Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

IMG-20160610-WA0020.jpgשלום.

לפני שבועיים מצאתי בורג פיליפס קודח בצמיג הקדמי ימיני. תיקנתי כבר למחרת.

לפני ארבעה ימים אותו סוג בורג בקידמי שמאלי. תקנתי כבר למחרת.

ביום שישי האחרון כשבאתי לאוטו בשעה 17:00 בערך נדהמתי כאשר מצאתי בשלישית את אותו סוג בורג בקדמי שמאלי. הפעם כבר התחלתי להבין שזה לא יד המקרה.

אציין שאם אני לא מוציא את הבורג אפשר להמשיך לנסוע אל אני לא נוהג כך היות ומדובר בבטיחות אני מייד מתקן.

אין לי מושג מדוע? מדובר בשכונה של דתיים ואני חונה בחניה ברחוב ולא תופס למישהו את החניה. כמו כן לא זכור לי שנסעתי בכביש בו נפלו ברגים.

בקיצור מחר אני צריך לתקן שוב את הפנצר בבוקר . השאלה -

מה אפשר לעשות?

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כי אני סתם אומר אבל באמת שאין לי ריב עם אף שכן.:-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם הבאה לפני שאתה מניע את הרכב ויוצא, תעשה סיבוב ותבדוק שאין ברגים מתחת לגלגלים שלך. אם אין, סימן שמישהו בטעות שפך ברגים במסלול שלך ואתה עולה עליהם כל פעם.

אם יש, אני מציע לך לשכור סוגר חשבונות מקצועי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עוד אני מדבר. יצאתי עכשיו לרכב וחשכו עיניי:

שברו לי את המראה השמאלית.

טוב עכשיו אני כבר בטוח שיש כאן מישהו שכועס מאוד. לא יודע על מה?

פורסם

מצלמה. אין מנוס.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה.

מה שעשיתי היה דיי פשוט, הלכתי את המסלול שאני נוסע בו בדרך כלל מהחנייה עד ליציאה מהקיבוץ ומצאתי בדרך ערימה של ברגים שפזורה לאו דווקא מדובר פה בשכן כועס אלה מישהו שבאמת נשפכו לו ברגים או זרק אותם שם. אספתי אותם והתופעה הפסיקה.

בנוסף לזה הייתי עושה סיבוב סביב הרכב כדי לוודא שאף אחד לא הכין לי ברגים מסודרים בשביל פנצ'ר (מישהו אמר פרנואיד?)

התופעה הופסקה אחרי שאספתי את הברגים שהיו מפוזרים בהמשך הכביש.

בהצלחה!

פורסם

יש לי שכן שעושה עבודות גבס כל פעם שהוא פותח את הארגז של הטנדר שלו נופלים ברגים כמו שבצילום שלך, שכנים סבלו מתקרים בגלגלים, הערנו לו והעניין סודר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסמרים סבבה, אבל מראה שבורה?

יכול להיות צירוף מקרים, אבל קשה להאמין.

אתה חונה כפול? חוסם למישהו מעבר? חניה שלך בטאבו או ציבורית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עוד אני מדבר. יצאתי עכשיו לרכב וחשכו עיניי:

שברו לי את המראה השמאלית.

טוב עכשיו אני כבר בטוח שיש כאן מישהו שכועס מאוד. לא יודע על מה?

למה אתה חושב שמשהו צריך לכעוס עליך? אולי מדובר בקנאי? או מעשה "קונדס" של ילדים?

תתקין מצלמה ברכב.

• תוכן חדש...