Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי בעיה,אני חזיר גז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכלל הפורטל,מכיוון שאין לי הרשאה לפתוח את השרשור הנ''ל באוף טופיק,כנראה שאצטרף לפתוח אותו כאן.

אני נהג חדש(7 חודשיים עברו מאז עברתי טסט)ואני פשוט חזיר גז.

יש לי גבולות מאוד ברורים:לעצור בעצור,לתת זכות קדימה ולא לעבור רמזור אדום וכ'ו,אבל בנוגע למהירות הדבר שונה.

אימצתי אידיאולוגיה מאוד ברורה:מהירות מופרזת אינה גורמת לתאונות דרכים כשאתה דוהר בכביש לבד.

בכל נסיעה שלי,אני נוסע על 150-160 קמ''ש,וזה פשוט כיף הדופמין משתחרר במוח והדבר כל כך מרגיע ומלהיב,אני פשוט חזיר גז.

הבנתי שעכשיו מתחילים להקפיד ולעשות יותר מארבים,אז החלטתי להרגיע,בכל זאת אני נהג חדש ועדיין אין לי ניסיון בכביש.

איך עליי להשתחרר מהמעשה?

אשמח לעצות,לילה טוב.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באיזה כביש? כביש בין עירוני או עירוני?

יש הבדל עצום בין השניים!

הכוונה פה לכביש בין עירוני,דווקא בעירוני אני הכי מקפיד כי יש הרבה אנשים ואני לא סומך על אף אחד,אלא רק על עצמי,ולכן אני נוקט את כל אמצעי הזהירות.

לא נראה לי שאפשר לנסוע 160 בכביש עירוני,אתה ישר תתנגש באובייקט כלשהו.

פורסם

איזה עבירת תנועה מכניסה הכי הרבה כסף למדינה?

נכון מאוד, מהירות מופרזת.

אתה לא הבעיה כאן, פשוט שים לב..

פורסם

השאלה כמה פעמים אתה חותך רכבים אחרים? כמה פעמים אתה בשמאלי, הוא לא זז, ואז אתה עובר שני נתיבים ימינה ועוקף מימין?

או בקיצור - האם אתה נהג חזיר או רק חזיר גז?

אתה יודע לקרוא את הכביש נכון? כמו שחקן שח דינמי בתלת מימד? כלומר רואה רכב שקצת זז שמאלה וחושב האם ינסה להידחף לפני? רואה רכב שמגיע מהר מאחוריך במראה? יודע בכל רגע נתון האם יש רכבים במקביל אליך? ואם כן, מה מהירותם היחסית אליך?? במהירויות גבוהות יש פחות זמן תגובה, ותמיד יהיה נהג אידיוט.

אני נוהג יחסית זריז מאוד בכבישים לא מאוד עמוסים, וגם אני מתעצבן מכל החבר'ה שנרדמים בנתיב שמאל. עדיין לא חושב שמישהו נאלץ לבלום בגללי.

לפעמים כשאני עוקף מימן, אם אני לא מצליח לחזור לנתיב השמאלי בלי לחתוך, אני לא חוזר, גם אתה אומר 'להיענש'ע''י הישארות בימין ולראות כמה רכבים שעקפתי עוקפים אותי.

אני מספיק מבוגר וגם אבא, זה לא מפריע לי.

פורסם
איזה עבירת תנועה מכניסה הכי הרבה כסף למדינה?

נכון מאוד, מהירות מופרזת.

אתה לא הבעיה כאן, פשוט שים לב..

תודה.

השאלה כמה פעמים אתה חותך רכבים אחרים? כמה פעמים אתה בשמאלי, הוא לא זז, ואז אתה עובר שני נתיבים ימינה ועוקף מימין?

או בקיצור - האם אתה נהג חזיר או רק חזיר גז?

אתה יודע לקרוא את הכביש נכון? כמו שחקן שח דינמי בתלת מימד? כלומר רואה רכב שקצת זז שמאלה וחושב האם ינסה להידחף לפני? רואה רכב שמגיע מהר מאחוריך במראה? יודע בכל רגע נתון האם יש רכבים במקביל אליך? ואם כן, מה מהירותם היחסית אליך?? במהירויות גבוהות יש פחות זמן תגובה, ותמיד יהיה נהג אידיוט.

