Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר מיאוס מסויים מחיי העיר חשבתי לשכור יחידת דיור בישוב כפרי כלשהו בשרון. להתעורר לציוץ הציפורים וחיים שקטים יותר באופן כללי.

החשש שלי הוא מסוגיית בטחון אישי/ בטחון הרכוש.

ההתרשמות שלי מקריאה בעיתונים ומסיפורים שאני שומע, שיש בעייה בתחום הזה באזורים כפריים בישראל. הפורצים עושים כבשלהםף פורצים גם שהאנשים בבתים ולעיתים זה אף מגיע לאלימות. נוסיף על כך שרוב בעלי יחידות הדיור לא משקיעים במיגון (דלתות/ סורגים). לאור זאת אני די חושש לעשות את הצעד של לעבור.

אשמח לשמוע מנסיון הגולשים, האם הצעקתה? האם יש אזורים בטוחים יותר ופחות?

תודה מראש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חפש בית שמוגן על ידי מוקד כלשהו, לא יודע אם הגנבים באמת מפחדים מהמוקד או שהמוקד משלם למישהו פרוטקשן-

בכל מקרה נראה לי שהסטטיסטיקה מראה שהבתים האלה אכן נשדדים פחות.

פורסם

אחותי גרה בשרון כבר מספר שנים.

בישוב יש חברה אבטחה, וסיורים של התושבים בלילה בתורנות (פעמיים בשנה בערך לכל בוגר).

יש גם קבוצת ווטסאפ שמוודחת על כל דבר חשוד ומיד יגיע סייר או שכן לבדוק במה מדובר.

כן, יש פריצות וגניבות, וזה בראש כאשר צריך לצאת לסדר פסח ולהשאיר חצי ישוב ריק, אבל זה לא שמסתובבים כל היום בחרדות אולי מישהו יפרוץ לי לבית.

פורסם

בתור אחד שגר בישוב בשרון,

אני סובל מפקקי תנועה בבוקר הרבה יותר משאני סובל מפריצות.

ופרצו לי לבית לפני שנה בערך.

אם אתה עובד באיזור גוש דן והעבודה שלך לא קרובה לתחנת רכבת הייתי חושב פעמיים לפני מעבר דירה למיקום כזה.

• תוכן חדש...