Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים פתחתי שרשור בנוגע לרמת המכונאים בארץ. עכשיו אני רוצה לראות מה מצב הדיטיילינג והפחחות בארץ - מקצועיות הפחחים, איכות הצבעים, דיטיילרים וכו'.

מי שנכנס רוב הפעמים לפורום יודע שיש כאן אנשים שיש להם יכולות וידיים טובות, אבל מה עם השאר(עסקים וחובבים) שלא מפרסמים פרוייקטים?

פורסם

דיטיילרים יש ברמה גבוהה בארץ.

פחחים? ראיתי הרבה מאוד עבודות של הרבה מאוד מקומות מוכרים בארץ בעיקר בתחום רכבי האספנות.

פחחים טובים לדעתי אין בארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דיטיילרים יש ברמה גבוהה בארץ.

פחחים? ראיתי הרבה מאוד עבודות של הרבה מאוד מקומות מוכרים בארץ בעיקר בתחום רכבי האספנות.

פחחים טובים לדעתי אין בארץ.

סתם מעניין אותי לדעת, משהו שלא מצאתי פה, מי המדינה שהכי מזוהה עם הדיטיילינג? מי המדינה שיש לה את הדיטיילרים הכי טובים?

לא מחפש השוואה בין ישראל לשאר, העיקר שיהיו טובים.

פורסם

בארץ תחום הרכב מת, אנשים שעובדים בתחום הזה בקושי יודעים לעשות תחזוקה לרכבים שמיבאים לפה.

מן הסתם במדינות גדולות שבהם יש תעשיית רכב, תמצא גם שירותים איכותיים יותר שקשורים לתחום הזה.

גרמניה, צרפת, איטליה, ארה"ב, יפן וכו'.

פורסם

יש פחחים טובים רק שצריך למצוא אותם, בדרך כלל הם לא הכי מפורסמים תמיד, דרך הפורום אפשר להגיע לכולם.

בזכות הפייסבוק והפורום אנחנו מודעים לעסקים ואנשים פרטיים שעוסקים בדיטיליינג ועושים את זה מעולה ומתוך אהבה לתחום. לא חסר רק צריך למצוא אותם.

פורסם

תן דוגמא.

לצורך העניין היה פחח שמאוד תפסו ממנו בפורום והלכתי עם רכב של ההורים של החברה, העבודה שם הייתה ברמה של ילד בן 3 עם פחית צבע.

מאז אני ממש משתדל לקחת כל המלצה פה בערבון מוגבל מאוד.

אין בארץ פחחים ברמה של חו"ל, פשוט אין.

כי זו תרבות החאפר שיש בארץ.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• אחראי פורום
פורסם

בטח שיש, אריק. לצערנו, הם נחבאים אל הכלים והם מעטים, רובם אנשים מבוגרים "של פעם" עם הטכניקות ובעיקר הסבלנות של פעם.

הבעיה הגדולה היא לא רק תרבות החאפר, אלא הסטנדרט שהכתיבו הלקוחות וחברות הליסינג.

רכב נכנס עם פגוש או כנף עם מכה, לא מתעכבים עליו - ישר מתעופף שם בחור צעיר עם מברגה והופ החלפה לחדש, לרוב תחליפי.

למה? הכי זול והכי מהר וכולם חייבים את האוטו שלהם מוכן לאתמול.

אז מקצוע הפחחות האמיתי, הקלאסי, שאשכרה פיחח ולא הבריג פאנלים, נדחק ולאט לאט נעלם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אז דברו תתנו המלצות, במשך חודשים חיפשתי פחח טוב מכל מקום בארץ אין קול ואין עונה.

נעשה את זה ככה, הרמה של 99 אחוז מהפחחים בארץ שואפת לאפס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין פחחים טובים.

