Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון זה יש לי RCA אחד לבן ואחד שחור שילוב שעוד לא ראיתי מה מהם זה שמאל ומה זה ימין (ch1\2) והבנתי שבמגבר זה צריך להיכנס לOUTPUT ובHU לINPUT אני לא טועה נכון? דבר שני אימפרזה הבנתי היא אטומה לגמרי מאחורה כבר העברתי את הPOWER CABLE ואז גיליתי שאי אפשר להוריד את הכיסאות צריך לפרק חחח השאלה זה אם זה ישפיע על השמיעה מהסאב שיש לי כלומר אם זה לא ידפוק את הצליל שלו

ואם זה רלוונטי המגבר זה MBQUART FX4.100

והHU זה PIONER DEHX1750 משהו כזה

פורסם

HU הוא מקור! לכן ממנו יוצא סיגנל, לתוך המגבר, ושם זה הכניסה. שם סיגנל מוגבר ועובר לרמקול.

מה שמאל ומה ימין, אתה תכלית. רק תקפיד על אותה בחירה גם בHU וגם במגבר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

ספרתי 3 שאלות. יש פרסים?

כמו שנכתב מעלי, הצבע של הכבלים שאתה משתמש בהם הוא חסר משמעות. לר"ד דיסק שלך יש רק זוג יציאות (Output) ובמגבר יש לך את האפשרות (Input Mode) לבחור בכניסה (Input) של שני ערוצים בלבד, כך שעדין כל ארבעת ערוצי ההגברה יעבדו. אם יצא שתחבר את החיבורים הפוך, כך שימין זה שמאל ולהפך, ניתן בקלות להפוך את אחד החיבורים.

לא יזיק גם לעבור על חוברות ההדרכה של המגבר ושל הר"ד.

מבחינת מציאת נקודת מעבר לחיווט לתא המטען, ודא שמה שאתה מפרק, כשאתה מרכיב בחזרה לא לוחץ על הכבלים, או שתמצא מקום שאפשר לקדוח חור (ולשים איזו גומיה להגנה) ולהעביר בבטחה את החיווט הנדרש. זה לא מה שישפיע לך על הסאונד.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אוקי הבנתי תודה וזהו בבוקר אני כבר ינסה רק עכשיו סיימתי עם כל החיבורים חוץ מלפרק את הHU ולחבר אליו את הREMOTE וה RCA.... ורק דבר אחד מה יקרה אם חיברתי את הGROUND לא לשסי אני לא סגור שזה היה בשסי אבל אין מצב לנזק או משהו נכון? חיברתי את הGROUND לאיזה בורק בתוך התא מטען שנראה שהוא מחובר לפח של הרכב

פורסם

פח של הרכב = שסי.

וודא שהבורג הזה מספיק "בריא". נקודות נפוצות בדר"כ הן עוגני חגורות, ברגי מושבים או ברגים של תושבת בלם.

יש לשייף את הצבע מהפח כדי לאפשר מגע טוב.

חיבור/מגע רופף או לא מספק בהחלט עשוי להוביל בעקיפין לנזק.

פורסם

קראת את ההודעה הקודמת שלי?

צפית בסרטון שצירפתי? שים לב בדקה 1:52.

זה ממש לא חיבור תקין.

האם זו הסיבה הבלעדית? לא יודע. תלוי מה עוד עשית או לא עשית באופן תקין.

פורסם

קראת את ההודעה הקודמת שלי?

צפית בסרטון שצירפתי? שים לב בדקה 1:52.

זה ממש לא חיבור תקין.

האם זו הסיבה הבלעדית? לא יודע. תלוי מה עוד עשית או לא עשית באופן תקין.

אוקי עכשיו הוא לא על פרוטקט שייפתי את הצבע קצת ושמתי בורג במקום יותר נקי ככמו בסרטון הכל עובד מצויין יש אחלה בום רק מה כשאני מניע יש כמו ירידת מתח של 2 שניות ואז חוזר לשיגרה ממה זה נובע?

פורסם

התנעת הרכב דורשת כוח רב מהמצבר ולכן המתח יורד. נורמלי לחלוטין.

למען הסדר הטוב וצמצום הפוטנציאל לנזק לאחד הרכיבים, תשתדל להדליק את המערכת רק לאחר שהתנעת את הרכב.

(אין בעיה להדליק אותה בנפרד כשהרכב כבוי, רק ענין המעבר בין כבוי למותנע).

פורסם

התנעת הרכב דורשת כוח רב מהמצבר ולכן המתח יורד. נורמלי לחלוטין.

למען הסדר הטוב וצמצום הפוטנציאל לנזק לאחד הרכיבים, תשתדל להדליק את המערכת רק לאחר שהתנעת את הרכב.

(אין בעיה להדליק אותה בנפרד כשהרכב כבוי, רק ענין המעבר בין כבוי למותנע).

תודה רבה על כל העזרה :)

• תוכן חדש...