Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעד נוסף בשיגעון - ייבוש הרכב עם מפוח

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול ראיתי את זה בלייב (ייבוש עם מפוח קטן) וזה היה מחזה מרהיב!

בקיצור, אני צריך מפוח קטן (לא האלו של הגינון הגדולים), איזה מומלץ בתקציב של עד 400 שקל? ואיזה מומלץ בכללי?

בינתיים ראיתי את המפוח הקטן של כימיקל גייז sidekick איך הוא? מספיק חזק?ועוד אחד קטן שלהם.

http://www.chemicalguys.com/JetSpeed_VX6_Surface_Air_Dryer_Blower_p/acc_303.htm

http://www.chemicalguys.com/High_Speed_Professional_Blower_p/sk1.htm

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתמשים בזה לייבוש מקומות שאי אפשר להגיע אליהם, כמו הגריל בחזית הרכב..

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני התעניינתי בעבר ברכישת מפוח לשם ייבוש.

חקרתי לעומק, הזולים יותר בעלי פיה קטנה מאוד ולא נוח בעליל, אתה תמצא את עצמך רודף אחרי טיפות מים סוררות.

היקרים יותר כבר מאסיביים, מגיעים עם מתקן קטן על גלגלים (או שזה אופציה לרכישה לא זוכר), צריך לשים לב לכבל בזמן השימוש, לדאוג לנקיון פילטרים, יקרים להחריד, בטח בשילוח לארץ.

בגדול, ככה או ככה, זו עבודה יותר סיזיפית ממה שבאמת ניתן לשער, נכון שהרעיון של ייבוש ללא מגיע הוא קסום, אבל המציאות דיי צולעת.

הייבוש נעשה מקרוב, הפיה קשה, צריך לשים לב במשך כל זמן הייבוש שאתה לא חורט את הפח (למרות שמאמין שפיית הפלסטיק הופכת לרכה יותר כשמתחממת, אבל עדיין)

בגדול, כמעט כל המוצרים הללו הם איזשהו וורסיה למייבש שיער לכלבים, לפחות מהצורה של המוצרים ומהעבודה שיש שימוש באוויר חם.

אם תמצא אחד כזה בזול, שווה לנסות.

דעתי? מיותר.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:(

אני חייב לנסות מצד אחד ומצד שני זה לא זול..

עלה לי עוד רעיון, יש לנו בבניין מפוח לגינון (הגדול הזה שמיועד לעלים), זה יכול לעשות נזק שימוש במפוח כזה?(אני יקריב את הרכב של אבא שלי לניסוי נראה לי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהמטרה המרכזית של זה צריכה להיות ייבוש מקומות בעייתיים כמו גומיות של חלונות ומקומות של אטימה, ככה שגם אם הפיה קטנה זה לא קריטי, זה לא אמור להוות תחליף לייבוש כל הרכב (לדעתי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בקומפרסור איכותי למקומות בעייתים כגון גריל חיבורי דלת, וכדומה, לא ראיתי אף פעם תועלת שימוש במפוח, מפוח רציני, יקר מדי ולא פרקטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי היום מאיביי מפוח על סוללות ב30 שקלים בשביל חריצי הפנסים גומיות גריל קדמי זה כי מספק לא צריך יותר מזה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בשואב של קרשר Mv3 p כמפוח, עושה אחלה עבודה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

המפוח לא יכול לפלוט בטעות אבק ולכלוך שנשאבו קודם ? אין חשש מהבחינה הזאת?

אפשרי לייבש את כל הרכב או רק גומיות גריל וכו'?

Fiat Bravo 2011 TJET​

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלקכם לא הבין אותי, אני לא מעוניין במפוח למקומות קטנים/שקשה לייבש אני רוצה מפוח שיחליף את פעולת הייבוש בכלל.

המוצר שהוא משתמש עולה 120$ והוא מייבש את כל הרכב לא רק חריצים וכו

מה כדאיות המוצר הזה? האם יש משהו בפחות כסף וברמה זהה?/האם יש משהו במחיר הזה יותר טוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דבר כזה להחליף את פעולת הייבוש לגמרי.

בכל מקרה אתה תצטרך לייבש עם מגבת.

בנוסף הקרשר שלי לא נראה חלש יותר מהמפוח הזה בסרטון.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה לא מייבש לגמרי נראה לי מיותר לרכוש כזה דבר.. חשבתי שזה מייבש הכל כולל הכל.

לפחות בסרטון זה נראה יבש, אולי העביר ניגוב בנוסף?( לא מראים את זה לפחות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר רשמו לא מומלץ, צריך לרדוף אחר כל טיפה (אמנם אם יש הגנה טובה זה יכול לעזור, אבל עדיין Crap)

לא חושב שמשהו עדיף על מגבת יעודית, הן בזמן והן ביכולת ייבוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שייקח הרבה יותר זמן לייבש עם מפוח וגם אם אתה שוטף את הרכב בחוץ אז יש מצב שזה יעיף אבק בכל סביבת הרכב ועוד לא דיברנו על הרעש שהמפוחים הקטנים האלה עושים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...