Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכל לפרסם את המקרה שלך ואולי עוד נפלו בפח.

במקרה הזה, אם תהינה כמות מספקת של מקרים, אולי תוכלו להגיש תביעה יצוגית (כמובן בהתייעצות עם עו"ד).

פורסם

יש לי הקלטה שמנהל סניף שמכר לי את האוטו אומר בפירוש שהוא הבטיח לי אחריות לשנה ללא קשר לקמ, ובנוסף הוא לא ידע שאם אעבור את ה120 אלף תגמר האחריות, כששאלתי אותו למה הבטחת דברים שאתה לא מבין כי אני סומך עליו כי הוא מנהל סניף בסופן של דבר הוא ענה לי צודק אין לי מה לעשות למרות שהטעה אותי.

פורסם

היום חזרו אלי משלמה סיקסט, כנראה בזכות שלומי.

סיפרתי לה את כל הסיפור, והיא "יש חוזה" "היית צריך לקרוא את החוזה הזה"

הסכמתי איתה ללא ספק, אך בסעיף ההוא אמרתי לה ששאלתי את מנהל הסניף שמכר לי את הרכב האם ב120 אלף קמ האחריות נגמרת הוא אמר שלא.

ברגע ששמעה שיש לי הקלטות אמרה שהיא תברר עניין ותחזור אלי.

חזרה אלי ב13:00 (היית קודם שיחה שלא נענת לא יכלתי לענות) עם התשובה הזאת:

הם רוצים להחתים אותי על טופס "רצון טוב" שאומר שיש לי אחריות ל10 אלף ק"מ מיום הרכישה ולא עד 120 אלף, זה אומר 127 אלף קמ הרכב באחריות, אמרתי לעצמי יאלה סבבה אין לי כוח ולפחות זה. אבל רגע?? למה הייתי צריך להחליף חלק בקרוב ל1000 שקל? למה רק אחרי ששילמתי גליתי שאין לי אחריות? ומה עושים האלה?

היא שאלה אם החלפתי את החלק, אמרתי לה שכן הרכב שלי נתקע בכמריאל ובלי ברירה החלפתי אותו. היא אמרה שאין מה לעשות.

אמרתי לה תודה רבה על העזרה אבל נפגש בבית המשפט.

יש לי את ההקלטות (למי שחושב שלא) יש לי עדה ורציתי להתפשר על האחריות של 10 אלף ק"מ אבל למה הציעו לי את זה אחרי ששילמתי? ולמה המנהל סניף עבד עלי שיש לי אחריות ותסע לאן שבאלך כל חלק באותו עלינו (הוא גם שיכנע אותי לקחת הלוואה של 15 אלף שקל כי הרי "למה לרכוש רכב ישן עם מלא תקלות תקנה אצלנו יש לנו אחריות על כל האוטו).

בכל מקרה יום ראשון נוסע לחיפה להגיש את הכתב תביעה, אם יש למישהו ניסיון בזה אשמח לעזרה.

פורסם

בינינו ? אתה ילד גדול, חתמת על חוזה, אף אחד לא מכריח אותך לקחת הלוואה, אתה בוחר לקחת הלוואה משיקולים שלך ואתה בוחר איזה עצה לקחת. בוא לא נזרוק את התינוק עם המים.

זה לא אומר שלא הייתי רוצה לראות מקרה כזה, במידה ויתברר כפי שאתה מתאר אותו, מטופל ביד קשה בבית המשפט, עדיף קנסות באחוזי רווח שנתיים ולא במספרים קשיחים, למען יראו ויראו. גם אם הלקוח טעה, זה לא אומר שצריך להיות אטומים במיוחד בשביל 1000 שקל.

לגבי שלמה סיקסט, ממליץ לצפות בוידאו הזה, מלפני 6 שנים, תחקיר ערוץ 10:

ממליץ לכל רוכש עתידי לעשות חיפוש על המגרש ממנו הוא רוצה לרכוש את הרכב ולהגיע למסקנות שלו.

כל מילה נוספת מיותרת, בהצלחה לך.

פורסם

בהצלחה, לך תנקנק אותם.

