Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד תקלה P0335 - קיה סיד 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה שלי הייתה להחליף את חיישן הקראנק.

בטעות הזמנתי חיישן קאמפ.

חבל שלא הקשבת לאסף ולא החלפת ישר את חיישן הקראנק, זו מחלה של מרבית הקוריאניות מסוף שנות ה2000 והלאה. לרוב מתבטא בכיבוי מנוע בתנועה צפופה, כאשר תא המנוע חם מאוד.. אישית ראיתי את התקלה כבר בעשרות רכבים, אז אסף בטח ראה במאות.
פורסם

Camshaft Position Sensor (CMPS) is a hall sensor and detects the camshaft position by using a hall element. It is related with Crankshaft Position Sensor (CKPS) and detects the piston position of the each cylinder which the CKPS can’t detect. The CMPS are installed on engine head cover and uses a target wheel installed on the camshaft. This sensor has a hall-effect IC which output voltage changes when magnetic field is made on the IC with current flow. When teeth on the target wheel trigger the sensor, output voltage is 5V. If not, it is 0V. These CMP signal is sent to the ECM and used for determining the ignition timing along with CKP signal. CMPS makes Sequential Injection possible

איזה כייף לי :)

פורסם

למה הבעיה היא של המנוע, אם החיישן הוא מקור הבעיה?

זאת מחלה ידועה של מנוע G4FC .

קפוץ ליונדאי שופ וקנה חיישן קראנק.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
החיישן הוחלף אתמול, הבעיות נעלמו כלא היו...

נראה גם שהמנוע עובד חלק ושקט יותר בN.

תודה רבה חברים.

שלום חברים יש לי את אותה התקלה יש מצב לצרף תמונה איפה נמצא ביישן וקישור להזמין אחד חדש?

תודה רבה.

פורסם

תודה רבה כנראה פספסתי את התמונה , ראיתי שבשרשור הבחור רשם שהוא מצא את החיישן ביונדאישופ העניין הוא שהחיישן קראנק היחיד שמצאתי שמתאים לקיה סיד נראה שהוא לדיזל בכלל

• תוכן חדש...