Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת הגה - מאזדה 3 2016

SeazeR
שימו לב! השרשור הזה בן 2471 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום,

בבעלותי מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0, שנת 2016 מינואר השנה.

בעת האחרונה, החלו בהגה שלי מגוון סימנים לא אופיניים וביניהם התקלפות ופיצוצים בהגה.

נכון לכרגע, מאזדה העולמית מודה שיש בעיה בהגאים (עור תעשייתי) ונתנה הוראה להחליפם, בשילוב תמונות מדוייקות שהיא שלחה למוסכים ברחבי העולם, עם הנחיות מה נחשב נזק ומה נחשב בר-החלפה.

היום התקשרו להודיע לי שמחליפים לי את ההגה בשל התקלה המוזרה הזו.

רכב שהוא בסה"כ 4 חודשים על הכביש, ב 99 אחוז מהזמן חונה בחניה מקורה בבית\במשרד וכבר ההגה התחיל להתקלף.

לפי המוסך עצמו, זה מאוד נפוץ והם מחזיקים במלאי הגאים .

אותי מפליא מאוד איך רכב שמתומחר ברמת מחיר של 140,000 ש"ח, מגיע עם הגה באיכות כל כך ירודה, עד כדי כך שהוא מתפרק אחרי 4 חודשים ומתחיל להתקלף.

נניח שיחליפו לי את ההגה- מי מבטיח לי שזה לא יקרה שוב ? זה כמו לשים פלסטר על פצע ירי ולא באמת לפתור את הבעיה, כי הרי ההגה החדש הוא מאותו סוג - עם עור תעשייתי.

האם יש כאן מישהו נוסף בפורום שזה קרה לו ?

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה בעיה עולמית ומאזדה נתנה הוראה להחליף אני מאמין שהם שידרגו או תיקנו את הבעיה בהגה הקיים

אתה יכול לשאול את היועץ שירות אם יש שינוי בין ההגה הקיים לחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאזדה עברה כבר בערך משנת 2006 לצפות את ההגה עם עור תעשייתי. כנראה שזה קשור לראייה ירוקה של הארגון. לעיתים הוא מתקלף והם אכן מחליפים ההגה בתקופת האחריות. לאחר מכן, הפיתרון הוא ציפוי בעור נאפה אמיתי אצל רפד רכב כגון אוטו אלגאנס.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם שני הזויים, אני הראשון שמגן על מאזדה בכל הפורום הזה.

זה נאמר מתסכול ואכזבה. כן, להתעסק בשטויות האלו ברכבים שעולים מאות אלפי שקלים זה מאוד מבאס. כנ"ל כל הגרמניות והבעיות שלהם.

אצל מאזדה כבר היה סיפור של דאשבורדים למיניהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מסתכל על הרכב מנקודת מבט של מחיר הרכב בארץ יש מוקומות בעולם שמאזדה מתוחמרת בצורה נורמלית יותר.

חוץ מזה מדובר בריקול יזום מטעם היצרן אין פסול ומבאס.

לגביי גרמניות אין טעם להסיט את שרשור למקומות האלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו הזויים? רק אמרנו איזה ריקולים יש לטויוטה. אתה הזוי בתיאורים והאהבה העיוורת שלך ואל תגיד שזה לא ככה כשאתה דוחף בכוח את היפניות בנושאים הכי לא קשורים בפורום הכללי.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע...כשאני כותב דברים "הזויים" על היפניות וכמה שהן נפלאות אומרים שזה הגזמה ואף יותר מכך,

כשאני מדבר בגנות דברים מסויימים ביצרנים האלו (גם ברכבים של טויוטה, חבל שאת זה אתה לא רואה ואומר) מכניסים את טויוטה ומשווים ריקולים שלה.

לסתום את הפה, אני לא אסתום.

מה לעשות שמאזדה זה יצרן איכותי שאני אוהב וכשכל פעם יש לו פאקים בדאשבורד או בהגה או בכל מני בעיות מוזרות כאלו זה מאכזב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שהרכב יותר יקר ככה יש יותר בעיות. בגלל שיש מעט אנשים שמחזיקים מרצדס S Class ו-Ferrari ובגלל שרובם המוחלט לא כותב בפורומים אתה לא שומע על זה.

במקרה שלך היצרן לקח אחריות ומחליף ביוזמתו. תגיד תודה ותהנה מהרכב. סביר להניח שהיצרן מחליף את ההגאים הפגומים לכאלה שאינם פגומים.

אם תחזור התקלה יעמדו בפניך כל מיני אפשרויות, אבל זה עדיין מוקדם לדבר על זה.

רוב הסיכויים שלא נשמע על זה יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלתי במוסך אם ההגה הוא זהה להגה הקיים ונאמר לי שכן. נתראה בהתקלפות הבאה ?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2471 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...