אני נוהג יחסית זריז מאוד בכבישים לא מאוד עמוסים, וגם אני מתעצבן מכל החבר'ה שנרדמים בנתיב שמאל. עדיין לא חושב שמישהו נאלץ לבלום בגללי.

לפעמים כשאני עוקף מימן, אם אני לא מצליח לחזור לנתיב השמאלי בלי לחתוך, אני לא חוזר, גם אתה אומר 'להיענש'ע''י הישארות בימין ולראות כמה רכבים שעקפתי עוקפים אותי.

אני מספיק מבוגר וגם אבא, זה לא מפריע לי.

אני מקפיד על הכל חוץ ממהירות בבין עירוני,אני קורא את הכביש נכון לא חותך כמו מניאק.

לגבי הזכויות קדימה,אני תמיד נותן להולכי רגל גם אם כולם מאחורה מצפצפים ומזרזים אותי,פשוט אני אוהב לנסוע מהר אפילו שאני נהג חדש,כבר בנסיעה הרביעית הייתי על 160 קמ''ש.

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד יש חוק. ואתה עוד נהג חדש?! רוצה אדרנלין? סע לאירופה שכור רכב פיקנטי וסע על אחת האוטוסטרדות שבהן אין הגבלת מהירות, או תשלם למסלול יעודי. האמן לי חבר, חבל על הרישיון שלך, ממש לא היתי רוצה

לקרוא שרשור שלך בפורום הייעוץ

המשפטי. או גרוע מכך, לקרוא עליך בעיתון סוף השבוע כאשר הכותרת היא "הקטל בכבישים".

שמור על עצמך והסובבים אותך! הגה זה לא משחק ניד פור ספיד

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אתה ילד קטן מתלהב, חסר ניסיון למרות שאתה משוכנע שאתה נהג מעולה. אם אתה מתכוון להרוג את עצמך, למרות שמהירות לא הורגת, תהנה. רק תשתדל לא להרוג אחרים שאין להם עניין באנדרנלין וסתם רוצים לחיות.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני חושב שהתגובות המתלהמות כאן אינן במקומן מאחר ומדובר בבחור שאומנם חדש על הכביש אבל על פניו ניחן בגישה בוגרת והוא מכיר ב"בעיה" שיש לו.

פותח השרשור,

אתה צודק, מהירות מופרזת כפרמטר בודד אינה הורגת.

מצד שני, השילוב של מהירות מופרזת+כוחות פיזיקליים+חוסר ניסיון בהחלט יכול להיגמר רע.

כשאתה נכנס לעיקול אותה מהירות מופרזת תגרום להעצמת הכוחות הפיזיקליים המופעלים על הרכב ו\או להחלקת הרכב וכאן גם בא לידי ביטוי הניסיון- נהג מנוסה ידע מראש באיזה שלב להפחית מהירות כדי מראש לא להגיע למצב של החלקה ואם בכל זאת נכנס להחלקה ידע להתמודד איתה טוב יותר.

אבל זה לא נגמר רק בעיקולים- אספלט באיכות שונה, בורות, גלים, כתמי שמן, חול ועוד לא מעט גורמים עלולים להביא אותך למצב בו הניסיון שלך כנהג והיכולת שלך לשלוט ברכב ייבחנו לעומק.

מאחר ולתחושתי אתה כנראה בוגר יותר מחזיר הגז המצוי אני ממליץ לך להרגיע עכשיו לפני שאתה מגיע למצב בו כישורי הנהיגה שלך יבחנו תחת לחץ.

צבור ניסיון, למד את תגובות ויכולות הרכב בצורה הדרגתית ובטוחה, למד איך לנהוג (לא לימדו את זה בשיעורי הנהיגה) ואז לאט לאט תגביר את הקצב.

בצורה הזאת תוכל לנהוג מהר ובטוח.

סע בזהירות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הגיע הזמן לרסן את עצמך, כי אם לא תעשה זאת הרשויות ידאגו לכך.

האכיפה בכבישי ישראל דלילה מאד, אבל לא בלתי קיימת, והעבירה הנאכפת ביותר היא עבירת המהירות שמעל למותר. במהירויות שאתה מתאר סבירות גבוהה לכך שאם תתפס רשיונך יישלל לתקופה ממושכת, הרכב יושבת לחודש (כן, גם אם מדובר ברכב הליסינג של אבא\אמא) ואתה תוחזר למשבצת אפס, אחרי תקופת השלילה תחוייב בתאוריה ואולי גם בטסט חוזר, וכמובן שתקופת הנהג החדש תתאפס. כן ויהיה מחיר כספי - קנס ועלית מחיר הביטוח.

