Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהבחור מעלי כתב.

להגיש Provisional - זה דבר אחד.

ממש להשקיע את רוב הכספים בפטנטים סופיים על פני כמה מדינות (גם לרמה שאם משהו יעתיק אותו - לא יהיה לך הרי כסף להגן עליו - שזה הכסף הגדול) - לפני שיש שוק למוצר - זה כבר קצת מיותר.

שוב אני לא מבין גדול בפטנטים מהצד של להחזיק כאלו אבל מכיר את השוק בעקיפין.

זה שבגלל הרישום על כמה מדינות אין לך כסף כדי ליצור כלי מכירה ושיווק אפקטיבי (והאתר שלך הוא לא אפקטיבי במילים מעטות. הסיכוי היחיד שהייתי קונה מוצר כזה אם האתר נראה ככה זה אם הייתי רואה אותו בחנות פיזית) זה נראה לי לפחות קצת סדר עדיפויות לקוי שיכביד ויאט אותך.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התוסף NOSCRIPT אצלי לא מרשה לאתר שלך לרוץ על הדפדפן. איזה סקריפט אתה מריץ בדף הפתיחה ?

אם הייתי יודע %_% בעקרון הסקריפט המובנה של wix לא שיניתי כלום.

פורסם
המחיר מוצג בדף הרכישה. בדף הנחיתה ריכזתי מידע על המוצר עצמו ומכיוון שרציתי להציג גם מידע על הרכישה באתר שהלקוח יבין על מה בדיוק הוא משלם חוץ מהמוצר אז רשמתי את המחיר בעמוד השני.

.

דף נחיתה זה דף בודד שנמצא בדרך כלל בכתובת אחרת, הזכרתי את דאצ'יה קודם

https://israeldacia.co.il/campaigns/stepway_presale/

מי שנכנס לאתר שלך, לעמוד הראשי צריך ללחוץ 3 פעמים עד שהוא מגיע למחיר.

גם המחיר של 200 ₪ גבוה מדי, תוריד ל 199.90 ₪

תכתוב בגאווה בעמוד הראשי שאת מוצר שלך אפשר להזמין במחיר נמוך של 199.90 ₪

כמה עולה לך משלח של גוש ברזל כזה? אתה בטוח שהחישוב שלך נכון?

מישהו פה עובד ב wix?

שעושים חיפוש בגוגל על wix כול מה שמוצאים זה דברים שהם בעצמם כתבו.

תראו תוקבקיסטים על כתבות או סרטונים ביוטיוב.

כולם יורדים עליהם.

סקריפטים שהתלוננתם, בעיות בדפדפן בטלפון.

הדבר הזה פשוט גרוע.

בהצלחה עם המוצר, נראה טוב ☺

אייל

פורסם
דף נחיתה זה דף בודד שנמצא בדרך כלל בכתובת אחרת, הזכרתי את דאצ'יה קודם

https://israeldacia.co.il/campaigns/stepway_presale/

מי שנכנס לאתר שלך, לעמוד הראשי צריך ללחוץ 3 פעמים עד שהוא מגיע למחיר.

גם המחיר של 200 ₪ גבוה מדי, תוריד ל 199.90 ₪

תכתוב בגאווה בעמוד הראשי שאת מוצר שלך אפשר להזמין במחיר נמוך של 199.90 ₪

כמה עולה לך משלח של גוש ברזל כזה? אתה בטוח שהחישוב שלך נכון?

מישהו פה עובד ב wix?

שעושים חיפוש בגוגל על wix כול מה שמוצאים זה דברים שהם בעצמם כתבו.

תראו תוקבקיסטים על כתבות או סרטונים ביוטיוב.

כולם יורדים עליהם.

סקריפטים שהתלוננתם, בעיות בדפדפן בטלפון.

הדבר הזה פשוט גרוע.

