Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט האסטרה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפרט די מוזר

המון מערכות בטיחות, צבע לא לבן עולה כסף, חישוקי סגסוגת קלה עולים כמה אלפי שקלים ובאים רק ב16 אינץ'

אין פנסי ערפל, אין תאורת לד ("מטריקס"), אין קיפול מראות/הנעה בכפתור.

הרכב זכה כרכב השנה 2016 בזכות החדשנות והמפרט, מה שירד קצת אצל היבואן בארץ...

שורה תחתונה: עם תוספת צבע וחישוקי מגנזיום האופל מטפסת למחיר של 140 אש"ח

וכשמחפשים תמורה לכסף, בעיקר אצלנו הישראלים, המאזדה 3 ספיריט טורפת אותה לארוחת בוקר

ברמת האבזור.

פורסם

אני מסכים איתך, עניין החישוקים והמראות באמת קצת מוזר. צבע פחות מטריד אותי מה גם שלא מעט יבואנים דורשים תוספת לצבע מטאלי.

ההיסטוריה מלמדת שאופל מאוד נדיבים בהנחות למועדוני צרכנות כאלה ואחרים, אפילו עם חברות כרטיסי אשראי, כך שאני מניח שהנחה היא לא מילה גסה.

המאזדה באמת סופר מאובזרת אבל אין לה מנוע טורבו. עד היום זה לא מנע ממנה להיות זריזה מהאסטרה אבל שוב מעניין אותי איך עובדים המנוע והגיר החדשים.

פורסם

המחיר קצת מאכזב.

אני חושב שמבחינת תמורה לכסף הגולף 150 (שעולה 5000 ש"ח יותר) מהווה אלטרנטיבה יותר מוצלחת.

מביקורות שראיתי בחו"ל שהשווה את שני הרכבים, הגולף יותר איכותית מבחינת בידוד רעשים, איכות הרכבה וחומרים. היא גם יותר חסכונית בדלק וככל הנראה תשמור על ערכה יותר טוב מהאופל.

פורסם

זה מזכיר את מה שהיה עם האסטרה J (הקודמת) כשהגיעה לארץ- היבואן תמחר אותה ב-135K, אבל איבזר אותה בחישוקים קלים 17, חיישני רוורס ונדמה לי שאף מולטימדיה. כמובן, מערכות הבטיחות שקיימות באסטרה החדשה לא היו אז.

רק לאחר כמה (וכמה) חודשים יצא הקמפיין "כח לעם" שהוריד את מחירה ל-124K, מינוס התוספות הנ"ל, ומבצע של "הוט" הוריד את המחיר אף לאיזור ה-118K. מאוחר יותר כבר ירד המחיר ללא מבצעים ל-115K.

בקיצור, למי שמעוניין- אני מנבא שהורדת מחירים אכן תגיע לאחר תקופת זמן (ארוכה יותר או פחות).

פורסם
המפרט די מוזר

המון מערכות בטיחות, צבע לא לבן עולה כסף, חישוקי סגסוגת קלה עולים כמה אלפי שקלים ובאים רק ב16 אינץ'

אין פנסי ערפל, אין תאורת לד ("מטריקס"), אין קיפול מראות/הנעה בכפתור.

הרכב זכה כרכב השנה 2016 בזכות החדשנות והמפרט, מה שירד קצת אצל היבואן בארץ...

שורה תחתונה: עם תוספת צבע וחישוקי מגנזיום האופל מטפסת למחיר של 140 אש"ח

וכשמחפשים תמורה לכסף, בעיקר אצלנו הישראלים, המאזדה 3 ספיריט טורפת אותה לארוחת בוקר

ברמת האבזור.

לי עדין לא ברור איך לא מביאים את תאורת ה"מטריקס" לד לארץ, באנגליה לפחות יש את זה בתור אופציה, אומנם אופציה של עולה £995 אבל מי שרוצה, בכבוד..וכאן...אין לי כבר במה להכביר במילים...

פורסם
לי עדין לא ברור איך לא מביאים את תאורת ה"מטריקס" לד לארץ, באנגליה לפחות יש את זה בתור אופציה, אומנם אופציה של עולה £995 אבל מי שרוצה, בכבוד..וכאן...אין לי כבר במה להכביר במילים...

ב-140 אלף כל תוספת שתיקח אקסטרה תהפוך את העיסקה לגרועה כלכלית, המאזדה3 2,000, הגולף או אפילו הפג'ו 308 פרמיום

נותנים לאסטרה בראש ביחס עלות-תועלת.

אפילו גולף 1.4 טרנדליין זולה יותר מאסטרה במפרט בסיס :-)

פורסם
ב-140 אלף כל תוספת שתיקח אקסטרה תהפוך את העיסקה לגרועה כלכלית, המאזדה3 2,000, הגולף או אפילו הפג'ו 308 פרמיום

נותנים לאסטרה בראש ביחס עלות-תועלת.

אפילו גולף 1.4 טרנדליין זולה יותר מאסטרה במפרט בסיס :-)

כן אתה צודק, פשוט מרגיז איך בארץ הופכים מכונית טובה, עתורת שבחים למשהו שאנשים כאן אפילו לא יטרחו להסתכל לכיוונו..אולי חוץ מאלה שהם חסידים של בטיחות...

פורסם (נערך)

גן, אני אחד מהם. רק שאני לא בשוק של רכבים חדשים ומקווה שירכשו אותה כמה שיותר, שיהיה היצע מכובד בשוק יד 2 בעתיד. ממש לא מעניינים אותי חישוקים קלים או מראות מתקפלות. תאורה מתקדמת, לעומת זאת, דווקא כן. אבל זה לא ביג דיל בכלל. יותר חשוב שיש דברים שימושיים כמו כל ה-4 חלונות אוטומטיים, שהורידו בפוקוס למשל משום מה, מראה פנימית מונעת סינוור, מפשירי אדים במראות צד וכו'.

אגב המפרט http://www.opel.co.il/_media/pdfs/mifrat/6.pdf?t=1462703893

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

רק מתקן את עצמי לגבי פוקוס. בדקתי שוב וכן יש לה 4 חלונות אוטומטיים כבר בגרסת הבסיס, כנראה שהייתה טעות במפרט הראשוני שהם העלו לאתר כשהפוקוס רק הגיעה. היה V רק מול הגרסה הבכירה - טיטניום, עכשיו גם מול טרנד.

• תוכן חדש...