Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דמי תיווך לדירת יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לשחק לידיהם? אתה חושב שאם לא הייתי מבטיח 1% לא היו מביאים לך קונים?

אם כל המוכרים נותנים למתווך 1% למה שהוא יביא אליך מישהו אם אתה מציע לו אפס.

אתה מבחינתו תהיה בסוף אם בכלל.

אף אחד לא עובד בחינם , אני לא, אני מניח שגם אתה לא.

אולי אתה מתרעם על גובה הסכום , זה נתון למו"מ.

וכאמור במקרים רבים מתווך מקצועי הוא הגורם היעיל לסגירת עיסקה, לא להכרות בין המוכר לקונה , אלא לסגירת העיסקה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאתה אומר בקנייה משמעותית מאד על אילו אחוזים בערך מדובר אם זה לא סוד.

חתמתי על שני אחוז+מע"מ.

שילמתי בערך אחוז כולל מע"מ.

ה"איום" היה בית ברח' סמוך שראיתי ללא תיווך, ו"עוד רגע אני סוגר איתו" (למרות שהסיכוי האמיתי שהייתי רוכש את החורבה ההיא לא היה קיים בפועל :-P)

במכירה, המתווכת הביאה זוג שהיה מוכן לשלם את מה שביקשתי כמעט ללא ויכוח, אז קיבלתי "רק" הנחה בגובה המע"מ.

והקונים שלי "שחטו" אותה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הסיבה להשתלטות המתווכים לדעתי היא בגלל הפאן הטכנולוגי,

יש כיום למתווכים תוכנה אשר מתריעה להם על כל דירה אשר עולה באיזור שלהם בלוחות הגדולים,

ובכך הם תמיד מגיעים ראשונים לבעל הדירה ומתחילים להציק, בנוסף הם דואגים להקפיץ את הדירות שלהם כך שאם המוכר לא מקפיץ את הדירה מספר פעמים ביום , היא פשוט נקברת בעמוד השני או השלישי.

בנוסף יש את המתווכים "הלא הוגנים" אשר מפרסמים את הדירה שלך במחיר נמוך יותר בכדי למנוע מאנשים אחרים להתקשר אליך. ולגרום לך להתדרדר ברשימה המהדרין מוסיפים גם את התמונות שלך.

וכך במקום שהטכנולוגיה תשמוט את הרצפה מתחת לעיסוק שלהם, בשימוש נכון וגם לעיתים לא חוקי , הם השתלטו על השוק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ירון היי

קרא את הודעתי מספר 34

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צודק , קראתי גם מקודם , פשוט רציתי לצייר את התמונה המלאה

בכל מקרה זה דורש מהמוכר להיות ערני על הלוח , לסרוק כל הזמן את המודעות החדשות ולטרוח ולהתקשר לבעלי דירות דומות לוודא מה קורה.

בעוד שהמתווך משתמש בתוכנה שעושה לו את כל הדברים הללו באופן אוטומטי (חוץ מפרסום המודעות הכוזבות כמובן )

פורסם

אפשר למכור דירה בקלות - בלי מתווך - הודות לשפע לוחות חינמיים שיש ברשת, אם מתקיימים 2 התנאים:

1. המחיר שאתה דורש הוא ריאלי או בגבולות סבירים מעל או מתחת לממוצע בשוק (ברחוב שלך\בבניין שלך)

2. יש לך סבלנות ואתה לא עצלן.

ברוב המקרים אנשים מפליצים איזה מחיר שלא קשור למציאות, בא מתווך וגורם להם להאמין שזה אפשרי, ואז הלקוח נכנס לסרט שזה אשכרה נכון ומאמין בזה - ואז אי אפשר להוריד אותו מהעץ.

ברגע שזה קורה ולא באים קליאנטים - הדירה "שרופה", "מסומנת". אף אחד כבר לא יתקרב אליה.

מכרתי את הדירה שלי תוך שבוע ללקוחות פרטיים במחיר של כ 5-10% מעל מחיר השוק, ברחוב שלי, בגלל שהיה לדירה את הערך המוסף שלה ביחס לאחרות - והמחיר היה הגיוני ביחס לתמורה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מעדכן שלצערי קרה מה שחששתי שיקרה.

מחר היינו אמורים לחתום על החוזה מול בעלי הדירה.

במקביל אתמול שלחתי למתווכת מייל מסודר שבו אני מבקש לאשר לי במייל חוזר את הסכום שסוכם עליו בעל פה.

מנגד היא הודיעה לי שלא קיים דבר כזה ואמרה לי מחיר אחר גבוה יותר שסיכמנו מראש שאני לא אשלם.

אני מנגד עצרתי את החתימה על העסקה עד שהיא תתעשת על עצמה.

לצערי, בזבזתי סתם זמן יקר של עורכת הדין שלי וסתם כסף על בדיקה מטעמי בדירה על כלום.