בהצלחה עם המוצר, נראה טוב ☺

לחיצה על כפתור הרכישה מובילה אותו לעמוד רכישה ששם רשום המחיר. אני יוסיף כנראה עוד כמה אספקטים לגבי המחיר להדגיש שהזמנה מהאתר תהיה הכי זולה מבין כולם. לגבי ה199.90 באמת שמעולם לא אהבתי את משחקי השקל תשעים האילו ולמרות כול הפאן הפסיכולוגי שבדבר אני אישית מעדיף לרשום 200 (העסק מראה על כמה נקודות באישיות שלי ואחת מנקודות הללו היא רגשות שלילים כלפי השקל תשעים הזה)

מבחינת המשלוח אני שולח מהארץ לארץ אז אין שום בעיה בעקבות המשקל.

לגבי wix אז כן יש לו מצבי רוח ואם היה לי ניסיון הייתי עובד עם wordpress פשוט ראיתי פעם פסומת שלהם נכנסתי שיחקתי קצת ואהבתי במיוחד גם שזה בחינם ותאמת אם לא הייתי נכנס להם לפרסומת ןמגלה את עולם הפלטפורמות יש סיכוי שהפרויקט ךא היה יוצא לאור. לגבי הבעיות עם סקריפטים וכו נתקלתי בהן רק בהמשך אפילו אכשיו אם מישהו פותח את הדף על אייפון 4 הטקסט כול כך קטן שהוא על גבול הקריא ואי אפשר לעשות זום בעמוד ואם פותחים בפאבלט אז האותיות פשוט ענקיות.

ותודה רבה :)

פורסם

שלום לכולם!

ביצעתי תיקון של הטקסטים באתר ועוד עדיין חסרים לי כמה סרטונים ותמונות.

מה דעתכם על הטסקט המתוקן מבחינת דקדוק?

פורסם

אתרים כמו שלך מרגיזים אותי - לוקחים מוצר טוב ובונים סביבו אתר שהוא חובבני במקרה הטוב וסתם גרוע במקרה הרע - ואני אומר את זה לא מתוך מטרה לקטול אלא דווקא כי אני כן חושב שיש לך מוצר טוב. קצר בכסף? תוריד את האתר מהאויר ושים במקומו דף נחיתה בנוי טוב (מעצב מקצועי + כותב תוכן שיווקי) שיסביר מעט על המוצר, יפנה למשווקים מורשים, ויתן אפשרות ליצור קשר במייל. דף אחד, עניין של כמה מאות שקלים (להערכתי עד 1000) יספיק בשביל זה, ובנוסף ימנע את הבלאגן שיש כרגע באתר שלך (לדוגמה: לך ל"צור קשר" - משם אין לך אפשרות לחזור לאתר האינפורמטיבי מלבד לחיצה על הלוגו של המוצר/חברה - אולם לחיצה על הלוגו תביא אותך ל"עמוד ראשי" שונה מזה שאליו מגיעים כשנכנסים ל URL). צרפתי עוד כמה בעיות מרגיזות, וזה משיטוט של 20 שניות באתר.

ושוב, קח את זה כביקורת בונה, כי יש לך מוצר טוב, וחבל שתוך כדי ניסיון לעשות הכל לבד ובעצמך תירה לעצמך ברגל.

Capture.jpg

2.jpg

3.jpg

4.PNG

פורסם

fazer צודק בכל מילה.

ובנוסף אצלי התחיל להתנגן מייד סרט יוטיוב ברקע, אבל בגודל של פי 2 מהמסך כך שראיתי רק חלק ממנו.( זה אחרי שנטרלתי את ה NOSCRIPT). בדרך כלל דברים שמתנגנים מעצמם אני סוגר מייד בלי לבדוק אפילו כי זה פשוט מפריע למשל כשאני מנגן מוסיקה ברקע וזה כל כך מעצבן שמשהו נכנס וכופה את עצמו .

פורסם

בחתימה שלך - הרי גם זה סוג של קידום מכירות - למה "הפרויקט שלי" ולא "המייזם שלי" או פשוט לכתוב תיאור בכמה מילים של המוצר ?

