Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - פורד אדג' החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד אדג' הוא סוג של גרסת "הכל כלול" של עולם הג'יפונים הגדולים. מטראז' מכובד, מנוע גיבור, אבזור מקיר לקיר והמון נוכחות.

כשיואב יצא לחופשה משפחתית, הוא היה בן לוויה מושלם לדרך.

את מה שהוא חושב עליו תוכלו לקרוא כאן

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה על השיתוף, נהנתי לקרוא !

עשיתי סיבוב על מכונית כזו - מעבר לכוח ולביצועים המצויינים, רמת השקט שלה חריגה, לטובה כמובן.

אני ממש איני מחובבי הג'אנר, אבל האדג' ממש הרשימה אותי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נהנתי לקרוא.

לטעמי העיצוב השתפר עשרות מונים מבחוץ בניגוד למקרר כרום שהיה קודם , ופורד סופסוף המשיכו הלאה עם עיצוב הפנים.

פורסם
נהנתי לקרוא.

לטעמי העיצוב השתפר עשרות מונים מבחוץ בניגוד למקרר כרום שהיה קודם , ופורד סופסוף המשיכו הלאה עם עיצוב הפנים.

הייתי בטוח שאתה היואב הבוחן חחחח ...

אוטו חתיך!

פורסם

יואב, תודה על הסקירה, נהנתי לקרוא. אני מבין איך אפשר להתאהב בדבר הזה די בקלות.

בעניין צריכת הדלק, לדעתי נתון של 17.5 ק"מ לליטר הוא לא פחות ממדהים בקטגוריה הזאת, בטח עבור רכב ענק שכזה.

שאלה - מה בעצם ההגיון של פורד לשווק שני SUV דומים מאד?

מה ההבדל בין האקספלורר לאדג' מבחינת תמורה והאם שניהם נחשבים באותה קטגוריה?

פורסם

תודה על הסקירה.

סקרנות - מה זה המכשיר הצמוד לשמשה הקדמית?

צריכת הדלק בשיוט נשמעת דימיונית.

יצא לי לסוע בגרסה הראשונה של האדג' והיא הרשימה אותי לרעה מבחינת תחושת האיכות למרות שהייתה גם שקטה. נראה שעשו כאן צעד יפה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המכשיר שצמוד לשמשה זו זרוע לסלולרי של RAM.

נתון השיוט הוא לא אנושי במובן שעם משפחה וילדים אין מצב להתמיד בו בנסיעה ארוכה. אם אתה לבד באוטו אז ניחא.

עוד פרט חשוב לשלילה ששכחתי לציין והוא קופץ לי מהתמונות זה היעדרם של פנסי ערפל. קצת מביך ברכב של 300.0 אש"ח, ועדיין החבילה כולה מאוד מרשימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על הסקירה,אחלה כתיבה זורמת. המוזר הוא,שגם בפורד קוגה שנהגתי בו

בשבוע שעבר,רעש המתלים הוא חרישי ברוב הזמן וממש ממש מרשים .

רק שקע יחסית גדול או קפל קרקע חד מהרגיל,משמיעים קול חבטה נרעשת וכל

הרכב פשוט עוד שנייה מתקפל לשניים ונקע לגזרים בקול מחאה צורם ומבהיל.

פורסם

ברגע שיונדאי/קיה ישכילו להביא את הגרסאות של 2.0 טורבו לסנטה פה/סורנטו הוא שוב יהיה מיותר.

בינתיים פורד נהנים מההפקר.

פורסם
מה ההבדל בין האקספלורר לאדג' מבחינת תמורה והאם שניהם נחשבים באותה קטגוריה?

האקספלורר יותר גדול, ויש לו 7 מושבים.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2527/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A--%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%A8-

ובחולארץ אפשר גם את זה להגדיל בשקל תשעים:

http://www.ford.com/suvs/expedition/

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אהבתי את התמונה עם המתקן כרזות של קק"ל. אני עושה אותם אגב:) גם את המתקן וגם את הכרזות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אחלה מבחן, נהניתי לקרוא.

לי גם יצא להעביר זמן עם האדג', בנסיעת עסקים אחת שנוררתי לעצמי SUV וקיבלתי XV, אך יום אחד עם הרכב הזה והתיבה הרציפה שלו הספיק לי והחלטתי שאני מחליף אותו. עברתי 3 סניפים של AVIS עד שמצאתי... EDGE, בגרסת אקובוסט טיטניום.

יואב הרחיב על האבזור אז אין טעם לחזור על הרשימה, הארוכה מאוד, בשנית. כן אציין שבמהלך שבוע עם הרכב הספקתי לגלות כל כמה ימים עוד איזה פיצ'ר קטן ומגניב: פתיחת/סגירת תא מטען עם השלט, נעילה ע"י מגע בידית הרכב, תאורת אמביינט לילית (ידיות, רגליים וכו') עדינה ונעימה שמשנה צבע לפי החשק וכו', כניסת מתח סטנדרטית (לא מצת!) במושבים האחוריים ובתא המטען.

חימום המושבים - פיצ'ר 'סבבה והכל' בארץ - היה אחד השדרוגים הכי רציניים בארה"ב שם הקור הרבה יותר משפיע, אני מניח שמיזוג המושבים עושה אפקט דומה כאן.

בסה"כ אני יכול להעיד אחרי שבוע עם הרכב, סיימתי את השבוע בידיעה שמעתה כל פעם שאני שוכר איזשהו קרוזר בארה"ב אני מקפיד על רכב אמריקאי בלבד. אין מה לעשות, כשמדובר בפינוקיטיס האמריקאיות פשוט עמוסות בפיצ'רים, וזה ממש כיף אם/כש אתה לא מחפש להתגרזן.

לא מכיר מספיק לעומק את המתחרים שלו כאן בארץ, ו-300K נשמע לי לא זול במיוחד, אבל כן יכול לציין שהרכב יכול להיות מדהים למי שמחפש רכב משפחתי שיהיה כיף להעביר את הזמן בו בנסיעות ארוכות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לטעמי האדג' הנוכחי הוא שינמוך לעומת הדור הקודם.

והמחיר קפץ בעוד כמעט 50 אלף.

לא ברור בעיניי.

אה, והעיצוב גרוע וסתמי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• תוכן חדש...