Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל המוצר הזה:

https://www.amazon.com/Cold-Water-Dye-Asst-Colors/dp/B0048BMTJW/ref=lp_7671179011_1_1_a_it?srs=7671179011&ie=UTF8&qid=1467323592&sr=8-1

מצד ימין למעלה רשום לי:

This item does not ship to Sderot, Israel. Please check other sellers who may ship internationally.

אבל למעלה רשום לי FREE Shiping ע"י S&S Worldwide, שהמילה Worldwide למיטב הבנתי אומרת משלוח לכל העולם.

במידה וזה באמת לא שולח ארצה, איך אוכל למצוא בייעילות את אותו המוצר שכן שולח לארץ?

במידה ולא שמתי לב שזה לא נשלח לארץ, אמזון ידעו לעצור את תהליך הקניה אחרי שיזהו שאני מנסה לשלוח למקום שאליו זה לא נשלח? או שזה יתן לי לשלם ואז אצטרך לשבור את הראש?

תודה :)

פורסם

S&S Worldwide זה השם של החברה, זה לא אומר שהם שולחים לכול העולם. ישראל לא מופיעה ברשימת הארצות אליהן הם כן שולחים...

למיטב ידיעתי, אמזון לא יתנו לך להשלים הזמנה למקום אליו המוכר/ים לא שולח/ים. השלמת את תהליך הקנייה? הכנסת כרטיס אשראי וכו'?

פורסם

אכן - רק מה שכתוב עליו Sold by או fullfield by עם אמזון - יוצא מהבית שילוח שלהם (כשהשני - הם משמשים כמחסן לוגיסטי - אז גם שם האחריות היא של מי שמוכר).

כעיקרון - אני מעדיף לקנות רק מאמזון ישירות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בצ'ק אוט לפני התשלום

מאחר והמוכר לא שולח לארץ, במהלך תהליך הצ'ק אאוט, תקבל הודעה מובלטת כי לא ניתן לשלוח את המוצר לארץ. ולא יתאפשר לך להמשיך בתהליך התשלום עד שלא תפתור את הבעיה (כלומר החלפת כתובת יעד או מחיקת מוצר מעגלת הקניות שלך)

פורסם
לא קניתי את המוצר, אני סתם מנסה ללמוד להתנהל יעיל מול אמזון.

איך אני יודע לחפש נכון בין כל האמזונים?

כשאתה מחפש באמאזונים:

1. באמאזון ארה"ב, חפש מוצר, תסמן בסינון בצד שמאל Ships to Israel ולמטה יותר Sold by: Amazon.com. כדי שיתן לך לבחור מוכר לפעמים תאלץ לצמצם קצת ולחבור קטגוריה.

2. באמאזונים האירופאיים אותו דבר, אבל במקום Ships to Israel יש AmazonGlobal Eligible.

פורסם

מתעלק:פעם ראשונה הזמנתי לפני שבוע מאמזון זכרון למחשב.

האם התאריך הגעה שרשום באתר הוא בהכרח נכון? והאם הגיוני שהחבילה שלי עברה כלכך הרבה מקומות?

Latest update: Saturday, Jul 2

7:19 AM

Package arrived at a carrier facility Carrier: i-parcel, Tracking #: AEIABE20020700713

Friday, Jul 1

6:46 PM

Package arrived at a carrier facility

6:45 AM

Thursday, Jun 30

6:55 PM

6:34 AM

12:11 AM

Wednesday, Jun 29

6:32 AM

Tuesday, Jun 28

8:44 PM

7:16 AM

12:00 AM

Additional information is required to process through customs. Please contact carrier to ensure timely delivery

Edison, NJ, US

Monday, Jun 27

9:14 PM

Saturday, Jun 25

6:13 AM

Friday, Jun 24

7:18 PM

Thursday, Jun 23

12:19 PM

Wednesday, Jun 22

12:06 PM

8:57 AM

Additional information is required to process through customs. Please contact carrier to ensure timely delivery

8:57 AM

12:24 AM

Package has left seller facility and is in transit to carrier

Breinigsville, PA, US

פורסם

אם תקבע את הכתובת הישראלית בתור הכתובת הראשית בהגדרות חשבון, הוא ירשום לך בתאור מוצר האם נשלח לישראל או לא בלי להוסיף לסל

• תוכן חדש...