Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה הולך על פיקאסו, תחכה לדגם החדש שיצא עכשיו ועוד לא הגיע לארץ, נראה נחמד יחסית למה שיש עכשיו.

אין ספק, שינוי ענק...

הפיקסו עברה מתיחת פנים קלה, שספק אם רוב האנשים ישימו לב לכך חיצונית. בטח לא דגם חדש. בכל אופן, באירופה מחודש הבא.

פיקאסו נוכחית:

cb9c03da945508e96183b20769860566.jpg

ae0c0c756373db81934f7468a699440a.jpg

פיקאסו מחודשת

a76e05a87c1419cd0d51571b559126e0.jpg

c69ee6fbd43c0cad1dfb66f689c3c9a8.jpg

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשובה אחת ויחידה - קיה קרנבל. בתקציב שלך אפשר לרכוש שנת 2014-2015. הרכב עם מנוע דיזל ,אוטומט. 7 כסאות אמיתיים. שורה אחרונה נוחה לגישה, ע"י קיפול אחת הכסאות האחוריים (ניתן לגשת גם מתוך הרכב, כמובן). צרכת דלק ממוצעת סבירה יותר. מום אחסון סביר גם כאשר כל המושבים בפעולה.

משלל התשובות ובדיקות שעשיתי אני מבין שהכיוון המתאים לנו צריך להיות ככל הנראה במיניוואנים הגדולים יותר שנותנים שטח מטען טוב גם כשהשורה האחרונה בשימוש,וגישה נוחה לשורה השלישית. החשודות המיידיות:

קרניבל- מה מידת האמינות שלה? צריכת הדלק? בנוסף ביד2 ניתן למצוא רק אקסמפלרים ותיקים יחסית (הכי חדשים מ 2013). יש רעיונות היכן ניתן למצוא רכבים חדשים יותר?

גלאקסי- מתרשם שמדובר גם באופציה טובה. איך היא בהשוואה לקרניבל?

פורסם

רוברט, מה עם השינוי בעיצוב הפנימי?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
משלל התשובות ובדיקות שעשיתי אני מבין שהכיוון המתאים לנו צריך להיות ככל הנראה במיניוואנים הגדולים יותר שנותנים שטח מטען טוב גם כשהשורה האחרונה בשימוש,וגישה נוחה לשורה השלישית. החשודות המיידיות:

קרניבל- מה מידת האמינות שלה? צריכת הדלק? בנוסף ביד2 ניתן למצוא רק אקסמפלרים ותיקים יחסית (הכי חדשים מ 2013). יש רעיונות היכן ניתן למצוא רכבים חדשים יותר?

גלאקסי- מתרשם שמדובר גם באופציה טובה. איך היא בהשוואה לקרניבל?

רואה שגם הסיאט אלהמברה נופלת בקטגוריה המתאימה לנו. יש לנו ניסיון טוב בעבר עם סיאט (טולדו).

איך האלהמברה משתווה לגלאקסי ולקרניבל?

פורסם

הביקורות בעולם מעולות. הרכב מגיע עם גיר dsg 6 שנחשב אמין ולא בעייתי כמו dsg7. המנוע 1.4 טורבו בנזין עם 150 כ"ס.

סיאט הרבה יותר חסכוני מפורד או קיה. הדגם המאובזר מפנק ביותר ( ראיתי שיש אחד למכירה מ 2013).

גם אני חושב שזה יכול להיות רכב מתאים, רק אין מבחר למכירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
והוא גם יקר מהם...

סיטרואן בגרסת הדיזל מגרד 180 אלף שקלים עוד לפני אגרת רישוי.

רנו נמכרת לרוב בהנחה יפה.

ניתן להשיג גראנד פיקאסו דיזל יד 0/1, 0 ק"מ בכ-160K.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל אני שמח ומודה על הדיון הער והמועיל שהתפתח במענה לשאלה שלי.

אחרי מחשבה רבה וחידוד הצרכים המדויקים שלנו אלא הדגשים המרכזיים שחשובים לנו:

1. רכב שמאפשר הושבת 4 ילדים ישובים בהתקני בטיחות (1 בוסטר, 1 כסא בטיחות, 2 סלקלים/כסאות בטיחות) בצורה נוחה ובטיחותית

2. כרגע כל הילדים זקוקים עדיין לסיוע בחגירה ולכן צריך שתהיה גישה נוחה להורה אל הילד בלי לפרק כל פעם משהו או אקרובטיקה מיוחדת

3. מקום למטען- לכל הפחות עגלת תאומים. לאור הערות קודמות חשוב לנו שיהיה מקום להנחת העגלה בצורה נוחה, מהירה, ובטיחותית

4. תקציב- כ150,000 ש"ח. אפשר לעלות קצת אם יש משהו שממש מתאים

5. נוחות- לא מחפש רף עליון בהקשר זה אבל ממש לא רוצה לתקוע את אחד הילדים בנישה קטנטנה וצפופה

6. צריכת דלק- נסועה אמנם לא מעטה (כ-25,000 בשנה) אבל שאר השיקולים חשובים לי יותר. לא מעוניין בשתיינית מטורפת אבל לא בהכרח צריך את הרכב החסכני ביותר

אשמח מאוד לכל התייחסות

שבת שלום

• תוכן חדש...