Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG_0942.jpg

IMG_0943.jpgIMG_0945.jpgIMG_0946.jpgIMG_0947.jpgIMG_0948.jpg

IMG_0949.jpg

הייתי שמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים יותר ממני על המכונה, על הווקס, על הפד, על פג ספוג,

החומר בבקבוקים זה פוליש קריסטל שהגיעו מהשתיפה המקומית והייתי רוצה חוות דעת גם על החומרים הטיפוסיים שבהם משתמשות השתיפות (בתור אחד שעבד בשתיפות מאז הילדות הבנתי שכל השתיפות משתמשות באותם החומרים)

כמו כן אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע מעל אלף שקל במכונת פוליש במידה ואני מתכוון להציע בעתיד שירותי פוליש לאנשים או שהמכונה שבתמונה תוכל לבצע עבודה טובה?

מעניין אותי גם מה ההבדלים המשמעותיים בין מכונות יקרות לזולות יותר? למשל המכונה שבתמונה היא של חבר והיא עלתה לו 500 שקל בהזמנה מחול, לעומת זאת ראיתי מכונה דומה של מקיטה ב 1300, מה יוצר ביניהם את ההבדלים והאם הם משמעותיים מספיק על מנת להצדיק את ההבדל במחירים?

IMG_0950.jpg

פורסם

וואוו תקשיב, אין מספיק שאני יכול לרשום שיכסה פה תגובה אחת או חמש בפוסט הזה בכדי שתבין,

אני רק יכול לומר לך, שאם יש לך איזושהי כוונה לעסוק בזה, ולא במנהרות המוות, אלא ממש כדיטיילר,

תתחיל ללמוד, והמון. ואז תחזור עם שאלות כשאתה יותר ממוקד ומבין.

ומכונות זה הדבר האחרון שאתה צריך ללמוד עליו.

מלבד זאת, אין דרך להביע דעה על חומר בבקבוק שאף אחד לא יודע מה הוא.

אין לא מצליח לראות מה הדגם של המכונה שלך, אבל לפי הראש שלה, ובכך שאין מרווח לדיסק לנוע בזריקה,

זה נראה כמו רוטרית, וזה הכי רחוק ממה שאתה צריך כרגע.

פורסם
וואוו תקשיב, אין מספיק שאני יכול לרשום שיכסה פה תגובה אחת או חמש בפוסט הזה בכדי שתבין,

אני רק יכול לומר לך, שאם יש לך איזושהי כוונה לעסוק בזה, ולא במנהרות המוות, אלא ממש כדיטיילר,

תתחיל ללמוד, והמון. ואז תחזור עם שאלות כשאתה יותר ממוקד ומבין.

ומכונות זה הדבר האחרון שאתה צריך ללמוד עליו.

מלבד זאת, אין דרך להביע דעה על חומר בבקבוק שאף אחד לא יודע מה הוא.

אין לא מצליח לראות מה הדגם של המכונה שלך, אבל לפי הראש שלה, ובכך שאין מרווח לדיסק לנוע בזריקה,

זה נראה כמו רוטרית, וזה הכי רחוק ממה שאתה צריך כרגע.

אני לומד, בגלל זה אני גם שואל.

אתה יכול לפחות להסביר לי את ההבדל בין המכונות? או לתת חוות דעת על החומרים שכן ידוע מה הם?

פורסם

הכוונה היא שאלו חומרים ומכונה של מכוני שטיפות, מכונה של יונדאי תמצא בכל מנהרת שטיפה, עולה 400 שקל.

לא ברור מה זה כל שאר החומרים אבל אני מנחש שהם ברמה נמוכה.

פורסם
אני לומד, בגלל זה אני גם שואל.

אתה יכול לפחות להסביר לי את ההבדל בין המכונות? או לתת חוות דעת על החומרים שכן ידוע מה הם?

תשמע, זה כמו שתשאל מה זה מנוע, תסביר לי הבדלים אני רוצה להיות מכונאי,

אתה לא באמת מצפה ללמוד ככה נכון? תשקיע אם זה משהו שבאמת מעניין אותך.

1. Rotary

2. Dual Action

3. Random Orbital

כל מכונה דורשת רמת מיומנות וטכניקה אחרת,

תתחיל לקרוא:

http://www.autopia-carcare.com/machine-polishing.html

ובאמת שזה רק הפתיחה

החומר היחיד שאני כן מצליח לזהות זה של מגוואירס, זה חומר ברמה ביתית, לא רע בכלל, אבל הוא לא מהסדרה המקצועית שלהם.

* ואני משער שהחבר שרשם ״שטיפות״ מתייחס לזה שהבסיס להכול, זה ללמוד לבצע שטיפה נכונה, את הטכניקה שלה, ואת הסיבות לכך. רק לאחר מכן תוכל לדבר על כל השאר.

פורסם

Michael, ממליץ לך לראות מספר ערוצי יוטיוב מומלצים:

Ammonyc

autofetishdetail

junkman2000

זה בתור התחלה, תעבור בזמנך הפנוי על כל הסרטונים שלהם, יש שם המון מידע על הכל.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

אוקי תודה רבה לכולם.

על איזה חומרים הייתם ממליצים? פוליש, ווקס, פלסטלינה, שמפו לשתיפה, וכדומה מי החברה שנחשבת למקצועית באמת? אני מוכן להשקיע מבחינה כספית בחומרים שבאמת ידוע שהם טובים.

הייתי גם שמח לקבל המלצה על דגם של מכונה? הבנתי שהדגמים של ה DA הם יותר בטיחותיים וקלים לשימוש ומתאימים יותר למשתמש שאין לו הרבה ניסיון.

השאלה היא האם אפשר להסתדר עם כל סוג של עבודה עם DA או שיש עבודות שאין מנוס מלהשתמש ברוטורית?

עריכה אחרונה על ידי Michael Sodovski
פורסם

קודם כל תשלוט בהיבטים אחרים רק לאחר מכן תלמד על עבודת הפוליש.

נתתי לך מספר ערוצי יוטיוב (תתחיל מammonyc), צלמד איך לשטוף נכון, איך לעשות פלסטלינה, איך למרוח אוטם/ווקס, מה ההבדל בינהם, מה המטרה שלהם, לאחר מכן תלמד על פוליש.

אין חומרים ספציפיים מומלצים, לכל מטרה יש מספר חומרים טובים יותר או טובים פחות.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...