Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את היונדאי הנ"ל, צורה חדשה 2012. היום נהגתי על הקיה סיד 2015 של אבא שלי ושמתי לב שבקיה אני יושבת גבוה יותר משמעותית, (כמובן יותר נוח, אני נמוכה 1.56) .

האם היונדאי נמוכה יותר (הסתכלתי מסביבי בנהגי יונדאי וראיתי שבעיקר נשים אכן נראה שיושבות נמוך יותר בתוך הרכב), או שזו תקלה במושב הנהג ברכב הספציפי שלי (עדיין באחריות) ? (גם מושב הנוסע נמוך ככה שנראה לי שזה הגובה...) בנסיעות הראשונות השתמשתי בכריות להגבהה כי הרגשתי שקשה לי לאמוד את מימדי הרכב, אבל עכשיו התרגלתי ואני יושבת ללא.

אשמח להארות... תודה

פורסם
2012 כבר לא תהיה באחריות.

קנינו מקרסו ויש אחריות לשנה. אבל השאלה אם זה תקול או שזה הגובה הסטנדרטי של המושבים ביונדאי

• תוכן חדש...