Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין חיישני רורס ואין לי שום הבנה התחום האם אפשר לקבל המלצות מה כדאי ומה לא?

פורסם

רצוי שתכתוב איזה אוטו ואיזה שנה,לפני הודעות אחרות שלך הבנתי שזה רנו לוגאן, אם כן הטמבון שלו מאוד נמוך, וצריך חיישנים קצת יותר יקרים, אני הרכבתי באוטו הזה מצלמת רוורס

פורסם
רצוי שתכתוב איזה אוטו ואיזה שנה,לפני הודעות אחרות שלך הבנתי שזה רנו לוגאן, אם כן הטמבון שלו מאוד נמוך, וצריך חיישנים קצת יותר יקרים, אני הרכבתי באוטו הזה מצלמת רוורס

כן רנו לוגאן

כמה עולה מצלמת רורס?

והאם חיישנים לא מכסים יותר שטח ממה שמצלמה מכסה?

פורסם
יש המון סוגים,אם רוצה להתקין לבד אז תזמין מסין ב40-60 שקל כולם בסדר.

כמה עולה מצלמת רורס?

בסין 40-60 שקל

באיזה אתר אפשר לקנות אותם וכמה עולה התקנה?

פורסם

הרבה פעמים יש באוטו דיפו מבצעים 129 ש"ח עם התקנה.מה הם מתקינים לא יודע..

אם בא לך לחסוך קצת ולהתקין לבד אז באיבי יש טובים -כמו מקוריים:

סוג הזה למשל :

http://www.ebay.com/itm/Car-Vehicle-LED-4-OEM-Sensors-Parking-Reverse-Backup-Radar-System-Reversing-Kit-/141657759673?hash=item20fb75dfb9

פורסם

חיישנים של קוברה שמגיעים oem בלא מעט יצרנים עולים סביבות ה400 ש"ח באיביי והם עדיפים מבחינת גילוי מכשולים מכל החיישנים הסינים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא רואה סיבה מדוע להתקין חיישני רוורס, מצלמה טובה נותנת לך זווית צפייה מעולה על כל הרכב והשטח מאחור ואין צורך לכער את הפגוש ולפגוע בו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא תמיד יש מסך להקרין את המצלמה.

אם אין מסך יש צורך או לשים מכשיר דאבל דין, או לשים מסך חיצוני מכוער.

וזה יקר יותר מחיישני רוורס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני לא רואה סיבה מדוע להתקין חיישני רוורס, מצלמה טובה נותנת לך זווית צפייה מעולה על כל הרכב והשטח מאחור ואין צורך לכער את הפגוש ולפגוע בו

איפה בדיוק מתקינים מצלמה בלוגן אתה יודע?

חוץ מזה תמיד טוב שיש בנוסף התראה קולית ,כך עדיף שיהיה גם מצלמה וגם גלאים.

פורסם

אתה צריך להעביר חיווט למצלמה כך שהיא צריכה להיות קרובה למקום שניתן להעביר בו חיווט, אני חוררתי את הלוחית רישוי ממש בצד כך שלא תפסל בטסט ואת החיווט הוצאתי מהטמבון( לא רואים כלום )

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

http://m.ebay.com/itm/CCD-Car-Reverse-Camera-for-Nissan-March-Renault-Logan-Sandero-Backup-Monitor-/361447969996?nav=SEARCH

הנה אחת שמותאמת בדיוק לרכב שלך

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
לא תמיד יש מסך להקרין את המצלמה.

אם אין מסך יש צורך או לשים מכשיר דאבל דין, או לשים מסך חיצוני מכוער.

וזה יקר יותר מחיישני רוורס.

עדיין זה עדיף.

אמנם התרגלתי לראות כהה מאחור ובלילה, אבל אני עדיין רוצה בהזדמנות להתקין מצלמת רוורס.

חיישנים יעזרו לך, אבל הם לא מראים לך מה שקורה מאחורה לעומת מצלמה.

פורסם
עדיין זה עדיף.

אמנם התרגלתי לראות כהה מאחור ובלילה, אבל אני עדיין רוצה בהזדמנות להתקין מצלמת רוורס.

חיישנים יעזרו לך, אבל הם לא מראים לך מה שקורה מאחורה לעומת מצלמה.

בשביל זה יש מראות

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...