Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דמי תיווך לדירת יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הצעתי משהו, אפשר היה להגיד שהוא לא מסכים ולקבל צ'ק דחוי על כל הסכום. למזומן ביד יש מחיר, גם מבחינתי. בטח בתהליך של קניית דירה בה מוציאים חצאי מיליונים במכה אחת.

אתה מכיר מתווך שמוכן לקבל צ'ק?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מכיר מתווך שמוכן לקבל צ'ק?

כל המתווכים שעבדתי איתם עד היום קיבלו צ'קים בשמחה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בא נשאל אחרת, אתה מכיר מתווך שלא מוכן לקבל שק ?

אם שכר הטרחה הוא 2% ממליון + מע"מ אתה כבר מגיע ל 23.4K , ולכן תשלום באשראי לא יחזיק אצל רוב העם ותשלום במזומן בסכומים כאלו אסור על פי החוק להלבנת הון ולכן נשארנו עם העברה בנקאית או שק בלבד.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

ירון - ממתי אסור לשלם 24K במזומן? עד כמה שאני יודע הצעת החוק עברה רק בקריאה ראשונה. אבל אולי איני מעודכן.

מה שעוד פחות ברור לי הוא כיצד ניתן לאכוף חוק כזה, כל עוד יש שטרות נייר ומדובר בסכום שאפילו במגבלה הנ"ל ניתן לחלק ל-2-3 מנות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש חוק , הוא כרגע על עסקאות גדולות מ 20K למיטב זכרוני ,(מומחי הפורום אני מניח ידייקו את הנתונים) רוצים להקטין את הסכום.

על עסקה בין שני אנשים פרטיים אכן אי אפשר לאכוף.

על עסקה כאשר צד אחד הוא עוסק מורשה אשר מוציא קבלות ומדווח לרשות המיסים , הרבה יותר קל לאכוף.

פורסם
פות"ש בוא נדבר במספרים

עלות הדירה?

תשלום למתווך לפי מה שסוכם לעומת המחיר בהסכם הגנרי?

המספרים פה לא משנים. כי הסכומים הם מינוריים יחסית לערך הדירה.

לי אישית מפריע החוסר אמון הזה. ואי עמידה במילה שלך.

אם לא הייתי שולח את אותו המייל והייתי חותם על החוזה הייתי נאלץ לשלם את המחיר המלא. כאילו לא סיכמנו כלום. ובמחיר המלא מלכתחילה לא הייתי מתחיל את תהליך הקניה של הדירה.

כרגע נפרדו דרכנו. וחבל לי שזה קרה בגלל דבר כזה.

פחות חבל לי על הדירה יותר חבל לי על הזמן והכסף שביזבזתי בחודש האחרון.

למדנו לקח לעתיד.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

לו אני במקומך

2% או 1% לא היו משפיעים על ביצוע העיסקה, אם הכלה נראית לך.

לא נראית לך, אז אפשר לפוצץ עיסקה גם על זוטות.

הזמן שלך להמשיך לחפש עכשיו דירה אחרת לא שווה?

בקיצור

אל תחפש צדק, תחפש מה טוב בשבילך.

בייחוד כפי שכתבת מדובר בסכומים מינוריים ביחס לערך הדירה.

אבל כל אחד והראש שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני כמה שנים היה מחקר מפורסם על כך שבני אנוש פועלים לרוב לפי הרגש ולא לפי הראש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

^^^^^

לכן עבודת מתווך במקרים האלה חיונית.

במקרה הפרטי כאן המתווך הוא הגורם שמנע עיסקה

סביר שיש לו קונה אחר על הכוונת

כי מתווכים בד"כ עובדים בהגיון ולא מהראש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יש חוק , הוא כרגע על עסקאות גדולות מ 20K למיטב זכרוני ,(מומחי הפורום אני מניח ידייקו את הנתונים) רוצים להקטין את הסכום.

על עסקה בין שני אנשים פרטיים אכן אי אפשר לאכוף.

על עסקה כאשר צד אחד הוא עוסק מורשה אשר מוציא קבלות ומדווח לרשות המיסים , הרבה יותר קל לאכוף.

יש הצעת חוק שעברה בקריאה ראשונה בכנסת ביולי 2015

מאז לא נדון החוק בשום וועדה מוועדות הכנסת

כלומר נקברה אי שם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

^^ ישה , זכרתי שיש תקנה כזאת ,

ואכן כיום התקנה היא על עסקה של מעל 20,000 ש"ח כאשר מדובר בעסקה בין עוסקים רשומים (כלומר לא בין פרטיים )

התקנה החדשה היתה אמורה להיות מורחבת גם כאשר צד אחד אינו עוסק רשום.

הנה קישור שמצאתי שמדבר גם על המצב כיום

http://www.masfax.co.il/%D7%93%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%93%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%94

פורסם

ירון

עיקר המלחמה בהון השחור נובע מעיסקאות בין אדם פרטי לעוסק, ולא בין שני עוסקים שלכאורה אחד שומר על השני כי מה שאצל אחד זו הוצאה אצל השני זה הכנסה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סליחה , ישה.

אבל כאשר אדם פרטי מזמין אינסטלטור או שיפוץ ומשלם בשחור ,

אותו משפץ הולך וקונה חומרים , אז חלק מהם הוא מעמיס על העבודות הלבנות שלו , אבל חלק הוא גם קונה בשחור

מאותו מחסן חומרי בנין שגם מוכר בשחור לאותו עוסק ומוריד את הסחורה כבלאי / גניבות מהעסק. ולוקח את המזומן לכיס תוך מתן הנחה לבעל המקצוע.

וזאת רק דוגמא אחת.

• תוכן חדש...