Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו כמה תגובות ! אז ככה חברים...

נא לא להציע לשרוט את האוטו שלה כי אני לא בנאדם כזה ואני לא עושה דברים כאלו לא משנה מה. אני לא מאמין שלשרוט את האוטו שלה יביא תועלת לפתרון הבעייה שלפנינו. אני גם לא מתכוון לחסום לה את האוטו משני הצדדים סתם ככה כי קודם כל לא משעמם לי בחיים ושנית כל אני פוחד על הרכב הראשי שלי.

אבנים משתלבות והדבקה עם סיליקון - נשמע כמו יותר מדי עבודה בשבילי , אני עצלן : P

לגבי הרכב הישן שיש לי , המצב הקוסמטי שלו על הפנים ולא אכפת לי שישרט או שיקבל מכות.

לגבי הרכב הישן שלי ומקום החנייה שלו - לא הבנתי למה לחלק מהאנשים פה יש בעייה עם איפה שהוא חונה. לא הבנתי איפה אני אמור לחנות את הרכב אם לא ליד איפה שאני גר ? האם אני אמור להחנות את הרכב בעיר אחרת רק בגלל שאני לא נוסע איתו כל יום ? ...לא מובן בכלל.

לגבי ההזזה של הרכב - אני בסך הכול מתכוון להזיז את הרכב מהצד של המפרץ לחנייה האמצעית של המפרצון ככה שתמיד ישארו שני מקומות פנויים , אחד מכל צד. ישנם שני מפרצונים בין שני בניינים - חנייה על בסיס הקודם חונה.

עדיין לא ניסיתי להתלונן בעירייה.

לגבי צילום ושיימינג - מעדיף לעשות את זה בתור מוצא אחרון באמת.

אני אתן לה עוד כמה ימים של חסד , אולי השיחה שלנו בכל זאת נכנסה קצת לראש שלה...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לא הבנתי איפה אני אמור לחנות את הרכב אם לא ליד איפה שאני גר ? האם אני אמור להחנות את הרכב בעיר אחרת רק בגלל שאני לא נוסע איתו כל יום ? ...לא מובן בכלל.

ככל הנראה שאינך תל אביבי. היו פעמים שהייתי מחנה את הרכב במרחק של קילומטר ואף יותר מהבית (לאו דווקא מרחק אווירי) ; כשאין בעיות חניה, הגיוני שהרכב יהיה כמה שיותר קרוב לבית. ;)

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
סיפר לי מישהו שנסע באמצע הלילה להורים שלו, עם רכב בצבע טורקיז, וחסם מישהו בחניה של בנין. עיר במרכז הארץ, לא זוכר בדיוק איפה. הוא היה צריך לצאת בשש בבוקר, ותיאר לעצמו שהאיש שהוא חסם לא יצטרך לצאת מהחניה עד שש.

בשש בבוקר הוא הגיע... על הרכב היה מונח מזרון ישן ומסריח, וכל הרכב מכל הצדדים היה מקושט בשריטות עמוקות. האיש עדיין חנה בחניה, היה אפשר להזמין לו משטרה או לתבוע אותו, אבל החבר המפגר שלי נסע משם כי הוא פחד לספר להורים שלו על השטות שהוא עשה.

ובגלל זה אני תמיד משאיר פתק עם מספר טלפון במידה ואני חוסם חניה לשכן.

פורסם

לא מקרה התנהגות חדש, אצל חבר במרכז קרה מצב יותר גרוע מזה.

אישתו הייתה בהריון ואחד הדיירות במשך מספר שבועות החליטה שהיא חונה על שני חניות פרטיות(של הדירה של החבר שלי והחניה שלה)

פניה לועד בית לא שינתה כלום ופניה למשטרה נענתה "אין לנו מה לעשות עםזה", לאחר דיבור עם הדיירת היא הזמינה משטרה אל החבר והגישה תלונה נגדו שהוא איים על חייה(כל השיחות איתה והועד בית היו מוקלטות ע"י החבר), המצב נגמר בויכוח רע מול השוטרים שראו תמונות שמעו את הקלטות ונתנו 2 אפשריות:

1.בית משפט ברגע נתון-באותו היום עם כל ההוכחות נגדה וכניראה שהיא תצתרך לשלם על עוגמת נפש בסיומו

2.שהיא מתנצלת וחונה כמו בן אדם אחרת יגררו לה תאוטו לתחנת משטרה וכל הירקות מסביב.

היא פרצה בבכי קראה לבעלה והיתנצלה.

במקרה שלך עקב המצב שהחנייה היא משותפת לדיירי הבניין ולא שמורה לפי דירות/מס' רכב אין כ"כ מה לעשות, אולי לגשת לעיריה ולנסות להפוך את אחת החניות לפרטית שלכם וזה ימנע חניה עליה או שיאפשר הפעלה של גורמים/חוקים.

אופציה נוספת כנאמר פה זה לגשת לועד בית ולנסות להסתדר על עמודי פלסטיק/בטון/ברזל שיוכלו להפריד בין חניה לחניה, כי מכל מה שכתבת פה יוצא שלדבר איתה זה שווה ערך לדבר לקיר.

פורסם

נו, אז אם הרכב כבר חונה במפרצון, ברור שתזיז לאמצע. אתה לא "מחנך", רק מפנה עוד מקום חנייה.

מצד שני, אין לך מושג כמה זה מעצבן רכב שתקוע בחנייה מסויימת שבועות בלי לזוז :\

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה הכל חניות של הרחוב אז אין שום בעיה להעמיד את הרכב הישן באמצע. חשבתי שזו חניה של הבניין לדיירים בלבד.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ובגלל זה אני תמיד משאיר פתק עם מספר טלפון במידה ואני חוסם חניה לשכן.

ובגלל זה אני אף פעם לא חוסם חנייה של שכן...

פורסם
ובגלל זה אני אף פעם לא חוסם חנייה של שכן...

שכנים מעל 20 שנה זה תלוי בטיב היחסים :)

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...