למדתי לקח חשוב בנושא שמעכשיו לפני כל דירה שאני רואה עם מתווך אני חותם מראש על הסכום שמוסכם עליי אחרת אני פשוט לא רואה את הדירה.

תודה לכל מי שייעץ ועזר ואני מקווה שזה יעזור בעתיד למי שיקנה דירה עם מתווך...

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

חכה, אל תמהר להספיד את המת... היא עוד תחזור אליך ותקבל את הצעתך.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא בטוח, תלוי כמה עסקאות היא סגרה החודש , וכמה היא חושבת שזאת נסיגה לצורך מו"מ או נסיגה אמיתית.

פורסם

לצערי, המתווכים בראש-העין עטים על הדירות המוצעות למכירה (במיוחד באיזור נווה אפק) כצאן לטבח, ולחלקם כושר שכנוע מעולה. אני זוכר את זה היטב כאשר מכרתי את הדירה שלי לפני שנתיים.

הרבה מאוד מצליחים לגייס דירות שזה עתה פורסמו בלוח יד-2 אל רשימת ה"בלעדיות" שלהם - כל זאת באמצעות הבטחות שהנכס ימכר במחיר שהלקוח מבקש (שברוב המקרים - מנותק מהמציאות).

שוב, אם המחיר ריאלי והדירה טובה - היא תימכר תוך זמן קצר בלי מתווך.

אנשים שתוקעים מחירים מופרכים וחושבים שיש להם ביצים מזהב ביד כאשר בפועל הדירה מוגדרת כ"חורבה" במילון אבן שושן, לא ימכרו במחיר שהם רוצים גם עם חמישים מתווכים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הלו, מה פתאום לעכב!!

לך תחתום, כשיבוא הזמן לשלם למתווכת - תן לה את הסכום שסיכמתם ושתתבע אותך בבימ"ש (והיא לא).

כבר שמעתי על מתווכים שבאו לקראת הקונה והורידו לו מ2% ל1.5% ובבוא היום בא הלקוח ונתן להם 10K ש"ח בטענה שזה מה שיש לו. והם הסכימו.

גם אני כשקנינו ב2013 הוצאתי מזומן ואמרתי: אני אתן לך X במזומן במקום מה שחתמנו והוא הסכים. (סה"כ דובר על 800 ש"ח הפרש לטובתי, אבל העקרון ברור).

משכנתא זה קל

פורסם

\/ \/

אני לא רוצה להגיע לבית משפט בגלל זה ובטוח שלא רוצה לשלם לה את המחיר המלא.

כפי שרשם הסולל דרך יש מצב שהיא תחזור בה. אולי המוכרים ילחצו עליה.

אלה אם כן יש להם קונה אחר ביותר כסף שהם עשו את כל זה בשבילו ובשביל להיפתר מאיתנו... (אם כי קשה לי להאמין)

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

יש אנשים (כמוני למשל), שהם לא סוחרים גדולים.

כל ההתמחרות הזו מוציאה מהם אנרגיות שאין להם.

יש גם עניין של אגו שעובד לרעה. לפעמים, העסקה יכולה להסגר במחיר X, אבל גם המוכר וגם הקונה לא ינקבו בו ראשונים.

המתווך, כשמו כן הוא. עושה את כל העבודה המלוכלכת הזו.

אני ניסיתי לבד.

גם במכירה, וגם בקנייה.

לא בנוי לזה.

הכנסתי את העלות לסל הוצאות "שיפור הדיור" שלי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אני מעדכן שלצערי קרה מה שחששתי שיקרה.

מחר היינו אמורים לחתום על החוזה מול בעלי הדירה.

במקביל אתמול שלחתי למתווכת מייל מסודר שבו אני מבקש לאשר לי במייל חוזר את הסכום שסוכם עליו בעל פה.

מנגד היא הודיעה לי שלא קיים דבר כזה ואמרה לי מחיר אחר גבוה יותר שסיכמנו מראש שאני לא אשלם.

אני מנגד עצרתי את החתימה על העסקה עד שהיא תתעשת על עצמה.

לצערי, בזבזתי סתם זמן יקר של עורכת הדין שלי וסתם כסף על בדיקה מטעמי בדירה על כלום.

למדתי לקח חשוב בנושא שמעכשיו לפני כל דירה שאני רואה עם מתווך אני חותם מראש על הסכום שמוסכם עליי אחרת אני פשוט לא רואה את הדירה.

תודה לכל מי שייעץ ועזר ואני מקווה שזה יעזור בעתיד למי שיקנה דירה עם מתווך...

עוד לא נולד המתווך שיוותר על עיסקה אם היא באמת טובה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני חושב שזה מצליח.

תגיד למוכר אני מתנצל אבל המתווכת משקרת ומפילה את העסקה. תיק תק הוא מחזיר אותה למקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...