Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הייתי מבוטח 4 שנים בביטוח מקיף וחובה. נשאר עוד קצת זמן לפוליסה שלי, אבל סיימתי לשלם אותה. לאחרונה שידרגתי רכב וביקשתי לחדש ביטוח. נאמר לי שההפרש שעליי לשלם עד סוף המועד החוקי של הפוליסה הוא 120 שקלים, אבל זה בתנאי ש:

1. אפקסס להם את רישיון הרכב החדש.

2. אפקסס להם את שינוי הבעלות.

3. אפקסס להם את בדיקת המיגון שהרכב אמור לעשות כשהבודקים חתומים עליו.

אני חייב את הרכב ליום שישי ויכול להיווצר מצב שבו אני לא עובר את בדיקת המיגון (ונדרש לתקן כמובן), מה שאומר שאני לא מכוסה כלל ואני צריך לנהוג ברכב הישן שלי - אבל גם פה יש בעיה כי הוא שינה בעלים למי שרכשתי לו. אז מה עושים במצב הזה? האם אפשר לפנות לחברת הביטוח שיכסו אותי חלקית (במידה ולא אעבור בדיקת מיגון) עד שאתקן ליקויים בשבוע הבא או שאין דבר כזה כיסוי זמני?

קצת סדר בדברים בבקשה...

פורסם (נערך)

בדרך כלל לבדיקת המיגון יש לך מרווח נשימה של שבוע-שבועיים. העבר להם את רשיון הרכב והעברת הבעלות ודבר אתם לגבי מועד אישור המיגון.

בדיקת המיגון לא צריכה להשפיע על הכיסוי חוץ מאשר בעניין גניבה.

בכל מקרה, אל תנהג בלי ביטוח חובה (חובה!) וצד ג' (מומלץ בחום) תקפים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ה"בדרך כלל" שלך קצת מפחיד אותי...

לפי דבריך, הם יכולים לכסות אותי שבועיים עד שאביא להם את בדיקת המיגון חתומה?

פורסם

יש מצב שבכלל אני אעבור את בדיקת המיגון, כן? ואז השאלה שלי נזרקת לפח. הקטע הוא שרציתי לדעת מה קורה במידה ואינני עובר אותה. קיבלתי תשובה. תודה.

• תוכן חדש...