נציג שלמה סיקסט - ממליץ לכם להתעשת ומהר. לא שאיכפת לי מתוצאות המשפט, אם יהיה, וברור לי שמה שהבחור יקבל או לא יקבל זה אפילו לא פסיק מהסדר גודל של השגיאה בדוחות הכלכליים שלכם, אבל אתם פשוט מוציאים לעצמכם שם רע. רע מאוד אפילו. בשביל לזכות אותו באלף שקל מסריחים שכבר שולמו למוסך ששייך לזכיין שלכם (או ישירות לכם)?? אחרי שהוא מוכן להתפשר על אחריות ל10 אלפים ק"מ ולא לשנה כמו שהבטיחו לו?

מגעיל פשוט. אין מילים.

פורסם

אני רוצה רק להוסיף פרט שולי אבל מאוד מאוד חשוב,

לפני שלקחתי את הרכב הזה עם ה117 אלף ק"מ קיבלתי אותו הרכב עם 103 אלף ק"מ בעסקה הזאת לא היה תופס גילוי נאות על הרכב, לא אמרו לי מה מצבו וספר טיפולים שלו אמרו לי תקבל "שבוע הבא"

עשיתי בדיקה לרכב יש פגיעה במרכב הרכב בקורות הגג משמע ירידת ערך של הרכב

אחרי ריבים איתם הוחלט להחליף לי את הרכב לרכב שאני כרגע איתו שקיבלתי אותו ב117 אלף קמ.

ושוב ואני חייב להדגיש שוב

אני לא עורך דין, בתור אחד שמגיע לחברה גדולה אני כן סומך על מנהל הסניף (היום למדתי שלא משנה מה הדרגה העיקר למכור) ושאלתי אותו בדיוק את אותה השאלה לגבי הסעיף הזה, אני לא הבנתי אותו וממנהל הסניף לא ציפיתי לשקר.

אתמול שהייתי אצלם השיחה הוקלטה, בשיחה אני שאלתי אותו "לפני שרכשתי את הרכב שאלתי אותך כמה וכמה פעמים האם האחריות תפוג ב120 אלף ק"מ אמרת לי שלא כי רכשתי אותו לפני 120 אלף ק"מ" התשובה שלו היית "כן"

לאחר מכן הוא הודה ואמר "החוזה הזה חדש לי, אני לא מכיר אותו והוא הסתמך על החוזה המוכר וכרגע אין מה לעשות"

בנוסף בהקלטה העדה היית נוכחת ושאלתי אותה מה היא שמעה באותו היום של הרכישה והיא אמרה "הבטחת לי ולו שבגלל שרכשנו את הרכב לפני 120 אלף ק"מ יש אחריות ולא משנה כמה אנחנו נוסעים עליו"

לא מאשים אותו שלקחתי הלוואה זה נכון, אבל ברגע שאתה מחפש רכב ישן בתקציב שלך שיכל להיות לו 1000 בעיות הסתמכתי רק על האחריות עצמה כי ההלוואה שלקחתי יכולה לכסות את הנזקים העתיידים של רכב ישן.

פורסם (נערך)

בהנחה שהסעיף בחוזה מנוסח באותה צורה שכתב פות"ש, אני יכול להבין את הבלבול (של פות"ש ואולי גם של איש המכירות).

זה לא רכב עם 0 ק"מ, אפשר לפרש את הסעיף הזה בכמה צורות. בנוסף, זמן האחריות לא פרופורציונלי ביחס למגבלת הקילומראז'.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

אני לא עו"ד אבל לפי הבנתי בחוזה יש עניין של תם לב. אם הם דחפו אותו לחתום על חוזה תוך כדי הצגת מצג שווא לא בטוח שזה תקף. מקווה שתצליח למענך ולמען הלקוחות הבאים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אני מחכה לעזרה של חבר פה בפורום maxizem, לאחר התשובה שלו אם היא חיובית סוף סוף נסיים את הכאב ראש הזה

אם היא שלילית כבר לא תהיה לי ברירה.

פורסם
רק העברתי את הקישור... לא תלוי בי יותר .

מאחל בהצלחה,קצת סבלנות מאמין שיסתדר לטובה.

אוקי, תודה רבה

• תוכן חדש...