Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

בשעה טובה ומוצלחת ב"ה, התחלנו לתכנן את ביתנו, דו משפחתי, בית שיבנה בשני מפלסים, כרגע אנחנו עומדים על קומה א', ממש אשמח אם תביעו את הערותיכם ואת הארותיכם בעניין, אנחנו מרוצים בגדול שתי נק שהם צריכות הכלה והתפשרות, כניסה ראשית מהצד ו כניסת ויציאת חדר שירות קרובה לכניסה אך עם קיר מפריד, מה אומרים? 8b276780a6643098cbf6e394a45aee2b.jpg

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

זה רק התכנון? כלומר אפשר לשנות גבולות חיצוניים אך להשאר באותו שטח?

צודק לגבי הכניסה מהצד זו באמת פשרה.

אישית אני לא אוהב ולא הייתי מתכנן בשבילי מטבח "ר", פינת אוכל שהיא בפינה, סלון שיושבים עם הגב לקיר, מיקום גרוע למסך הטלויזיה בסלון.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

בסה"כ תכנית סבירה מאד.

(עד כמה שאני מצליח לראות על הטלפון. הוא לא נותן להגדיל, הנבלה...)

למעט סידור הסלון, והמיטה בחדר שינה הורים, שאותה הייתי מעמיד עם הגב לקיר הכניסה.

קח בחשבון שבתנאי המגרש שלכם (צר וארוך) סידור הכניסה מהצד הוא האופטימלי.

כך נוצרים אגף "פרטי" (חדרי שינה) ואגף "ציבורי" (מטבח סלון ופ"א) מופרדים לחלוטין, ולא עוברים דרך האגף הפרטי כשבאים אורחים לסלון. (שחייב הרי לפנות לגינה האחורית).

זה מאד מקובל ואף יוצר שביל כניסה שמוביל אל הבית.

אני ממש לא מבין למה זו פשרה.באמת שזה סידור מצויין.

אני מסכים איתך שהכניסה למזווה קצת רחוקה מהחניה.

זה לא ניתן לפתרון בצורה טובה במקרה הנ"ל. הית צריך לחשוב על זה כשקנית מגרש צר וארוך...

האדריכל שלך פתר לא רע בכלל את הצנעת הכניסה הזו מהכניסה הראשית.

*תעיר לאדריכל שלך שהקיר המשותף בין הממ"דים שלך ושל הדו שלך הוא גם כחול.

סתם צורם לי, ולא יעבור בהג"א :-)

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך תמונה של איך זה ממוקם על המגרש?

(אני לא אדריכל, סתם מעניין לראות)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יעזור מאוד להעלות תמונה שניתן להגדיל, כרגע זאת תמונה שלא ניתנת להגדלה כלל.

פורסם

אני לא מבין בזה, אבל סתם מהסתכלות - למה לא להזיז את הדלת של השירותי אורחים לצד שממול למדרגות ואת הדלת של החדר הורים להזיז יותר למעלה בציור, ואז יש מקום להגדיל את השירותי הורים או לעשות שמה איזה חדר ארונות קטן.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם אפשר ביותר קטן זה יהיה מצוין.

כמה הערות -

קשה להתייחס לתכנון בלי קונקטסט - כלומר סביבה.

נניח והכל בסדר מסביב, נתחייס לתוכנית, נראה שהשטחים המשותפים בסדר ונדיבים - מטבח, סלון, פ.אוכל.

הממ"ד ארוך וצר מדי. תגיד למתכנן/ת שלך שיבדוק אפשרות לבטל את הקיר מגן. בתכנון נכון זה אפשרי.

חדר הורים בבית פרטי לא נראה ככה. זה יותר מדי פשרות ללא הצדקה.

המקלחת המשותפת נראת כמו פרונקל שצמח משום מקום והמרחק מהממ"ד לא צריך לקרות

לא ייתכן מצב שאני צריך ללכת מחדר שינה למקלחת עם תחתונים ועובר בצורה כזאת דרך חלל משותף.

יש לכם שטח קומה יפה, יש מספיק מרחב לשפר את התכנון לאיכותי יותר.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מה מצבת כח האדם במשפחה? האם יש תוכניות להתרחבות עתידית?

אני אישית מעדיף קומה למגורים וקומה לאירוח ולכן לא הייתי מתכנן חדרי מגורים בקומה התחתונה.