בקיצור, בחור, אתה צעיר ומתלהב, אבל לנהוג אינך יודע (על זה נתחיל לדבר בעוד 100,000 ק"מ) ואתה מתגרה בגורלך, ויותר חשוב - בגורלם של משתמשי דרך נוספים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שהפחדות מהסוג של "איבוד רשיון" לא רק שלא מועילות הן מוטעות.

כנהג חסר ניסיון הוא צריך לחשוש מהתאונה שעלולה להתרחש שאם חלילה תקרה אין לדעת מה יהיו תוצאותיה.

נהג חדש שמקבל שלילה כנראה צריך להודות לשוטר שעצר אותו, לקצין שפסל מנהלתית את רשיונו ולשופט ששלל את רשיונו כי זה אולי מבלי לדעת שלילת הרשיון הצילה אותו ממשהו גרוע הרבה יותר, תאונה עם נפגעים למשל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי, 150 קמש בכביש 6 כשהוא פנוי זה בסדר. לא כל הכבישים הבין עירוניים מתוחזקים ברמה גבוהה, יש בורות, רוחות צד חזקות. כל אלו משפיעים על איך תגיב במקרי קיצון. אתה עדיין צעיר וללא ניסיון. גם אני בתור נהג חדש וצעיר לפני כמה וכמה שנים נהנתי מהתחושה הזו עד שעושים תאונה, במקרה שלי החלקתי במהירות נמוכה יחסית ושברתי את המשולש של הרכב. למזלי הנזק היה רק לרכב שלי. אחרי הארוע הזה נרגעתי,

ועברתי לקארטינג. אני יכול לומר בבטחון שקארט פתוח מספק המון אדרנלין.

תקשיב לאנשים עם יותר נסיון.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

זה קורה להרבה נהגים חדשים, ההתלהבות הראשונית של נהיגה עצמאית והגיל עושים את שלהם, ואני מאמין שכולנו בפורום נסענו מהר בשלב כזה או אחר סתם בשביל ההרגשה, לפעמים זה פשוט עושה טוב בנפש.

מה שחשוב הוא הגישה שלך, שהיא באמת אחראית, ולכן אתה צריך להבין דבר פשוט: אין לך עדיין נסיון על הכביש, זה המשפט הכי מעצבן שאפשר לשמוע בתור נהג חדש, אבל הוא כל כך נכון שרק בעוד כמה שנים תבין את זה.

זה אומר שאתה עדיין לא יודע לשלוט על הרכב בצורה הטובה ביותר, לא מורגל למצבי קיצון, ראיית הנולד בכביש עדיין לא התפתחה מספיק ויהיה לך קשה יותר ללמוד למנוע מצבי קיצון מראש.

מה שחשוב הוא שתמשיך לנסות ולהתפתח. אני ממליץ לך לא לנסוע מהר בכל כביש בין עירוני שאתה נוסע בו, כי בחלקם יש הפתעות על הדרך.

אם אתה נוסע בכביש בפעם הראשונה, סע לאט, אתה לא מכיר אותו ולא יודע איך יפתיע אותך.

תמיד תבדוק לחץ אוויר בצמיגים ותדאג שיהיה תקין.

סע עם וויז, קנה מטען לרכב וסטנד לטלפון ופשוט תסע כל הזמן עם וויז ברקע, כדי ללמוד מיקומים של מצלמות מהירות ולהזהר מפני מארבים.

כמובן שהשאיפה היא שתסע לאט יותר, 160 היא כבר מהירות שלא מתאימה לכל כביש בארץ, ואם תמצא את עצמך מבצע תמרון חירום ב-160 רוב הסיכויים שמשהו לא ילך כמו שצריך, פשוט צריך ללמוד איפה ומתי אפשר להשתחרר ואיפה מסוכן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אביב הגיע וחופשת הפסח באה.

איפוא היה המלווה כאשר נסעת 160 בנסיעה הרביעית שלך?

אם היה צריך מישהו להבין שאתה לא מבין מה זה נסיעה במהירות גבוהה ( לא רשמתי מהירות מופרזת ) הרי המשפט הזה המחיש זאת.

מקווה לא להימצא לידך בכביש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...