Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רציתי להבין קצת יותר על מערכות מולטימדיה לרכב, השבוע הזמנתי מחו"ל מערת מולטימדיה לרכב זוהי המערכת:

https://www.carjoying.com/android-5-1-car-stereo/android-5-1-car-stereo-2din/newest-joying-2016-automotive-lollipop-android-5-1-1-universal-7-inch-car-head-unit-double-2-din-autoradio-gps-navigation-system-quad-core-hd-1024-600-radio-stereo-audio-16gb-support-revers.html

אני חייב לציין שאני ממש בור במערכות לרכב ובאנדרואיד (איש אייפון אנוכי) אך חיפשתי מערכת שתתמוך ב-GPS יעודי וגם שאוכל להוריד אפליקציות וזה הסגנון שמצאתי.

שאלתי היא איך עובד נושא ה-GPS במערכות שקיים בהן מקלט GPS? האם אני צריך כרטיס SD שעליו מותקנת תוכנת הניווט (ברצוני להשתמש באייגו פרימו)? אני צריך להתקין את התוכנה במערכת או שפשוט מכניס את הכרטיס וזה עובד? איזה סוג קובץ אני צריך להתקין על הכרטיס? והאם לאחר ההתקנה יש עוד צורך בכרטיס SD בתוך המערכת? ומה הייתרון של כרטיס GPS על פני הורדת התוכנה מגוגל פליי??

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

אני עדיין מתגעגע לאוונסיס 2006 שהיתה לי, t25 עד כמה שזכור לי זה הדגם.

בכל מקרה אפשר למצוא יחידות דאבל דין ששומרות על המראה המקורי של הרכב הבעיה היא שהן רובן סיניות והאיכות זוועה.

גם באוונסיסים האלו יש כאלו שמגיעות עם מערכת בפאנל העליון ויש כאלו שמגיעות עם תא אכסון בפאנל העליון.

הדאבל דין בכל מקרה יותקן בחלק האמצעי ולא העליון אבל אם יש לך דגם בו הרדיו מותקן למעלה זה גם יכער את כל ההתקנהמואמליץ לחפש גם תא חפצים עליון למראה יפה יותר של הרכב.

אם אתה קונה מערכת מבוססת אנדרואיד אז אתה צריך לברר אם יש waze מותקן ואם לא אם יש גוגל פליי או לפחות אם אפשר לייבא למערכת קבצי apk .

תשתדל לקנות מערכת איכותית אם זה אנדרואיד, לא זול.

אם זה לא אנדרואיד אז כן, בשיטה הישנה אתה קונה כרטיס sd מחברת היבואן של המערכת או שאתה צריך לברר אם המערכת לא נעולה ואז איך מגדירים נתיב, path לתכנת הנייוט אל עבר כרטיס הsd לדעתי זה מאוד מיושן, עדיף לבדוק אם המערכת מגיע עם אפשרות לשיקוף מסך הטלפון שלך כמו מיראקאסט של lg או מירור לינק או כל תכנה אחרת, כל יצרן והשגעונות שלו לדברים האלה, פיוניר וסוני מאוד מתבלטים בזה.

אשמח לעוד אינפוטים משאר החברים כאן כי למען האמת, היחידות ראש האלו הן לא העולם שלי, אני כבר מזמן משתמש בסמארטפונים וטאבלטים כיחידת הראש עצמה לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכל הנוגע ל-GPS ייעודי (ולא אפליקציות נפוצות) חפש שרשור/ים של pasat04 (עם s אחת, לא שתיים) ו/או בקש את עזרתו כאן בשרשור.

פורסם

תודה על ההתיחסות אך לא ממש קיבלתי תשובה לשאלה העיקרית שמעסיקה אותי.

במערכת יש אפשרות לשיקוף האייפון וגם יש גוגל פליי סטור מובנה אך יש גם אנטנת Gps מובנת במערכת וחריץ לכרטיס זיכרון עם תוכנת ניווט.

השאלה היא מה ההבדל בין הורדת למשל תוכנת ניווט igo primo מגוגל פליי סטור לבין רכישת כרטיס עם תוכנת ניווט? יש הבדל בצורת העבודה של שתי האופציות האלה? ואיזו מבניהן עדיפה?

פורסם

אין ממש הבדל, בתכנת ניווט דרך כרטיס אתה ממפה לקיצור דרך נתיב ידוע מראש שמשגר תוכנה לניווט, לקיצור הדרך קוראים ניווט או gps אבל אתה ממפה לו מכ באמת להריץ, תקרא לזה ברוך ותריץ את שמוליק אם הבנת למה אני מתכוון.

לאפליקציה שאתה מוריד מהפליי סטור המערכת מבצעת התקנה ויוצרת לך קיצור דרך למקום בו היא הותקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתוכנת ניווט מובנית, הרעיון הוא שכל המפות יושבות במכשיר ואין צורך בתקשורת נתונים למעט כמובן קליטת לווינים.

בתוכנות ניווט כמו ווייז, מעבר כמובן לקליטת הלוויינים, יש צורך עקרוני בתקשורת נתונים סלולרית כדי לספק את המפה וליצור את המסלול המתאים, דיווחי תנועה וכיוצב'.

• תוכן חדש...