Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצל מתקין שהציע לי focal 165s2 ב1200.

אמרתי לי שראיתי בזאפ את הסט הזה ב450, אמר שהוא לא מוכר זיופים.

יכול להיות דבר כזה?

אולי יבוא מקביל, בהפרש מכירים האלה אין לי בעיה עם יבוא מקביל.

פורסם

בהחלט!

תריץ חיפוש ואתה תמצא שהיו המון זיופים למותגי פוקאל, מוראל וגם הרץ.

למוראל יש מדבקת הולוגרמה שנמכרת עם כל סט אשר מאשרת שזה מוצר מקורי.

להרץ יש דף באתר שלהם שמאמת מספרים סידוריים ובמקביל קובץ מתעדכן עם מספרים סידוריים הידועים היטב כזיופים.

אני בטוח שגם לפוקאל יש מנגנונים דומים, אם אני זוכר נכון את עיקר הסימנים שמסגירים זיופים בפוקאל אתה תראה בקרוס אובר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהחלט קיימים זיופים של רמקולים, כפי שציין אדי.

אבל יש לי הרגשה שאולי מדובר באי הבנה ביניכם.

הסט שאתה מתייחס אליו הוא מסדרת כניסה של פוקאל, אולי הוא דיבר על סט אחר?

פורסם

לא אי הבנה, זה הדגם המדוייק.

מה המחיר של הסט הזה בשוק מניסיונכם?

איפה אני רואה את ההולוגרמה הזאת בשביל לבדןק מקוריות?

פורסם

קשה לי להאמין שכל החנויות שמופיעות בזאפ מוכרות זיוף. יבוא מקביל או מחירון שוק (לעומת רשמי יבואן) יותר הגיוני לי.

וכמו שאמרת, כולן מציעות את המוצר תמורת 450~ ש"ח.

לגבי איתור זיוף במוצרים ספציפית של פוקאל, תריץ חיפוש בגוגל ל-Focal fake/counterfeit speakers וזה ימצא לך אתרים עם תמונות ותיאורים מה לחפש. אם כי לא בהכרח תמצא את הדגם הספציפי.

אאל"ט, היבואן הרשמי של פוקאל בארץ הוא אלרון מערכות משולבות.

אפשר לנסות לפנות אליו ולהתייעץ איתו גם לגבי זיופים וגם לגבי מחירון (ולהשוות עוד דגמים שנמכרים בשוק).

פורסם

כל מיני סימנים קטנים לזיהוי, מי שלא מכיר את הרמקול המקורי טוב יהיה קשה לזהות זיוף.

אבל אקח את במשפט הראשון שאמרת ״קשה לי להאמין שכל החנויות שמופיעות בזאפ מוכרות זיוף״

מה שאומר שסתם תפר אותי במחיר.

פורסם

תראה את המחיר על הרמקולים הלאה באמזון וב-ebay, לפחות תקבל קצת פרופורציות. הרמקול נמכר דרך אמזון איטליה ב-90 יורו, זה אומר שהגיוני שהמחיר שלו בארץ יהיה כ-500-600 ש"ח (זה כולל רווח נאה של החנות), אבל לא 1200. אני לא הייתי משלם. עשה עליך אחלה קופה...

• תוכן חדש...