Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי אני מתלבט לפני רכישת רכב בעיקרון 2 דגמים שמעניינים אותי שנתונים בין 2011-2013 בהתאמה. בין 10-12 אלף קילומטר צפוי בשנה

חשוב לי רכב חסכוני {הכל בהשוואה למליבו ואנטר שיש בבית } .מתפשר על ביצועים בכדי לקנות רכב בתקציב שלי ולא משנתון נמוך . לא חשוב בכלל מרווח מאחורה כי רק אני הולך לנהוג בו לבד. ומתי שאצטרך לקחת אנשים אז יש 2 מכוניות אחרות בבית . הסיטיגו מפתיע מאוד נסעתי בו הרבה בשנה האחרונה והוא מוצלח ממה שניראה ולעומותו האיביזה שמושכת אותי יותר אך בהכל יותר יקרה . חשוב בטיחות סבבה וצריכת דלק נמוכה ובכללי עלויות שלא יקרעו אותי כי אני גם הולך לשכור דירה .

חשוב לי מבחינת אבזור רק קרוז קונטרול ומידע לגבי נתונים של האוטו גם יהיה נחמד {למשל צריכת דלק ,מד מרחק מתאפס וכל הדברים הבסיסים} .

סיטיגו = לחבר יש ואני נוסעה הרבה רכב חמוד קטן ובכלל לא חלש כמו שחשבתי לפני . אומנם לא ניראה להיט ולא מפנק אבל לוקח מנקודה A ל B וחסכוני מאוד {בין עירוני 1 ל18 } על פניו אחלה רכב לסטודנט שנוסע לבד ולפעמים עם בת הזוג .

איביזה = רכב שאותי אישית יותר מושך במראה שלו , אפשר למצוא במחיר הזה שנתון 1 מתחת לסיטיגו . ביטוח +דלק+טיפולים יותר יקרים. אבל יתרון שזה רכב שיהיה קצת יותר נחמד לנהוג בו וניראה יותר טוב +חשוב מאד קרוז קונטרול ואפשר למצוא כאלו שיש להם לעומת הסיטיגו שלא מצאתי.

אין לי בעיה גם לחרוג בתקציב באזור ה5אלף בשביל אחת שמורה יותר .

אשמח לעזרה מהמבינים בפורום

תודה :wink:

פורסם

אם כבר הייתי מתלבט בין איביזה לסיאט מי שהגיעה רק בדגם החזק עם 75 כ"ס ובד"כ נסחרת במחיר אטרקטיבי משל הסיטיגו.

אם האיביזה נוחה לך והפער במחיר ובשנתון לא קריטי אז אני חושב שהיא עדיפה. היא תהיה נוחה יותר ונעימה יותר לנסיעה מרכב מיני, במיוחד בכבישים בין עירוניים בהם הקרוז קונטרול שבו אתה חפץ הופך להיות רלוונטי.

שוק המשומשות מוצף באיביזות ידנינות כך שלהערכתי תוכל למצוא עיסקה אטרקטיבית ורכב שמור ומטופל.

• תוכן חדש...