Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מעוניין לרכוש רכב ראשון (נהג חדש), ואני אשמח לקבל עזרה בהמלצות לרכבים...

התקציב שלי עומד בערך על 32K.

מה שאני מחפש בעיקר - רכב שיסיע אותי מהבית לעבודה (פעם, פעמיים בחודש ישומש לצורך נסיעה ארוכה למקום כלשהוא), יהיה בטוח, אוטומוט, וכמובן שיהיה חסכוני.

חשבתי על יונדאי I20 או אולי סוזוקי סויפט - אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות לתקציב שיש לי.

תודה מראש,

עריכה אחרונה על ידי amir_niz
פורסם

מאזדה 2 יכולה להתאים, I20 אופציה לא רעה.

אלה רכבי סופר מיני, לא מיני. רכבים בסגנון דייהו מאטיס, ספארק, I10 למיניהם הם מיני.

פורסם

אני הייתי בודק את הספלאש,אמינות טובה,קטנה אך לא צפופה מאחור כמו הרכבי המיני אם כי תא מטען לא גדול.

אם בכול זאת תלך על מזדה,רק חפש רק את רמת הגימור דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מאזדה 2 יכולה להתאים, I20 אופציה לא רעה.

אלה רכבי סופר מיני, לא מיני. רכבים בסגנון דייהו מאטיס, ספארק, I10 למיניהם הם מיני.

אני הייתי בודק את הספלאש,אמינות טובה,קטנה אך לא צפופה מאחור כמו הרכבי המיני אם כי תא מטען לא גדול.

אם בכול זאת תלך על מזדה,רק חפש רק את רמת הגימור דינמיק.

תודה על העצות אנשים,

תא המטען לא כ"כ קריטי לי. הספלאש או המאזדה נשמעות אחלה עצות, רק שאלה קטנה - נגיד ואני חורג טיפה בתקציב (36K) איזה שנה של אחד מהרכבים אני יכול למצוא?

שוב תודה!

פורסם

תסתכל ביד 2,הכי טוב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תסתכל ביד 2,הכי טוב.

תודה על העזרה שוב,

רק שאלה קטנה, כי גם המראה יחסית חשוב לי והמאזדה נראית יותר יפה בעייני - האוטו יחסית חסכוני? כי מביקורת שקראתי פה ושמה באינטרנט, האוטו לא הכי חסכוני וחשוב לי שיהיה מדובר באוטו חסכוני...

פורסם

אכן,לא מדובר ברכב חיסכוני כול כך,אבל אם אתה לא נוסע הרבה אולי כדאי לתת פחות שיקול לנושא,כי מצד שני היא זריזה,אמינה יש לה יתרונות אחרים גם.

פורסם

יש לי כמה מכרים עם הספלאש והם כולם מרוצים.

אם אתה מחפש גם רכב מזרח אסיאתי (="אמינות" בישראלית), גם אוטומטית וגם תקציב לא בשמיים, אתה חייב להתפשר על משהו.

אם חיסכון בדלק הוא קריטי בשבילך, תראה אם אתה יכול לוותר על תיבה אוטומטית ועל ארץ יצור אסיאתית.

פורסם

שלום

גם אנחנו מחפשים פחות או יותר אותו רכב. היינו במגרשי מכוניות וכרגע עומדות על הפרק שתי מכוניות:

מזדה 2 יד שניה 2008 170000 קמ.

יונדאי i10 יד שניה 2008 80000 קמ.

המזדה קצת יותר מרווחת, והחשש העיקרי הוא מביקורים תכופים במוסך עקב הקילומטראז הגבוה.

לאור הנתונים הנל, יש לאחת מהמכוניות יתרון מהיבט אמינות?

תודה

פורסם

זאת מזדה דינמיק?

פורסם (נערך)
אכן,לא מדובר ברכב חיסכוני כול כך,אבל אם אתה לא נוסע הרבה אולי כדאי לתת פחות שיקול לנושא,כי מצד שני היא זריזה,אמינה יש לה יתרונות אחרים גם.

אני אקח את זה לתשומת ליבי, תודה רבה!

יש לי כמה מכרים עם הספלאש והם כולם מרוצים.

אם אתה מחפש גם רכב מזרח אסיאתי (="אמינות" בישראלית), גם אוטומטית וגם תקציב לא בשמיים, אתה חייב להתפשר על משהו.

אם חיסכון בדלק הוא קריטי בשבילך, תראה אם אתה יכול לוותר על תיבה אוטומטית ועל ארץ יצור אסיאתית.

חיסכון הוא לא קריטי, זה חשוב כמובן אבל. מה שקריטי בשבילי זה בעיקר אמינות... כרגע אני בעיקר מתלבט בין הספלאש והמאזדה 2.

מה לגבי הקיה פיקנטו 2011?

עריכה אחרונה על ידי amir_niz
פורסם

קיה פיקנטו וI10 לא מתחרות של מאזדה 2. אלה 2 קטגוריות שונות. מאזדה 2 זה סופר מיני, האחרות הן מיני(קטנות יותר).

170 אלף ק"מ בהחלט ק"מ מאוד גבוה בשביל השנה הזאת, כדאי להתמקד על רכבים סביב 100 אלף ק"מ.

מאזדה 2 אולי קצת פחות חיסכונית אבל היא מאיצה בצורה טובה, ז"א לא עגלה. ספלאש אכן יותר מכוערת, למרות שגם המאזדה לא בטופ מבחינת עיצוב.

פורסם
קיה פיקנטו וI10 לא מתחרות של מאזדה 2. אלה 2 קטגוריות שונות. מאזדה 2 זה סופר מיני, האחרות הן מיני(קטנות יותר).

170 אלף ק"מ בהחלט ק"מ מאוד גבוה בשביל השנה הזאת, כדאי להתמקד על רכבים סביב 100 אלף ק"מ.

מאזדה 2 אולי קצת פחות חיסכונית אבל היא מאיצה בצורה טובה, ז"א לא עגלה. ספלאש אכן יותר מכוערת, למרות שגם המאזדה לא בטופ מבחינת עיצוב.

האמת שאני לא הכי מבין במכוניות בגלל זה אני מתבלבל המון... אני סה"כ רוצה רכב שהוא לא משפחתי ושאני לא אטעה בבחירה הראשונה...

• תוכן חדש...