Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

uploadfromtaptalk1462360668161.jpguploadfromtaptalk1462360715414.jpg

בתכלס כולם יודעים שזאת אחת המכונות הטובות שיש אבל הייתי חייב לשתף...

המכונה הראשונה שלי הייתה של skill מכונה רוטרית שהייתה הכי חזקה מכולם אבל מצד שני העבודה איתה לא נוחה וגם להוריד איתה סוורלים עומד על סף בלתי אפשרי.

משם התקדמתי למגוריס שזה עולם אחר בין רוטרי לda

המכונה בסכה עושה עבודה טובה לא נתקלתי בתקלות או בעיות איתה היא מורידה סוורלים אבל לוקח יותר מדי זמן מאמץ ומעברים כדי להגיע לתוצאה גבוה.

בסופו של דבר מכרתי גם אותה והתקדמתי למכונה של 900w של חברת kruss (החברה של הפדים של קומפרסור ולייט קאנטרי)

המכונה הזאת חזקה כמעט פי 2 מהמגוריס ולא צריך יותר מדי זמן כדי להבין את זה אפשר להגיע איתה לתוצאות מושלמת בקלות . סוורלים היא מורידה בלי בעיה לגבי שריטות שהם כמו סוורלים אבל עמוקים יותר פה כבר קצת יש לה בעיה וצריך להתאמץ הרבה יותר .

לבסוף מיציתי את כל המכונות והחלטתי לרכוש פלקס ולהבין ממה כולם מתלהבים .

המכונה הזאת מגיעה עם פלטה שבעצם פועל כמו גיר בעזרת גלגל שינים בשונה משאר המכונה

היא שוקלת פי 2 מכל המכונות שהיו לי, כל האזור של הראש עשוי ברזל מה שמפעיל לחץ כל הפד בקלות יותר , מגיעה עם כבל חשמל מיוחד כזה דומה לכיסוי של סיב אופטי..

ואיך שמפעילים אותה ישר מרגישים הבדל מטורף המכונה יציבה בטירוף וחזקה היא מפזרת את החומר בצורה מדהימה ותוך מעבר אחד אתה מגיע לתוצאה שאף מכונה לא נותנת והיתרון הכי גדול שלה שהיא לא גורמת לתחושת רטט בידים . החסרון היחיד שלה שאם אתה חושב שאתה יכול לשלוט עליה ביד אחת אז אתה טועה והיא יכולה לעוף לך .

מפה לשם התאהבתי[emoji3]

פורסם

תתחדש! ברוך הבא למועדון Flex :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

תתחדש! איפה אפשר לרכוש מכונה כזו אם אני רוצה גם?

אם הזמנת מחו"ל אפשר לינק ולדעת האם לקחו לך מכס?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מכונה מעולה! החסרון היחידי הוא הרעש..

השליטה עליה כלכך קלה שזה בלתי נתפס לעומת השליטה והריכוז שצריך על מכונה רוטורית.

• תוכן חדש...