לא ראיתי עבודה אחת הן מבחינת פחחות והן צבע, שהשביעה את רצוני

דיטיילרים טובים, לא חסר.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח בחשבון שרוב הלקוחות גם לא יכולים לזהות עבודה איכותית. שים להם 5 קילו בונדו עם צבע יפה מעל (חרטט אותם שזה צבע מקורי שהוזמן במיוחד מגרמניה) וקנית אותם.

תדע שפחחים בארץ כן מסוגלים להגיע לרמה גבוהה, אבל רק אם אתה בא לסדנה להציק להם כל היום ולשאול שאלות.

אם תזרוק לו שם את האוטו ותיעלם לשבוע, יעשו לך עבודה בהתאם. לצערנו ככה זה, אין רמה אחידה בדברים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני רוצה לראות מה מצב הדיטיילינג והפחחות בארץ - מקצועיות הפחחים, איכות הצבעים, דיטיילרים וכו'.

מאיפה אתה בעולם? לאיזה מדינה אתה רוצה שנשווה לך?

אין סטנרט מסויים מחייב. יש טובים יותר וטובים פחות. איך זה במדינה שאתה נמצא בה? כולם באותה רמה?

אין בארץ פחחים ברמה של חו"ל, פשוט אין.

כי זו תרבות החאפר שיש בארץ.

אין רמה מסויימת בחו"ל, ואין חו"ל אחד.

למה אתה משווה? למוסך המרכזי של ב.מ.וו במינכן? או למוסך מדרכה בקהיר?

ראיתי בארץ מכוניות אספנות ברמה שלא מביישת רכב תצוגה באולם תצוגה של פרארי באיטליה.

אין קשר לתרבות חאפר.

הלקוח מצפה לקבל איכות בזול. לכן הוא יתאכזב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

אני מהארץ. אני לא מחפש השוואה בין מדינות, סתם רוצה לדעת לידע כללי מי המדינה שהכי מזוהה עם התחום.

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם

עם הרכב המקולל "דייהו נובירה" שהיה לי, עשיתי 10 תאונות. הבלמים שם היו פשוט על הפנים. וכל המכלול היה דפוק (לשם השוואה, עם ההונדה שהחזקתי 4 שנים, לא עשיתי תאונה אחת!) ככה הכרתי הרבה פחחים בארץ.

כל פעם המליצו לי על איזה פחח טוב, וכל פעם התבאסתי מחדש מהעבודה הגרועה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
מאיפה אתה בעולם? לאיזה מדינה אתה רוצה שנשווה לך?

אין סטנרט מסויים מחייב. יש טובים יותר וטובים פחות. איך זה במדינה שאתה נמצא בה? כולם באותה רמה?

אין רמה מסויימת בחו"ל, ואין חו"ל אחד.

למה אתה משווה? למוסך המרכזי של ב.מ.וו במינכן? או למוסך מדרכה בקהיר?

ראיתי בארץ מכוניות אספנות ברמה שלא מביישת רכב תצוגה באולם תצוגה של פרארי באיטליה.

אין קשר לתרבות חאפר.

הלקוח מצפה לקבל איכות בזול. לכן הוא יתאכזב.

הייתי בתערוכות בחו"ל וראיתי המון רכבים משוחזרים,אני לא מדבר על מקום צפציפי, ראיתי עבודות ברמה גבוהה מאוד מאוד.

גם בארץ ראיתי רכבים משוחזרים וראיתי אולי רכב שניים שעולים לי בראש עם עבודה ברמה.

נכון יש הרבה אנשים שמחפשים לקבל את המקסימום במינימום עלות.

אישית באתי לכמה פחחים, אמרתי מההתחלה, לא מעניין אותי העלות אנחנו לא מדברים על כסף, תוציא עבודה ברמה.

ומה קיבלתי? עבודה פח.

אז על זה אני מדבר כשאני אומר תרבות החאפר, הכול זריז זריז רק להספיק עבודה.

וזה לא רק אצל הפחחים זה גם בהרבה מאוד בעלי מקצוע בתחום הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...