Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרי מד"ב ופנטזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה הזכרתם לי עוד ספר נפלא ומומלץ למד"בניקים מתחילים עם יכולות מתקדמות: "שער" של פרדריק פול. קראתי אותו לפני 30 שנה ועכשיו פתאום צצים לי קטעי זכרונות ובא לי לחזור אליו...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לטובת שאלה, שווה לקרוא את כל ספרי שר הטבעות אחרי שראיתי את הסרטים? זו חוויה שבאמת שווה את זה? [אוהב ספרי מד"ב אבל רק אם הם מעניינים לי].

למשל הארי פוטר קראתי אחרי שראיתי כמ סרטים ואהבתי את הספרים ממש.

אם כן,

מישהו יודע מה הסדר? ממה להתחיל? ההוביט?

האם הרצף הכרונולגי תואם את רצף הכתיבה, או כמו בסרטים, קודם נכתבו ספרי שר הטבעות ורק אז ההוביט?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שזו שאלה שתקבל עליה הרבה תשובות סותרות,

אני אישית ממליץ לך לקרוא את ההוביט וזהו (יש בשר הטבעות הרבה קטעים משעממים, במיוחד השירים המיותרים, ולוקח לטרילוגיה הרבה זמן להתניע)

אני בטוח שיהיו הרבה שיגידו לך ששר הטבעות זו יצירת מופת וכ"ו וכ"ו, הם כמובן צודקים אבל אפילו בלי לראות את הסרט יש הרבה קטעים מעייפים בספר, אז על אחת כמה וכמה אחרי שראית...

הכתיבה היא כמובן כרונולוגית- קודם ההוביט ואח"כ שר הטבעות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קראתי את שלושת הספרים אחרי שראיתי את הסרט הראשון, כי ככה גילית את זה, ונהנתי. אבל זה היה כשהייתי בן 14.

את ההוביט קראתי פעמיים, גם לפני וגם אחרי הסרטים. לא התאכזבתי.

לא חושב שיש חשיבות לסדר הכרונולוגי כשקוראים. כמובן שאתה לא תתחיל לקרוא את "שיבת המלך" לפני "אחוות הטבעת", הכוונה להוביט לפני או אחרי שר הטבעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הספרים כוללים כל כך הרבה יותר מהסרטים, עד שאגדיל ואומר שאם ראית את הסרטים - אתה חייב לקרוא את הספרים.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תודה לכם, בכל מקרה אתחיל מההוביט בהזדמנות הראשונה שתהיה ואז נראה איך מתקדמים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סיימתי לקרוא בשבוע שעבר את doctor sleep, ההמשך ל"הניצוץ". פחות טוב מהקלאסיקות של קינג, אבל בהחלט מתעלה בחלקיו לגובה שאינו רחוק משם. אחלה של ספר

עכשיו מנסה בפעם השלישית לקרוא את gardens of the moon מסידרת מאלאזן, לפני כמה שנים ניסיתי ולא הצלחתי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

קודם ההוביט כדי להכין את החיך, אח"כ שר הטבעות כמובן לפי הסדר, ובסוף הסילמריליון.

יש עוד כעשרים כרכים נוספים אבל זה להרדקור מעריצים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...