Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריאו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניין לרכוש רכב:קיה שנת 2014 'הצורה' החדשה ולא סדאן.

הכוונה לרכוש באמצעות :חב' ליסיניג 'מוכרת'

**לציין שזה אמור להיות רכב שני ,משפחה של -4 נפשות ,בעיקרון רוב הנסיעות בתוך העיר ,אחת לשבוע לערך גיחה למישור החוףאנו מתגוררים באריאל**

מה שחשוב לי לדעת באופן לא 'מפתיע' ,מס' נתונים חשובים :

א. אמינות

ב. בטיחות

ג. אחזקה (מוסכים ,צריכת דלק.)

ד. סחירות

ה. מרווח פנימי.

תודנ לעוזרים -עופר

פורסם
שלום ,

אני מעוניין לרכוש רכב:קיה שנת 2014 'הצורה' החדשה ולא סדאן.

הכוונה לרכוש באמצעות :חב' ליסיניג 'מוכרת'

**לציין שזה אמור להיות רכב שני ,משפחה של -4 נפשות ,בעיקרון רוב הנסיעות בתוך העיר ,אחת לשבוע לערך גיחה למישור החוףאנו מתגוררים באריאל**

אחרי 4 שנים ו70000 ק"מ

מה שחשוב לי לדעת באופן לא 'מפתיע' ,מס' נתונים חשובים :

א. אמינות

ב. בטיחות

ג. אחזקה (מוסכים ,צריכת דלק.)

ד. סחירות

ה. מרווח פנימי.

תודנ לעוזרים -עופר

הייתה ברשותנו למשך 4 שנים , דגם הEX מאובזר מאוד , אמין , מרווח לסגמנט ,אחזקה לא יקרה כפי שהזכירו גיר 4 הילוכים מיושן

פורסם

א. אמינות- אותה יחידה ותיקה של קונצרן יונדאי, מנוע 1.4 אטמוספרי עם תיבת ארבעה הילוכים פלנטרית לא מבטיחים הרבה בתחום הביצועים (למרות שיצא לי לנסוע אצל חבר באותו רכב 160 והכל היה בסדר) וגם בתחום החיסכון בדלק הרכב לא מככב (לחבר הוא עושה 1-12), הרכב אמין להפליא ובתוספת 7 שנות אחריות לרוכשים פרטיים (לא לליסינג).

ב. חמישה כוכבים במבחני יורונאקפ הישנים (http://www.euroncap.com/en/results/kia/rio/10978) עם ציונים טובים בכל המדדים- הכל בסדר בתחום, למרות שאין מערכות בטיחות אקטיביות.

ג. לא יודע את מחירי הטיפולים אבל אני מניח שהם לא מאוד יקרים, צריכת הדלק ממוצעת מינוס.

ד. אין לי שמץ.

ה. הרכב יחסית מרווח לקטגוריה, אם כי המתחרות החדשות שהגיעו (ג'אז, 208..) טובות יותר.

למה לך לא לקנות מפרטי (שם גם יש לך את דגם ה-EX המאובזר יותר ובליסינג הכי נפוץ זה ה-LX הבסיסי)? ולמה לך לקנות דווקא את הרכב הזה שיש טובים יותר בשוק (לטעמי לפחות)?

פורסם

יש לנו את הרכב הזה בליסינג

א. אמינות - לא הייתה שום בעיה (חוץ מאיזה בעיה קטנה. היה התראה שמישהו לא חגור למרות שלא היה כך - נפתרה)

ב. בטיחות - האמת לא בדקתי

ג. אחזקה (מוסכים ,צריכת דלק.) - מוסכים אין לי מושג, אבל צריכת דלק לר משהו בכלל... פעת אחרונה שתדלקתי, ואני בודק תמיד את הצריכה, קיבלתי ליטר ל10.5 ק"מ, אני עם רגל קצת כבדה על הדוושה אבל לא משהו חריג.

ד. סחירות - אין לי מושג.

ה. מרווח פנימי - מרגיש די מרווח לקטגוריה, והבגאז די גדול.

בסה"כ רכב חביב. אבל לדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר. מבחינת ניהוג וצריכת דלק (אם הוא לא היה אצלנו בליסינג זה היה מאוד לא כיף)

פורסם

לדעתי הרכב הטוב ביותר בקטגוריה, שנהגתי בו הוא הרגיש מעל הקטגוריה של סופר מיני, יציב על הכביש, העיצוב מוצלח והמרווח מעולה.

רק חבל שהגיר מיושן, גיר DCT או 6 הילוכים פלנטרי היה משלים אותה.

פורסם

הגיר האוטומט של הריו דיי זוועתי מבחינת ביצועים וצריכת דלק(בניגוד לידני).

אהבתי מאוד את הריו הידנית שלי מבחינת הרוב, מבחינת נוחות ומרווח היא ניצחה את האיביזה הקיימת שלי במיוחד בגלל מושב מאוד קשה שיש באיביזה,

מבחינת גיר מנוע כנראה שהראפיד עדיפה על הריו האוטומטית מבחינת ביצועים(אבל לא בטוח שהייתי לוקח בגלל האמינות של הDSG) אבל אם יש לה את אותה נוקשות של האיביזה אז זה עלול להיות בעייתי.

הסוניק מאובזרת מרווחת נוחה ויותר זריזה מהריו האוטומטית אבל איכות חומרים והרכבה מאוד נמוכה והתנהגות כביש זוועתית.

לא חושב שאף רכב בקטגוריה הנ"ל בשלב הזה קורץ לי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה לכל הרוחות אפשר להוסיף על כל הנאמר מעלי...

רק את השני סנט שלי. קיה אחלה רכב, אחלה חברה ואני מרוצה. וכל המוסיף גורע :-)

• תוכן חדש...