Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע. פיגו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, צריך התייעצות קטנה איתכם.

ביום שישי האחרון עשיתי נסיעה לצפון כשרוב הדרך הייתה בעליה מתונה ולעתים עליות חדות.

אחרי כ40 דקות נסיעה הרכב התחיל לגמגם והתחלתי להוריד הילוכים, לקח לי בערך חצי דקה עד שהבחנתי שהמד חום טיפס למעלה.

עצרתי בצד 5 דקות הטמפרטורה ירדה והרכב המשיך לסוע כאילו לא קרה כלום כבר במשך 4 ימים. לא חסרים נוזלים והמאווררים עובדים.. ממה זה נגרם? אגב לפני שבועיים הנעתי את הרכב ואחרי 4 דקות בערך המד חום קפץ מ 0 ל 80 תוך שניה.

306 שנת 97 מנוע 1600 8 שסתומים

פורסם

מסכים איתך, אגב מצטער ששגעתי אותך בהודעות. ואני רוצה להבין מה יכל לגרום למקרה השני שתיארתי? יוניט חום? ויכול להיות קשר בין שני המקרים?

פורסם (נערך)

בעבר שאלתי שאלה דומה את אסף, אצלי מד הטמפרטורה עלה לרמות של 100+- והיה יורד חזרה .

התשובה שקיבלתי שזה תקין...בפיז'ואים למינהם מחוון טמפרטורה מראה את הטמפרטורה בדיוק. בלי שום פאקטור, מה שהחיישן מודד, השעון מראה. אם שמת טרמוססטט 89 מעלות, אז ללא עומס בנסיעה קלילה אמור להראות באיזור הזה. כלומר 90. כשהאוטו עומד במקום הטמפרטורה עולה. מאוורר מופעל במהירות ראשונה ב 97. מעלות ומוריד לאיזור 92-93. זה בדיוק מה שאתה רואה. כשהמזגן דולק, המחשב מריץ את המאוורר במהירות ראשונה או שנייה בתלות בלחץ במערכת מיזוג, שהוא תלוי בעיקרון בטמפרטורה בחוץ. בקייץ רוב הזמן במהירות שניה, בחורף או בערב במהירות ראשונה. בשניה המקרים עם מזגן הטמפרטורה אמורה לעמוד באיזור תחילת פתיחה של הטרמוסטט 89-92 מעלות.

בעומס בעליה ארוכה ביום חם מותר לראות עד 105-107.

תשובה שקיבלתי מאסף באדיבות בוקי

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

כשאתה אומר שהמחוג טיפס למעלה השאלה לאן הוא הגיע? לסוף התקלה? מקסימום חום?

לגבי הקפיצה של מחוג הטמפרטורה מיד עם התנעת הרכב גורמת לי לחשוב שקיימת תקלה בחיישן החום או בשעון עצמו

בכל מקרה הייתי בודק את המאווררים ואם הם עובדים באופן תקין ולא מגמגמים ושאין נתקים בחיווט

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...