Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע ברכב יש RCD 510 מקורי של הרכב.

אני חושב לקנות מערכת מולטימדיה עם אנדרואיד שתכלול GPS,WAZE,YOUTUBE BT וכל שאר הירקות.

יש המלצות למישהו על משהו?

נ.ב

עברתי גם על מכשירים של כל מיני חנויות אביזרים למינהם שדי מצחיק שאומרים שהם לא מוכרים סיני אבל המכשיר יותר סיני מסיני ופשוט מעלים את המחיר של המכשיר בלפחות 2000 שקל!!!

כל מכשיר שמוכרים בארץ מצאתי בחו''ל ב1500 שקל פחות.

חשבתי אולי על המכשיר הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-1024-600-Android-4-4-For-Volkswagen-VW-2din-Car-DVD-GPS-Navigation-BT/32613212377.html?spm=2114.30010308.3.2.rf9cq1&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_1_10034_507_10020_9910_10017_10005_10006_10021_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_7&btsid=0b9848e4-69d6-417e-9e8f-d28e9aee8344

פורסם

אגב מישהו יכול לספר על התהליך של המכס וכל זה איך זה עובד במקרה שלי ?

כמה אני צריך להוסיף אם בכלל?

המוכר אמר שהוא שולח לי את זה כביכול במקום 258$ ב-60$ (מדובר על הפריט והמשלוח ביחד)

פורסם

אגיד לך כמה דברים בנושא:

1. המוכר שולח לארץ עם FEDEX. כל המשלוחים המגיעים לארץ עם חברות שליחויות (חוץ מדואר ישראל) עוברים בדיקה של מכס, ואתה תשלם את כל המיסים ועמלות שיהיו. אם אני לא טועה יש רק מע"מ, כל שאר עמלות למיניהן, תכונן לסדר גודל של עוד כ-100 דולר. וזה לא משנה מה המוכר יכתוב לגבי המחיר, ולדעתי עדיף שיכתוב מחיר אמיתי.

2. למכשיר הנ"ל יש רק 1GB של זיכרון RAM. לאור הניסיון שלי עם מכשירי אנדרואיד בכלל (טלפונים וקופסאות אנדרואיד למיניהן) זה מעט, והיה עדיף 2GB זיכרון לעבודה חלקה.

3. אני גם חיפשתי תקופה מסויימת מכשיר כזה, אבל לי היה חשוב איכות של אודיו, כך שבוסופו של דבר קיבלתי תגובות אלה בפורום בחו"ל, וירדתי מרעיון של לקנות מכשיר כזה לגמרה. בחלק מהמקרים אנשים קנו מכשירים סינים כאלה, ואז הוסיפו להם פרוססורים וכד'. ז"א כצעצוע זה נחמד, אבל עוד מוקדם מדי למכשירים כאלה שיהיו איכותיים. כנראה יש סיבה שאף יצרן רציני לא מייצר עדיין.

פורסם

1. אם אתה מתעניין במערכת מולטימדיה תואם מקור אנדרואיד, תקנה מהאתר הבא:

http://www.roadnavi.com/product-category/indash-navigation-system/s160-android/

מדובר במערכות תואם מקור האחרונות בשוק.

בנוסף יש לך אחריות, שירות לקוחות אונליין, פורום תמיכה, חלפים שונים, עידכוני גירסאות מתעדכנים באופן שוטף!!!

2. אני קניתי מהם. המערכת כולל משלוח עלתה 2000 ש"ח עם DHL.

ברגע שהחבילה הגיעה לישראל, נדרשתי לשלם עוד כ-400 ש"ח שכולל מעמ ושאר ירקות.

*על מערכת כזאת בארץ כולל התקנתה רצו כ-3500 - 4000 ש"ח.

3. הבחור פה למעלה רשם ש 1 ג'יגה זה לא מספיק למערכת כזאת.

לאחר כמה שבועות של שימוש אינטסיבי כולל תוכנות, ווידאו וכו', המערכת רצה חלק.

אין שום תקיעות, שום בעיות.

4. המערכת היא בשלה, רצה חלק, סאונד מדהים (כן כן השתפר הסאונד ברכב לאחר התקנת המערכת), מסך מדהים ברזולוציה גבוהה, מערכת אנדרואיד 4.4.4 שבו אפשר להתקין כול מה שרוצים, דיבורית עובדת מעולה וכו' וכו'.

ממליץ בחום רב.

פורסם

בהמשך לפוסט של rms130d הנה דיון על המערכת שהזכיר ב-xda-developers:

http://forum.xda-developers.com/android-auto/android-head-units/s160-android-4-4-4-head-unit-t3268023

לא קראתי, אבל ממליץ לקרוא, יש בפורומים האלה הרבה דברים מעניינים. אחת הסיבות שדילגתי על מערכת הזאת, זה שחיפשתי מערכת ללא דיסקים

פורסם

המערכת S160 יצאה לאוויר אי שם ב-2015.

המערכת S160 שאתה מזמין היום, היא כבר מגיעה עם קושחה עדכנית, וכול הבאגים שהיו כבר תוקנו.

וכמובן כול כמה חודשים יוצא עידכון גירסה.

למערכת הזאת יש חומרה שאך ורק יכול לרוץ עליה אנדרויד 4.4.4.

מי שרוצה מערכת אנדרואיד 5\ מרשמלו, ייצטרך לחכות לדגמים שיצאו אי שם בעתיד (S180ׂ).

• תוכן חדש...