Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי שם פעם אחת לפני שנתיים כשקניתי חומרים לשטיפה ידנית. היה לי בסדר וקיבלתי ייעוץ כי הלכתי לאיבוד.

כבר צריך שוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המבחר טוב, המחירים לטעמי לא. אבל אני לא בא בטענות לאף אחד, לאור העובדה שאין ממש תחרות בארץ והזמנה מחו"ל בעייתית בגלל משלוח נוזלים ועלויות משלוח.

פורסם

קיבלתי חווית שירות ראשונית שם לפני שנה כשנכנסתי עם תקציב לא מוגדר וביקשתי ממשה לבצע רכישה ולהכנס לתחום, הוא לא התפרע עם המוצרים ונתן לי רק מה שהיה נחוץ ולא דחף לי מוצרים שלא אדע להשתמש בהם.

מפה לשם ביקרתי בחנות כבר מעל 5 פעמים בכל פעם השירות מפתיע אותי מחדש. כמו למשל- שמפו שרציתי לרכב לא היה וקיבלתי מתנה ממשה שמפו קאפלן שיהיה לי בנתיים עד שיגיע המלאי.

בקיצור- המחירים סבירים וטובים, השירות מעולה. ועל זה אין לי בעיה לשלם את המחיר - גם אם יהיה גבוה טיפה מהאינטרנט.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

דבר ראשון ומעל הכול שירות מעולה ומסור ללקוח, הסבר מעולה לכל מוצר ומוצר ופירוט שרק שם אפשר לקבל. באמת חנות עם ניחוח מוטורי אמיתי שקצת חסר במדינה שלנו. לגבי המחירים לאחר השוואה הם לרוב זולים. ובהחלט זולים בהרבה מאוטודיפו. ממליץ מאוד!

פורסם

אחלה אנשים, המון ידע ומקצועיות וכמובן מחזיקים מוצרים איכותיים ככה שהמחיר בדרך כלל שווה את זה.

הימים הקשים חלפו :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלת לגבי מחירים, לא? אתה יכול להיכנס לאתר שלהם, לראות את כל המחירים ולהחליט אם מתאים לך.

הם גם עושים משלוחים ובגדול זה אחלה עסק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי דעתי זה עסק קלאסי בנוף הישראלי, נכון שיהיה יותר זול לקנות בחו"ל, אבל על העוד כמה שקלים האלה אתה מקבל שירות ומהירות (לא צריך לחכות למשלוח) בצורה שלפי דעתי משתלמת.

אגב SmartCoupe, גם לי הוא נתן את אותו שמפו שעוד רגע נגמר, אני כבר מתכנן את הטיול לקנות שמפו חדש, QD ומקציף.

פורסם

המחירים והשירות של משה מעולים. לרוב אני משתמש בשירות של שליח שמביא את המוצרים עד אלי.

קרה בעבר שהיתה טעות קטנה בהזמנת פילטר שמן , משה שלח אלי שליח במיוחד באותו היום.

אני לא מכיר עוד חנות שמחזיקה מלאי גדול כזה, ומשה איש שירות משכמו ומעלה.

למי שלא ניסה עד עכשיו - אני ממליץ בחום.

פורסם

מחירים הוגנים מאד, אנשים עם ידע שלא מסבנים. משה בחור 10

ובארצנו הקטנה אכן מקום ששוה לקנות בו

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

היות והבחור מעורב בתחום פה בארץ, כך גם נראה השירות - אמין, אדיב ומסור ללקוח. השתמשתי בשירותיו מספר פעמים, הוא חבר של חברים ואני יודע שהוא נותן אחלה שירות.

פורסם

משה מנהל החנות תותח על ,שנים שאני קונה שם. העצה היחידה זה לבוא מוכנים עם מה שאתם רוצים ומקסימום לשאול שאלות על המוצר כי בסוף אתם יוצאים עם סכום גבוה ממה שתכננתם,לא כי דוחפים משהו אלא כי אתם משתכנעים.

לגבי המחירים לא רק שהם טובים ביחס לארץ,חזרתי מאירופה ובחנויות יעודיות של דיטיילינג המחירים דומים לאוטוסטור/נמוכים בצורה לא משמעותית/גבוהים!!!

Miata ND2

• תוכן חדש...