פורסם

למה בנאדם צריך לראות את זה לפני שהוא הכניס פרטי רכישה:

*על מנת לבצע הזמנה עליכם לקרוא ולהסכים לתקנון הרכישה.

מדוע 14 ימי עסקים?

זה מאוד מרתיע (לפחות אותי) כי זה כאילו אתה רוכש מספק ואז שולח.

זה גם ישר מגיע לאסוציאציה שיקח לזה בעצם חודש להגיע.

מדוע אתה לא יכול לשלוח תוך 7 ימי עסקים כמו רוב האתרים בישראל ואפילו להציע משלוח אקספרס של עד 2 ימי עסקים?

הלחצן הירוק שעוברים לדף הרכישה לא תמיד עובד.

נכנסתי אתמול דרך הנייד עם כרום וזה רק הראה שלחצתי עליו, ניסיתי כמה פעמים ועדיין לא עברתי לעמוד.

עכשיו זה עבד.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק לי הסרטון הציק? במיוחד הקטע עם ה"שכנה". לטעמי אם לא עושים משהו מקצועי, אין טעם לעשות בכלל. אני הייתי מוריד את הקטע של הסרטון. יש איזו אפליקציית תשלום עבור חניה שעשתה סרטון מקצועי אבל פשוט היה מגוחך ומעצבן לצפות בו. והסרטון ההוא כמה רמות מעל הסרטון שלך.

הסרטון זועק חובבניות ואצלי אישית כאדם זה יוצר 2 דברים :1. אתה חובבן והמוצר שלך גם כן. 2. מעצבן ומביך לצפות בו. לטעמי עדיף להוריד אותו.

אולי זה רק אני אבל זה 2 הסנט שלי.

בהצלחה.

פורסם

כמו שאמרו לך שוב - אתה משקיע בדברים הלא נכונים.

בשלב הזה אתה צריך עמוד נחיתה עם קופי טוב , לא אתר שלם ומלל בכמויות האלו.

תבדוק את סקוורספייס שרשמתי. זה טרייל בחינם ואח״כ גרושים.

אתה תגיע גם עצמאית לתוצאות הרבה יותר טובות.

אתה גם צריך להבין שאתר גרוע - פשוט ימנע ממך למכור. זה לא רק יאט את הקצב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
2

את נושא השקיות ואיכות הסביבה הייתי מעיף לגמרי, את מי זה מעניין ?

אנשים בעלי מודעות סביבתית שלא חושבים שהעולם סובב סביבם? (ועוד כמה מילים עם שורש ס.ב.ב).

תתפלא כמה אנשים יעדיפו לקנות מוצר שיש לו מודעות סביבתית כלשהי. הקונים שלו זה לא רק ילדים בני 13 שקיבלו אופניים חשמליים ליומולדת ונהנים בזמנם החופשי לזהם את חופי הכינרת ולעשות פרצופים לרפי רשף.

ובנוגע לאתר - מצטרף לקודמיי - דרוש טיפול דחוף.

דוגמאות (ויש עוד המון שלא כתבתי):

1. בעמוד הראשי יש לינק לעמוד הראשי (משמאל) - מיותר.

2. הסרטון עם הבחורה מיותר. מספיק סרטון אחד שמסביר על היתרונות של המוצר ואיך להתקין. דקה וחצי מקסימום. אני יודע שהשקעת הרבה בסרטון עם הבחורה ושבטח לא מתאים לך להוריד אותו אבל תאמין לחבר'ה פה כי הם משתמשים פוטנציאליים שלך (בחלקם) - תוריד אותו. הוא רק עושה נזק.

3. למה צריך תשעה עיגולים בהשוואה? למה לא רק ששה?

4. משלוח - 14 יום? אנשים רוצים מהיום למחר או מחרתיים. תן להם מה שהם רוצים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...