Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי גיר של ניסאן ג׳וק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רק שאלה קטנה

קניתי לא מזמן ניסן ג׳וק שנת 2010 הדגם הפשוט, אין לי שום תלונה על האוטו מלבד הגיר. בעת נהיגה סטנדרטית במישור אני מגיע למהירות של מעל 80 קמ"ש, מרגיש כאילו הרכב מתאמץ נורא, מטפס בטורים לאיזור ה4000 סלד אפילו יותר, ורק כאשר אני מגיע למהירות 120 הוא סוף סוף נכנע ומעביר הילוך.

רציתי לדעת אם כך בנויה התיבת הילוכים בניסאן או שככל הנראה יש לי תקלה טכנית באוטו?

תודה רבה וחג שמח.

נ.ב אני חדש בפורום, חיפשתי בת'רדים קודמים ולא מתאץי משהו לגבי ניסאן ג׳וק.

פורסם

יואב קודם כל תודה. ייתכן שהרכב הוא כזה 'חלש' אם אפשר לקרוא לזה ככה? הכח כמעט ולא קיים, אין לו את הזריזות הזאת, כאשר אתה לוחץ על הדוושה עד הסוף הוא עושה טובה שהוא מגיב בכלל. בעיה נוספת היא שאין לי אפשרות להעביר את ההילוכים לטיפטרוניק ולשלוט באופן עצמאי. האם זה משהו שלא יכול לבוא ביחד? (כוונה לגיר רציף וטיפטרוניק)

פורסם

טיפרטרוניק זו סהכ אפשרות להעביר הילוכים בגיר אוטומט.

בטח שיש רציף עם אפשרות להעברת הילוכים , אבל מניסיון(אאוטלנדר מהדור האחרון טרום מתיחת הפנים) זה לא ממש אפקטיבי.

כל מה שציינת אלו הסיבות שבגינן אני לא סובל את הגיר הזה.

פורסם

אם כך עשיתי את טעות ענקית. עברתי מפיג׳ו 107 כי היה חסר לי המון כח ולא נהניתי שניה לנהוג איתה, שחוץ מיתרון של חיסכון עצום, שום דבר לא כיף איתה. לניסאן ג׳וק שאשכרה לא סוחבת. חשבתי לתומי שזה לא הגיוני שהרכבכזה 'עגלה', וכבר תכננתי להכניס אותו למורשה ולשמוע על תקלה בגיר. כבר היה עדיף לשמוע את זה האמת.

פורסם

לפני שקובעים כאן שהוא תקין, תקפוץ למוסך שכן לג'וק יש בעיות בתיבה שטופלו בשקט ע"י היבואן. זה אכן נשמע טבעי לתיבה רציפה, השאלה היא האם למשל כאשר אתה נוסע במהירות קבוע של 80 קמ"A הסל"ד עדיין גבוה?

פורסם
לפני שקובעים כאן שהוא תקין, תקפוץ למוסך שכן לג'וק יש בעיות בתיבה שטופלו בשקט ע"י היבואן. זה אכן נשמע טבעי לתיבה רציפה, השאלה היא האם למשל כאשר אתה נוסע במהירות קבוע של 80 קמ"A הסל"ד עדיין גבוה?

כן חד משמעית. זה נראה כאילו הרכב מסרב בתוקף להעביר הילוך. זה קורה לי הרבה באיזור עליות (אני גר באיזור הררי יחסית). אבל נתקלתי בזה גם בנסיעה שגרתית בכביש שהוא מישורי ואין שום שיפוע.

הרכב נע על 80 קמ"ש וכשאני מנסה להשיג עוד מהירות, הטורים באוטו פשוט עולים, המנוע מתחיל לצעוק, ואני רק מתחנן שיעביר את ההילוך הזה.

בהתחלה חשבתי פשוט שהגיר הוא עם ארבעה הילוכים, כמו שהיה לי בסיטרואן סי 4 הכושלת שלי.

• תוכן חדש...