Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי איגניס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפח 1328 מי יודע אם זה רכב על בנזין או סולר?

ראיתי רכב שעשה 200 אלף קילומטר משנת 2006 וחבר אמר לי שאם המנוע הוא בנזין אז הג'יפ לא יחזיק עוד הרבה זה נכון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא ג'יפ, אבל היו כמה איגניסים שהגיעו עם הנעה כפולה. בגרסא הרגילה זה הנעה קדמית.

רכב אמין אבל פשוט מאד ולא נח בכלל. גם לא חסכוני ביחס לנפח המנוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לחברה שלי יש את הרכב שנתון 2005.

רכב פרייבט עירוני כי הוא לא נוח בבינעירוני, חסכוני הוא לא ביחס לנפח מנוע שלו.

מה שכן הוא מאוד אמין ומאוד פשוט מכאנית ( הרכב מטופל היטב+ ).

כשמורידים מושבים אחוריים אשכרה אפשר לעשות איתו הובלות!

אבל מה שכן הישיבה גבוהה מהסטנדרט וגם ה"גחון" מעט יותר גבוהה ובשביל העיר הוא ממש סבבה.

היא מאוד אוהבת את האוטו מבחינת הצורה ובעיקר כי הוא בצבע אדום עם כמה לדים ורודים ומערכב סאונד סבבה ( שאני התקנתי, הסטוק גרועה למדי )

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

צודקים החברים.

זה אינו רכב על.

איפה הג'יפ - לא כ"כ הבנתי.

אולי אמינה - אבל מאוד מאוד אפורה. אינטריור שלא מזדקן בכבוד. יש גם בטוחות ממנה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הי לשאול היה לי את הרכב מעל ל8 חודשים. זה בהחלט לא גייפ אולי מתאים לדרכי עפר קלות מנוע בנזין בלבד יש כאלה עם הנעה 4*4. רכב אמין מאוד נוסע חלק באזור ישר אולם אם אתה נוהג בעליות וכו' קצת קשה לו. מיועד בעיקר לעיר אולם גם בנסיעות ארוכות היה מאוד נוח.

יש לו ישיבה מאוד גבוהה בכביש וזה יתרון.

שים לב שהדגם הזה היה נפוץ בהשכרה לכן חפש רק ידיים פרטיות עם תיעוד ובנוסף 200 זה המון קילומ' לשנה יש בהחלט אחלה של רכבים עם 150 קילומ' שזה בהחלט סביר +.

אשמח לעזור

פורסם

הייתה לי איגניס 9 שנים (מהיום הראשון שעלתה לכביש) , הייתה לי 4x4 אוטומטית, הרכב אמין ברמה שלא יאומן, 170k ורק טיפולים שוטפים. הוא קצת קופצני ולא הכי נוח אבל לא היה בוקר אחד שלא התניע ואף פעם לא נתקע,

הרכב נמכר בצער רב עקב קניית רכב חדש, ממליץ בחום

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הרכב הכי מעפן שיצא לי לנהוג בו ב 20 שנה האחרונות. מתלים של ריקשה, הכל מקרקש ובכל סיבוב אתה עף הצידה. הדבר הטוב היחיד הוא המזגן. באמת באמת שהייתי מעדיף רכב ישן יותר ונורמלי יותר. האיגניס החדשה שהוצגה, דווקא מעניינת...ואמורה להגיע לארץ בשנה הבאה.

פורסם

האיגניס רכב קטן ונחמד... מה שכן, הייתי מציע לסרוק את השוק, יש כאלה עם הרבה פחות קילומטרים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...