Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות הזמנו אני ואחי שני גולפים חדשים בצ'מפיון מוטורס. בתצוגה הצמיגים שהיו מותקנים בכל הרכבים היו של מותגים רציניים, מישלן, קונטיננטל, בריג'סטון. שאלנו את המוכר אם איזה צמיגים מגיע הרכב אז הוא ענה או מישלין או קונטיננטל. אתמול באנו לאסוף את הרכבים רואים שהתקינו צמיגי הנקוק שהם בכלל לא באותה רמה. אמרנו למוכר שזה לא מה שהובטח והוא ענה, זה מה יש אין אפשרות לבחור צמיגים ושהוא טעה כאשר הבטיח לנו.

בעיניי יש פה הטעיית צרכן, גם בתצוגה אין אף רכב עם צמיגים ברמה של הנקוק וגם הובטח בעל פה שיהיו צמיגים איכותיים יותר

מה אתם ממליצים לעשות?

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

זה לא תלוי ביבואן.

מאיפה לך שהנקוק לא ברמה של שאר המותגים שציינת?

ואני מציע לך לערוך את הכותרת הזו שלא תחטוף בטעות הוצאת דיבה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אין לך את זה בכתב אין לך מה לעשות - לך תוכיח שהנציג הבטיח לך בע"פ משהו.

אין בעיה עם הצמיגים הנ"ל - תתחדשו וסעו לשלום.

פורסם

יש לי את זה בשיחה מוקלטת שהם כן הבטיחו אבל עכשיו מתנערים.

אני לא אומר שהנקוק צמיג גרוע, אבל זה לא באותה רמה בכלל עם מישלן או קונטיננטל

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

קשקוש.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-AutoBild-Summer-Tyre-Test.htm

מדובר בחברה השביעית בגודלה בעולם שמייצרת מוצרים איכותיים מאוד.

יש להם אישורי OE לחברות רבות כולל עבור דגמי רכבים ספורטיביים יותר. לאחרונה אף קיבלו אישור כזה לספק צמיגים לב.מ.וו סדרה 7.

פורסם

על סמך מה אתה אומר את זה?

זה כמו שתגיד מרצדס יותר טוב מבמוו, צריך להשוות דגם לדגם לא חברה לחברה.

הנקוק לא נופלת לא ממישלן ולא מקונטי ובטח לא מבריג'דסטון.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפני שבוע מכר שלי הוציא A4 עם חבילת S-LINE ב400 אלף ש"ח. היא הגיע עם חנקוק VENTUS EVOS2 בגודל 19. צמיג מהמם.

בכלל לחנקוק אין מה להתבייש. איכות קוראנית עדיפה על פולנית/הונגרית/רומנית של המותגים הגדולים.

פורסם (נערך)

איזה דגם של הנקוק קיבלת? איזה גולף הזמנת? קח בחשבון שאם היית מקבל מישלין אז זה היה צמיג פשוט (אם הזמנת גולף רגילה ולא משהו ספורטיבי) מתוך הדגמים של החברה כדוגמת SAVER או משהו דומה.

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

גם כשאני הוצאתי את האאודי שלי (2 ליטר טורבו) היא הגיעה עם צמיגי הנקוק, ואפילו היה עליהם סימן AO שמראה שהגיעו מקוריים מאאודי גרמניה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
איזה דגם של הנקוק קיבלת? איזה גולף הזמנת? קח בחשבון שאם היית מקבל מישלין אז זה היה צמיג פשוט (אם הזמנת גולף רגילה ולא משהו ספורטיבי) מתוך הדגמים של החברה כדוגמת SAVER או משהו דומה.

אם הוא קיבל את ההנקוק אז הדגם של הצמיג זה K425, שזה הצמיג הירוק שלהם.

פורסם

לקוח שאל במעמד הזמנה את מותג הצמיגים וקיבל תשובה חד משמעית. מה זה משנה אם הנקוק טוב או לא?

הוא קיבל לא מה שאמרו לו במעמד רכישה.

פורסם

כמו שכתב אריק, ליבואן אין שליטה על דגם הצמיג שמגיע עם הרכב. אלו מותקנים במפעל.

לא מדובר על משהו שמקובע גם במפרט הרכב.

אגב, K425 מקבל ביקורות טובות יותר מהמישלין אנרג'י.

פורסם

אם אין שליטה - למה להגיד שלוש מותגים אופציאונלים אחרים בזמן רכישה?

אם אמרו

מישלן, קונטיננטל, בריג'סטון - אז צריל לספק אותם.

פורסם

הוא אמר על סמך הרכבים שנמכרו לפני כן. זה הכל. הצמיגים באים עם הרכב מהמפעל, היבואן לא מחליט איזה דגם יורכב.

מה אתה רוצה לעשות עכשיו? היבואן לא יחליף את הצמיגים על חשבונו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...