Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי לא מזמן טויוטה קורולה שנת 96' דגם XLI אוטו'

עכשיו השאלה שלי היא שיש לי מים בצבע אדום בנוזל הקירור (או שזה רק נראה לי אדום בגלל שזה מלוכלך) בכל אופן הבנתי שאני יכול לשים מים מהברז על המים האדומים או במקומם ולא יקרה משהו משמעותי לרכב יותר מדי כי שממעתי שהרבה עושים את זה והשאלה היא אם אני לא רוצה לשים מים מהברז אלא מים ירוקים כי מוסכניק אמר לי שזה המים שמתאימים לרכב הזה אם אני יכול לערבב אותם כמו שאפשר לערבב עם מים וזה לא יותר גרוע? או שצריך קודם לרוקן את האדומים ואם כן איך מרוקנים?

פורסם

פשוט נקז את נוזל הקירור הקיים ושים נוזל חדש.

אם אינך יודע להחליף נוזל קירור עשה זאת במוסך או היעזר בחברי הכנופיה שבפורום.

ה"חיסכון" לא כדאי מה גם שאינך יודע איזה נוזל קירור יש ברכב היום ומה איכותו.

הוספה של מים לנוזל קירור באופן חד פעמי ובכמות קטנה אינה בעייתית אבל אם תעשה זאת באופן קבוע ברכב שמאבל נוזל קירור תפגע בסופו של דבר בריכוז נוזל הקירור אשר מכיל חומרי השומרים על המנוע מקורוזיה.

פורסם
פשוט נקז את נוזל הקירור הקיים ושים נוזל חדש.

אם אינך יודע להחליף נוזל קירור עשה זאת במוסך או היעזר בחברי הכנופיה שבפורום.

ה"חיסכון" לא כדאי מה גם שאינך יודע איזה נוזל קירור יש ברכב היום ומה איכותו.

הוספה של מים לנוזל קירור באופן חד פעמי ובכמות קטנה אינה בעייתית אבל אם תעשה זאת באופן קבוע ברכב שמאבל נוזל קירור תפגע בסופו של דבר בריכוז נוזל הקירור אשר מכיל חומרי השומרים על המנוע מקורוזיה.

איך אני בדיוק מנקז את המים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו פה:

[video=youtube;Qyf-MncuhO0]

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• ספונסר פורום
פורסם

אהלן,

מים מהברז הם סבבה לטווח קצר מאוד.

על מנת להחזיק רכב עם מערכת קירור תקינה, ולא לחפש פתרונות קצרי טווח אתה צריך נוזל קירור ייעודי.

אל תתבלבל מהצבע של נוזל הקירור. נוזל קירור של פרסטון בצבע X אינו זהה בתכונותיו לנוזל קירור שקונים בהום סנטר ב 13.9 לגאלון.

אל תחסוך בנוזל קירור איכותי ברכב שלך.

אם אתה מחליט להחליף לבד - אל תשכח לפתוח את בורג / פתח ניקוז האוויר.

אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה - אל תעשה. בקש עזרה.

מערכת קירור תקינה היא הכרחית לתקינות הרכב בעיקר בקיץ הבא אלינו בימים אלו עד ספטמבר.

עזרה.

• תוכן חדש...