Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד dell

mlur
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מחשב נייד של DELL בזמן האחרון התחיל לעשות קצת בעיות והתחיל להרעיש

עדיין יש לי אחריות על המחשב ,נכנסתי לאתר של DELL העולמי ולא הצלחתי להבין מי נותן לי אחריות ואצל מי אני מקבל שרות , אולי מישהו כאן יוכל להאיר לי קצת אור על המעבדת היבואן .

תודה

פורסם

לפי האתר של דל, תמיכה טכנית בארץ ניתנת ע"י יעל פתרונות, כאשר הם משתמשים בשרותי חברת UPS כדי להעביר את המחשב למעבדה שלהם בהרצליה פיתוח:

http://dell.to/1O5d1Ad

באתר של KSP, יש פרטי יצירת קשר עם נותני שרות :

Dell, Dell ישראל טל': 1-809-444688

פורסם

לא קשור היכן קנית את המחשב.

זה מוקד תמיכה כלל ארצי של מוצרי דל.

עכשיו בדקתי, וראיתי כי 1-809 זה בכלל קידומת של מפעיל בינ"ל (שיחת חינם). אינני בטוח, אך אני חושב כי הנציגים שם דוברי עברית.

פורסם

אמור להיות רשום בקבלה מי נותן לך אחריות.

באתר של הדיוטי פרי רשום רק מעבדות דל, ממליץ להתקשר לשירות לקוחות של אלמ ולשאול מי נותן השירות למחשב.

אפשר גם לנסות להתקשר ישירות ליעל תוכנה ולנסות לפתוח תקלה. -שירות ומעבדת תיקונים- רח' משכית 6, הרצליה פיתוח, טל': 09-9527555 שלוחה 1 או 2.

פורסם (נערך)

מחשבי דל מקבלים אחריות ע"י דל ישראל (ובכלל, מוצרי דל).

בארץ, הטיפול נעשה ע"י קבלני משנה.

צריך לפתוח קריאה בדל (מספר טלפון 1-809-444688), והם ינחו אותך מה עושים הלאה (בהתאם לסוג האחריות שיש לו).

לפני שאתה מתקשר לדל, תוודא כי יש לך את ה-SERVICE TAG. לפי זה נקבע אם המחשב באחריות ומה סוג האחריות.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...