביר את הקונים הפוטנציאלים לאתר שונה, לאומת זאת עכשיו אנחנו יודעים שהמוכרים כן יכולים לעבור בפרק זמן קצר מעוד לפלטפורמה שונה.

לגבי המועדונים אז בקצרה הכול בהתנדבות , זה לא שאנשים עושים משהו בכוונה אבל בפועל מה שקורא שלהרבה מועדונים אין בכלל אתר שלא לדבר על לוח מודעות.

ומי שאמור לאשר את המודעות ביד 2 זה הרכזי גידול, בגזע שלנו לרכזת גזע בקושי יש אינטרנט ואין לה מחשב בכלל.

איך היא אמורה בכלל לאשר את המודעות אני לא יודע, בפועל לה בעצמה יש מודעה בהומלס ולא ביד 2.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...