Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים.

הגשתי תביעה ביטוחית כנגד רכב שפגע בי באשמתה הבלעדית של הנהגת שנהגה ברכב.

הנהגת אינה בעלת הרכב ואינה בעלת פוליסת הביטוח.

ברשות הנהגת בשעת התאונה לא היו רישיון נהיגה ופוליסת ביטוח.

פוליסת ביטוח וכן פרטי בעל הרכב נמסרו לי מאוחר יותר.

אני יודע רק את שמה הפרטי של הנהגת ואת מספר ת.ז שלה. היא מסרבת למסור לי את שם משפחתה ואת כתובתה.

התביעה נדחתה ע"י חברת הביטוח בנימוק שבעל הפוליסה מתכחש לאשמת הנהגת.

עוד במהלך ההתדיינות בזמן התאונה הנהגת הפוגעת איימה שתשקר בנוגע להתרחשויות ותטען שאני חתכתי אותה ולא שהיא נכנסה בי מאחור. לשמחתי הודאה שלה במה שקרה באמת, וכן האיום הנ"ל הוקלטו בנייד שלי.

עוד נתון: לטענת הנהגת היא בפשיטת רגל והסדרי חוב ולכן אין לי סיכוי לראות ממנה את הכסף "אולי יפסקו לך 30 ש"ח בחודש כחלק מההסדרים שלי".

כיצד לדעתכם עליי לפעול? את מי לתבוע בתביעות קטנות?

כל עצה טובה תתקבל בברכה. תודה!

פורסם

לי קרה מקרה דומה והנזק היה פחחות והחלפת 2 דלתות .

מכתבים רשומים לפוגע לא נענו .הבנתי שאין לי סיכוי לרדוף אחרי הרוח ואז תבעתי את הביטוח שלי , שלמתי השתתפות עצמית של 1900 שקל כי הבת שלי נהגה והייתה אז חדשה .בנוסף הפסדתי העדר תביעות אבל הרווחתי בריאות נפשית.

אם יפגע בך עובד זר מדרום תל אביב או שב"ח מהשטחים מה תעשה ? לפעמים צריך להשלים עם הגורל וזה בסוף רק כסף וב"ה לא יותר גרוע

פורסם

אתה תובע את בעל הרכב ואת חברת הביטוח שלו.

ואת הנהגת עם הפרטים שיש לך, ושולח את העתק התביעה שלה לבעל הרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לי קרה מקרה דומה והנזק היה פחחות והחלפת 2 דלתות .

מכתבים רשומים לפוגע לא נענו .הבנתי שאין לי סיכוי לרדוף אחרי הרוח ואז תבעתי את הביטוח שלי , שלמתי השתתפות עצמית של 1900 שקל כי הבת שלי נהגה והייתה אז חדשה .בנוסף הפסדתי העדר תביעות אבל הרווחתי בריאות נפשית.

אם יפגע בך עובד זר מדרום תל אביב או שב"ח מהשטחים מה תעשה ? לפעמים צריך להשלים עם הגורל וזה בסוף רק כסף וב"ה לא יותר גרוע

יש לי מספיק פרטים בשביל לתבוע. אין שום סיכוי שאתן לרמאית לחמוק מתשלום הנזק שהיא גרמה, ולו בשביל שתקבל שיעור לחיים.

פורסם
אתה תובע את בעל הרכב ואת חברת הביטוח שלו.

ואת הנהגת עם הפרטים שיש לך, ושולח את העתק התביעה שלה לבעל הרכב

תודה רבה!

במידה והשופט יכריע לטובתי, מי אמור לשפות אותי? הנהגת? חברת הביטוח בה מבוטח הרכב?

יש מצב שאני זוכה במשפט ולא רואה כסף כי הנהגת פושטת רגל?

פורסם

תלוי את מי אתה תובע, אם אתה תובע את ביטוח המקיף של הפוגעת בהנחה שקיים אחד - אז הביטוח.

אם אתה תובע את הנהגת והיא בפשיטת רגל...לא יודע איך זה יגמר, כנראה כמו שהיא אמרה יחלקו את זה לתשלומים שכנראה יגמרו אצל הנכדים שלך, או שלהם.

פורסם
תלוי את מי אתה תובע, אם אתה תובע את ביטוח המקיף של הפוגעת בהנחה שקיים אחד - אז הביטוח.

אם אתה תובע את הנהגת והיא בפשיטת רגל...לא יודע איך זה יגמר, כנראה כמו שהיא אמרה יחלקו את זה לתשלומים שכנראה יגמרו אצל הנכדים שלך, או שלהם.

יש ביטוח מקיף לרכב הפוגע.

אם אני תובע גם את הביטוח, גם את בעל הרכב וגם את הנהגת הפוגעת כפי שהציע ישה לעיל, מי ישלם לי במידה והשופט יפסוק לטובתי?

פורסם
לא מאמין שלטיפוס כזה יהיה אפילו צד ג'. במקרה שלי אפילו חובה לא ברור אם היה.

המקרה הפרטי שלך הוא המקרה הפרטי שלך

והוא לא רלבנטי למקרה כאן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום שוב,

בהמשך למקרה הנ"ל, השגתי את כתובתה של הנהגת שפגעה בי והוגשה תביעה בתביעות קטנות.

הנתבעים הם: חברת הביטוח, הנהגת הפוגעת, בעל הרכב.

היום נמסר לי מביהמ"ש שרק חברת הביטוח משכה את כתב התביעה מהדואר, ושעליי להגיע ולנסות לבצע מסירה עצמית.

אשמח לעצתכם כיצד להמשיך ולפעול מכאן.

תודה!

פורסם

כל משרד חקירות פרטי מבצע מסירות מתועדות כנ"ל.

אם אינך חושש לשלומך, אתה יכול לנסות לבד. (דופקים בדלת, מוודאים מי פותח אותה, מוסרים ביד תוך תאור מה מכליה המעטפה והכל מצולם תו"כ).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

יש מסירה משפטית, ויש משרדי שליחויות שעושים מסירה אישית. העלויות שונות כי במסירה משפטית יש צורך גם בתיעוד של המסירה.אם יש לך זמן פנוי ואינך חושש, עשה את המסירה בעצמך, דאג לתעד אותה בצילום ובהקלטה.

פורסם

בזמנו, תבעתי בעל עסק נוכל שסרב לאסוף את הדואר הרשום. מסרתי את ההזמנה ביד בכתובתה של אימו (הגיבור התחבא אבל רשם את החברה בכתובתה של אימו הזקנה והנכה, ולשם הגיעו כל הנושים) ותעדתי את המסירה. כמו כן, איתרתי בבלשות חובבנית את כתובת מגוריו (אבל הוא לא פתח את השער), והדבקתי לו על רכבי החברה (עם הלוגו) הודעות מאירות עיניים בדבר התביעה (וצילמתי).

השופט הסתפק בהוכחות האלו.

:turn-l:
פורסם

תודה על התשובות, אנסה לבצע מסירה אישית.

במידה ולא יצלח, ניתן יהיה לתבוע רק את חברת הביטוח שמבטחת את הרכב הפוגע (הם כן קיבלו את כתב התביעה כאמור)?

• תוכן חדש...