Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול - הרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נהגתי האמנם, אבל יצא לי לעלות לכמה סיבובים עם כמה מחברי הפורום. היה באמת תענוג מכלל הבחינות (ארגון של חברי הפורום, משמעת, מדריכים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה טוב מאוד. פעם ראשונה שלי במסלול כזה וכמו שנשאלתי אומר שוב - מבחינתי אין צורך בשיפור, רק להמשיך באותה דרך.

פורסם

היה מעולה!

תודה למארגנים על העבודה הקשה ותודה למשתתפים שלא הפכו את זה לקרקס.

מכיוון שכל המשתתפים היו שושואיטסים מהשב"כ אני מעלה רק תמונות שלי.

IMG_1445.jpgIMG_1463.jpgIMG_1670.jpgIMG_1706.jpg

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• אחראי פורום
פורסם

ארגון וביצוע מצויינים, הכל תקתק, כל הכבוד.

באופן אישי, סיימתי מאוכזב. הרכב שלי לא מתאים, הוא גדול על המסלול הזה והתנועה בחלקה מסורבלת,

דבר שפוגם ברצף ובכיף. למרות זאת, ממש לא הצטערתי שבאתי.

לקארטים ומכוניות קטנות הוא נהדר, טכני, המון עבודה, מגוון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

אכן היה ממש כיף לעלות עם חלק מחברי הפורום לסיבוב והיה ממש מוצלח לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי sapancool
פורסם

היה מעולה :) לא היה לי כמעט נסיון קודם בימי מסלול אבל הרגיש לי מתאים לאוטו והיה ממש כיף ונראה לי ששיפרתי קווים בכל פעם.

הלוואי שזה יהיה משהו קבוע ולא פעם בשנה :-D

IMG_1182.JPG

IMG_1504.JPG

IMG_1717.JPG

IMG_1720.JPG

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

וחייבים לתת קרדיט לצלם ArikM שסיפק את כל התמונות שאתם רואים. גם פרנקוס צילם ויעלה בהמשך אני בטוח. היה עוד מישהו שצילם אבל לא הספקנו להכיר אז אני מתנצל :oops:

תודה למדריכים מלאון דרייב שעשו עבודה מעולה.

קרדיט עצום גם למשתתפים. המדריכים אמרו בסוף היום שהייתה קבוצה סופר מסודרת, ולכן גם הספקנו לעשות 6 מקצים לנהג, שזה המון. כמעט 20 ק"מ נטו על המסלול. הייתה אפילו אופציה לעוד קצת בסוף אבל כולם היו כבר עייפים.

סה"כ שמחתי לראות חבר'ה רציניים, שהבינו הכל מהר ויישמו הכל היטב, ולכן היום הזה זרם בטירוף. המדריך אמר לי שזה נראה כאילו זו פעם 5 שאנחנו עושים את זה ביחד ולא פעם ראשונה, אז שאפו לכולם.

מעבר לכך היה ממש כיף. חבר'ה ותיקים ומנוסים וגם צעירים חסרי ניסיון והכל התחבר היטב.

הכי חשוב - ברמה האישית שמחתי להכיר את כולם. היה תענוג!

כיף גם היה לראות שכל האנשים שאני נהנה לקרוא גם נהגים מעולים והיה הרבה ממי ללמוד מלבד המדריכים.

בקיצור, היה טיל. אם צריך לסכם, אז כיף כיף כיף!

בסוף חייבים להגיד תודה עצומה לאביה שארגן את רוב הדברים ליום הזה ואפילו עלה איתי מקצה אחד כדי לתת לי טיפים לנהיגה. טיפים גרועים ממש, תכף תבינו למה :lol: [וגם האספלט היה עקום].

תסלחו לי אבל אני לא מצליח לעלות תמונות. חפשו מאזדה 3 אקטיב בגוגל. זה רכב נדיר אבל אולי תמצאו בפורומים מחו"ל.

נ.ב. - מדידות זמנים היו רק 2 הקפות בסוף בשביל הכיף.

ולמרות זאת היו זמנים מעולים!

לא אצלי כמובן :) 46 שניות. זה היה מתחת לדקה, אז מבחינתי חתמתי. גם לא עקפו אותי פעמיים אז בכלל הישג.

הזמן הכי מהיר היה 38 שניות והיו גם 40. אם ירצו יחשפו את עצמם. ושוב, בשתי הקפות בלבד. אני מאמין שאם היה מקצה שלם מדוד - 5 דק' הזמנים היו משתפרים עוד [לא אצלי].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בטח שמותר. המדריכים לא ידעו על זה בכלל.

מדדנו פיראטית ע"י אפליקציה תוך כדי נסיעה.

8)

RACECHRONO למעוניינים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה, אני שמח שאהבתם את התמונות.

היה מצויין, נהנתי מאד.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
כמובן שלא. צריך להיות מאורגן עם מדריך

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

לא התכוונתי לבד לבד, ברור שצריך מדריך.

השאלה אם יש להם מדריכים שם ואפשר לתאם יום קודם ולהגיע, או שצריך לתאם קבוצה כמו שארגנו כאן.

A3

A4

פורסם

תודה רבה למארגנים אביה וניקו, לחברי הפורום שהגיעו עם ובלי רכב, לצלמים ולמדריכים של לאון שדאגו שיהיה בטוח, מלמד אבל בעיקר- כיף!

אני רוצה לציין לטובה את העובדה שכולם, בין אם נהגו בפוקוס ST, קיה פיקנטו, מיאטה, פיאט 500, אלפא 159, היונדאי I10, אופל קורסה OPC או אפילו אוטוביאנקי (שהראתה לכולנו מאיפה משתין הדג), הגיעו כדי להנות עם הרכב שלהם ולא נוצרה תחושה של חוסר כבוד בין אף אחד מן המשתתפים.

אני מאחל לכולנו עוד אירועים בטיב זה, עם אנשים טובים כאלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...