Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי לעזאזל גונב מכסה של חור מפתח של הדלת ברכב עם keyless?!

misgavv
שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתם לא מבינים איזה דבר הזוי.

בחמישי בלילה הלכתי לאכול בורקס במנפיס בצומת שילת למי שמכיר.

חניתי בחניון עפר ממש מול הכניסה למנפיס הלכתי ל 10 דקות חוזר לרכב ו - משהוא גנב לי את המכסה שמכסה את החור של המפתח בידית של הרכב.

מי לעזאזל גונב דבר כזה?!?! גם הרכב צבוע בצבע שיש רק ל M2 ול M6 ככה שבטוח הוא לא צריך את זה לרכב שלו.

שאלוקים יקח את הדפוק הזה העולם יהיה פשוט מקום טוב יותר

כאילו יש דברים שעוד אני מבין למה אנשים גונבים!!

סמלים=> זה מגניב להם

מראות וכדומה=> יש לזה שימוש ברכב שלהם

אבל כיסוי לחור של המנעול?!?!? לאן הגענו??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון

גועל נפש. רק התחדשת- באמת לא נעים.

אני יודע שיש דרך לקדוח את המנעול ולפרוץ ככה לרכב, לא בטוח שבזה מדובר.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם חושב, אולי נפל לך לבד באמת? עד כמה החלק מחובר חזק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להסתכל על הצד החיובי רוב הקנאים עושים שריטות עמוקות :-(

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי שינסו לגנוב אמ2. כנראה ערס ״מתורבת״ יותר רצה לשמור מזכרת, שמה לא יאמינו לו שראה אמ2. זונות פשוט. אנשים זונות. מבין את הבאסה שאתה מרגיש לגמרי. (עכשיו אחרי שתמכתי בך אני יכול לקבל סיבוב? :lol: )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכסה יוצא דיי בקלות.

אבל לא עד כדיי כך בקלות כדי שזה יפול.

ממה שהצלחתי לראות בלילה לא היו סימנים על הרכב

לגבי המזכרת זה גם מה שאני לא מבין, נניח שמש הוא רצה להשאיר לעצמו הוכחה ביד כדי שהחברה שיושבים בעיגול על הברזלים יאמינו לו אז המכסה של המנעול זו ההוכחה?!?!?! כאילו WTF? אם נגיד היו גונבים סמל הייתי עצבני פי 10 כמובן אבל הייתי מבין למה הבן אדם גנב את הסמל פה אני לא מצליח להבין איך היה נראה לו שהוא מרוויח משהוא מלגנוב מכסה של מפתח בנוסף אני הייתי 20 מטר מהאוטו!! והוא סביר להניח יודע את זה כי מי שבא לשם ב 1 בלילה בא במטרה אחת וזה למנפיס אם הייתי רואה אותו לא הייתה נשארת לו עצם אחת שלמה בגוף ואני לא בחור קטן בלשון המעטה

עריכה אחרונה על ידי misgavv
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תמונה של הרכב אחרי הגניבה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב כזה יפה ועוד בצבע כמו שלך מושך אש!

עצוב אבל עובדה.

לא חסרות נשמות טובות שישמחו לאחל לך "להתחדש" עם מפתח על מכסה המנוע.

עצוב, אבל עובדה.

מאחל לך שלא תדע צער... אבל כנראה שזה לא יעזור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסביר לי למה אנשים חורטים על רכבים עם מפתח או כל ברזל?

עם סמל או כיסוי הם עוד מרגישים שהם הרוויחו משהו, מה הסיבה שהשאירו לי על הדלת של הנהג חריטה בצורת "צ", מה זה נתן לבחור\ילד קקה?

מקווה שהוא לא התעורר למחרת.

Seat Ibiza FR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...