Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט על דגם רכב, נכון לעכשיו יש לנו רכב ראשי קורולה 2010 שהוא אמין ואיתו אנחנו נוסעים כשיש מרחקים. יש לנו עוד רכב של אישתי שברולט אבאו 2007, שצריך להחליפו, כי לדעתי עוד מעט הוא יגיע לשלב של תיקונים יקרים. חשבנו להחליפו ברכב יותר אמין (שגם יוכל לטפס לאריאל, שם אני עובד כרגע). אנחנו לא צריכים איזה רכב עיר למהדרין, רק שיהיה מקום לכסא תינוק מאחורה ועגלה במושב האחורי. כמובן שאנחנו רוצים רכב חסכן ואמין. אני מניח שמיני זה יותר הכיוון הריאלי כי חשבנו להשקיע משהו כמו 40000 או פחות. ממה שקראתי אני חושב ששברולט ספארק 2014 יכולה להספיק. במקרה הזה אולי טרייד אין יהיה יותר אטרקטיבי (?). ככה שאשמח לשמוע איזה דגמים אתם מציעים לרכב שני. בשנתון לא רחוק מדי. על הדרך קראתי קצת על הטרייד אין עם החסרונות והכול אבל לרכב כמו אבאו 2007 לא נראה לי שיש הרבה ביקוש, אולי עדיף טרייד אין ?

תודה מראש לעונים

פורסם
I20 רק בת 6+ תעלה אולי 40000....חשבתי ללכת על משהו יותר חדש כדי שיהיה יותר אמין. אלא אם אני טועה בהנחה שלי?

יכול להיות שאתה צודק השאלה באמת מה אתה צריך מהרכב. אגב אני לא חושב ש I20 בת 6 תעלה 40K השוק דיי מוצף ביונדאי והמחיר שרושמים במודעה לא בהכרח המחיר שהמוכר מתכוון לקבל (לפעמים רחוק 10K ממה שהמוכר מוכן לקבל על הרכב).

אם תפרט את הצרכים שלך לפי סדר חשיבות זה יעזור לנו מאוד לעזור לך וכמובן תציין אם גיר רגיל בא בחשבון כי אם כן זה פותח לך המון אופציות.

(אגב לי יש I20 שנת 2009 אוט' שגמעה מעל 180000 ק"מ ואני לא מתכנן למכור אותה בשנתיים הקרובות הרכב מראה אמינות דיי טובה ואני דיי מרוצה למרות שאני לא כזה אוהב את הרכב הזה אבל את העבודה הוא עושה בצורה טובה).

פורסם

אבל לקנות רכב יד שנייה עם קילומטראז גבוה, גם אם הוא אמין בתאוריה זה חתול בשק.

כמו שרשמתי, מבחינתנו שהרכב יהיה בטוח, אמין, שלא אוכל הרבה דלק, יסחוב בעליות ויהיה מקום לדחוס בו עגלה (מבחינתנו גם במושב האחורי) וכיסא לתינוק. לא צריך עיצוב מיוחד, ולא נעליים. רוב הנסיעה איתו היא בדרכים בין עירוניות אז אין אין הצורך במנוע זריז. להחליף רכב מ-2006 ברכב מ-2009 זה נראה לי קצת מצחיק. בשורה התחתונה, אני מודע שיש המון אופציות בגלל זה אני קצת אבוד :) בקשר לגיר ידני, זה אפילו עדיף לנו.

פורסם

איך הבנת ממני לקנות רכב 2009 עם ק"מ גבוהה? בתקציב שלך אתה יכול לקנות I20 שנת 2012 ידנית ואפילו אולי 2013 (ראה יד 2).

אגב הפיג'ו 206 ידנית גם יכולה להיות אופציה טובה, לחבר שלי הייתה כזו והוא מאוד היה מרוצה ממנה.

פורסם

רק נקודה לתשומת לבך, לא מומלץ לשים את העגלה על המושב האחורי כאשר התינוק ליד במושב הבטיחות. היה לי אישית מקרה שבפניה חדה העגלה עפה על התינוק... לא נעים.

לדעתי אתה צריך סופר מיני שהעגלה יכולה להחכנס לתא המטען. יש הרבה דגמים שנכנסים לתקציב בשנתונים 2011-2012 והם יהיו מספיק אמינים.

פורסם

תודה שוב,

לגבי העגלה, בגלל שהאוטו קטן היא יושבת חזק, ככה זה באבאו בכל אופן. גם ככה העגלה היא לא חובה, יותר יתרון.

פ'גו 208 באמת נראת כמו אוטו מתאים, הבעיה שאין בשוק הרבה ידניות (ביד 2, הכי זולה ב45 אלף) אבל אני באמת אתחיל לבדוק בכיוון. בעיקרון אם משווים לדוגמא אם הסופר מיני המובילות 208, פאביה, I20 על איזה היית ממליץ (אם ההבדל בין 38-41 אלף הוא שולי). או שספארק חדשה יותר כבר עדיפה? מבחינת אמינות (מנסה לצמצמם עלויות להמשך, כרגע יש כסף זמין)

פורסם

הספארק היא מיני, ה I20, פאביה, איביזה, 208 הן סופר מיני.

אוטו חדש עדיף מבחינת אמינות זה נכון אבל אני לא הייתי קונה רכב רק בגלל אמינות אלא משכלל גם בטיחות מרווח פנים נוחות וכו'.

• תוכן חדש...