אם היית מוותר על המקלחת/שירותים של האורחים ההרגשה של החלל הייתה הרבה יותר גדולה לדעתי. הבעיה שאני לא מוצא לאן מקום אלטרנטיבי למקם אותם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אצלי זה נותן להגדיל כך שאפילו הצלחתי לקרא "שירוקלחת".

אם הייתי אדריכל הייתי רושם בתכניות "חירבוקלחת" ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המיקום של הסלון נראה בעייתי, בעייתי לשים טלויזיה ומזנון בסידור הנוכחי, אולי רק אם הופכים את מיקום הספות. נראה לי שכדאי לשקול החלפה בין הסלון לפינת האוכל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא חושב ששטח הסלון נדיב. המטבח ענק, אבל, אם לא תיקח בחישוב את פינת האוכל, הסלון יוצא קטן ופונה לכיוון המטבח. אני אישית הייתי מוותר על האי, ממקם את פינת האוכל ליד המטבח ואת ספות הסלון מסובב לכיוון המדרגות ( מזנון וטלויזיה במקום פינת האוכל ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

*תעיר לאדריכל שלך שהקיר המשותף בין הממ"דים שלך ושל הדו שלך הוא גם כחול.

סתם צורם לי, ולא יעבור בהג"א :-)

הערה נוספת בענין הממ״ד:

מול הדלת הממד, אמור להיות בצד החיצוני קיר הדף (מכסה ומגן מולו בזוית 45 מעלות).

ללא קיר כזה מבטון יש להשתמש בדלת ״רסיסים״ ולא בדלת הדף רגילה.

בדוק את הענין.

לענין תכנית הבית עצמו - סמוך על האדריכל שלך.

אם תתייעץ עם אחרים, תקבל הרבה דעות סותרות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

http://cloud.tapatalk.com/s/57531da5b1462/%D9%E9%E8%D0%DC%20%D5%EA%D0%D9%E8%20%DB%D4%DF%20%DE%D2%E8%E9%20128%20%D0%DC%D5%DE%D4%2001.06.pdf

הנה, כאן זה ב pdf איכותי מאמין שיראה יותר טוב, אז ככה אין לנו ולא יהיה לנו טלוויזיה, יש גם את עניין שתי החניות בכניסה מצד ימין מה שמבטל את האופציה שמשם תהיה הכניסה, לגבי חדרי השינה זה עניין אקוטי אצלנו מכיוון שאנו מעוניינים ששם יהיה חדר הורים וחדר נוסף למגורים.

פורסם (נערך)

יש לי בעיה עם הכיורים המוצבים מול פינת הישיבה - אי אפשר להשאיר בהם כלים אפילו לדקה, כולל בזמן ארוח. האם אפשר להעבירם לקיר (השמאלי בשרטוט) וכן להגדיל החלון בקיר זה, אולי על חשבון הקטנת החלון הקיים? כמוכן העברת הארון בסמוךלחדר השרות. כל זה מצריך גם בדיקת המרחקים.

לגבי חדר השרות - האם מדובר במזווה\מטבח נסתר, ויש חדר כביסה בקומה השניה? האם אכן גדלו מספק?

הבעיה השלישית היא המרחק הגדול בין המטח לפינת האוכל, אבל אני לא רואה פתרון לבעיה זו.

דבר אחרון, יחידת הורים עצומה, אבל בלי חדר ארונות, ועם הרבה שטח מת. הייתי מנסה ליצור חדר ארונות מרווח (במקום בו כעת מסומן ארון, אבל הרבה יותר גדול). יהיה שימושי ביותר. להזיז את המיטה והחלונות "למטה".

דבר אחרון, בעצם ראשון: חסרים נתונים - מאפייני המשפחה (מספר ילדים, גיל, צרכים אלה ואחרים, רצונות שלכם), וכמובן תכנון הקומה העליונה, הרי הדירה אמורה להיות שלם, לא שני חלקים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה, אשתדל לענות על הכל, המזווה הוא אכן חדר השירות וכולל בתוכו גם מייבש וגם מכונת כביסה, לגבי המאפיינים, 4 ילדים כרגע ב"ה, הבית יהיה ב"ה סה"כ 5 חדרי שינה, עוד נק חשובה זה מיקום של חדר אחד שיהיה מיועד לקולנוע ביתי שיכלול 5 רמקולים מקרן ומסך מתיחה להצגת המקרן.

• תוכן חדש...