Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מה לדעתכם הסיכון בלקנות מאוטודיל?

יש שם התחייבות בבדיקה + אחריות לשנתיים גם אם קניתי אוטו לדוגמה 2014 (יד 1).

האוטו זה בדיוק מה שאני מחפש וממש כמו חדש. בן אדם לקח רכב אחר ועשה טריידאין והשאיר אותו באוטודיל.

הרי אוטודיל זה יד ביניים , האוטו עומד במגרש כי משהו עשה עליו טריידאין לאוטו אחר.

אז מה אתם אומרים? אם ארכוש דרך אוטודיל זה תקין?

האוטו ללא תאונות, יד 1 (כלומר אני אהיה יד 2 בלבד) , בדיוק מה שאני מחפש, אתמקח איתם במחיר, הם מתחייבים בבדיקה ונותנים אחריות לשנתיים מנוע גיר.

מה אומרים? תודה רבה.

פורסם

קניתי באוטו דיל חיפה, מאד מרוצה מהתהליך והרכב, יש להם היצע של רכבים טובים מאד יחסית למגרשים אחרים

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
קניתי באוטו דיל חיפה, מאד מרוצה מהתהליך והרכב, יש להם היצע של רכבים טובים מאד יחסית למגרשים אחרים

אשמח לשמוע מה קנית.

ויש לי כמה שאלות:

-האם הם נותנים אחריות כמו שאומרים? לכמה זמן? על מה גם?

-איך היחס שלהם ללקוחות גם אחרי זה במידה ויש תקלות/בעיות? לאן ולאיזה מוסך מפנים אותך?

-במידה והגענו להסכמה אני ואוטודיל יש מצב שאוכל אני להגיד להם איפה תהיה הבדיקה? האם יש להם חברים טסטרים וכדומה או שזו חברה רצינית שאומרת הכל בפנים?

-במידה והגענו להסכמה יש אפשרות להתמקח על המחיר ולהוריד אותם במחיר? ואם זה במזומן זה הורדה רצינית?

-אחרי שרכשת את הרכב אתה תוכל למכור אותו חופשי בחוץ, נכון? הם לא מחייבים אותך לטרייד אין או לכל דבר אחר?

-הביאו לך את הפרטים של הבעלים הקודם של הרכב שאותו רכשת?

פורסם

אני רכשתי בעבר את אחד הרכבים הכי שמורים שהיו לי מהם. אבל זה גם עניין של מזל. תחפש קצת בפורום

תראה שיש חלק שמרוצים וחלק שלא. כמו תמיד אל תסמוך על בדיקה שלהם, אלא בצע בדיקה בעצמך במכון

שאתה בוחר. עדיף בשילוב בדיקה של מוסך שאתה סומך עליו.

לגבי אחריות, אל תבנה על זה יותר מידי, תמיד יש סעיפים ודרכים להתחמק ממנה.

פורסם

-אחרי שרכשת את הרכב אתה תוכל למכור אותו חופשי בחוץ, נכון? הם לא מחייבים אותך לטרייד אין או לכל דבר אחר?

אחד הטובים, ללא ספק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני רכשתי בעבר את אחד הרכבים הכי שמורים שהיו לי מהם. אבל זה גם עניין של מזל. תחפש קצת בפורום

תראה שיש חלק שמרוצים וחלק שלא. כמו תמיד אל תסמוך על בדיקה שלהם, אלא בצע בדיקה בעצמך במכון

שאתה בוחר. עדיף בשילוב בדיקה של מוסך שאתה סומך עליו.

לגבי אחריות, אל תבנה על זה יותר מידי, תמיד יש סעיפים ודרכים להתחמק ממנה.

ברור שזה עניין של מזל אבל גם אם תקנה מאדם פרטי זה יכול להיות עניין של מה ... וברור שלא אסמוך על בדיקה שלהם. אנחנו הולכים לאיזה מכון רישוי שאני בוחר וכבר דיברתי עם סוכן והכל ונציג יבוא איתי לאן שאני אבחר. אני גר באיזור המרכז ועד אכנס לאחד הסניפים לאן אלך? הריהם בטח מכירים את כל האנשים שנמצאים בקומפיוטסט וכאלה,לא? או שהם אמינים בקטע הזה שהם לא משקרים או משלמים למכון רישוי על מנת להגיד שהאוטו תקין. יש מצב כזה? זה לא חאפרים זו חברה ענקית. אין לה למה להסתבך נראה לי.

ולגבי האחריות לפחות פה נותנים לך ״אחריות״... מאדם פרטי אין לך תחושת ביטחון כמו שהחברה נותנת לך. הרי הם זה יד ביניים הם לא נחשבים יד אצלם מחליפים מכוניות והמכוניות שלהם נחשבות ליד ביניים עד שקונה אחר יגיע.

אני מניח שרכישה מאוטודיל בטוחה יותר מרכישה מאדם פרטי

זה בטוח... אדם פרטי לא יתן לך תחושת אחריות ולאן לחזור במידה ובאמת יש תקלה ... כל אחד והמזל שלו. תקרא למעלה מה רשמתי. בכל מקרה באוטודיל לא תמיד ולא הרבה יש את האוטו שאני רוצה את הדגם והסוג והכל אבל נקווה שמה שאני רוצה ישאר להם ואוכל להגיע איתם להסדר במחיר והכל בבדיקה יעבור בסדר. האם יש לך מושג שאם יש להם את האוטו בסניף אחר ואני רוצה את האוטו בסניף הקרוב לביתי זה אפשרי להעביר? איך הם יעבירו לי אוטו בנסיעה או במובילית?

פורסם

אני רכשתי מהם בעבר והייתי מאוד מרוצה.

הרכבים עוברים טיפולים וניקיון לפני הצגתם למכירה, אתה מקבל את הרכב עם היסטוריה וטופס בדיקה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

סיכון יש לך בכל רכישה, בין אם זה מגרש פרטי \ חברת ליסינג \ מוכר פרטי.

לא משנה מאיפה את קונה - תקנה את הרכב ולא את הסיפורים של מי שעומד מולך.

תבדוק אם האוטו מכל הכיוונים, תעשה בדיקות משלך ואל תסמוך על בדיקות שיציגו לך שעשו לאוטו ותדאג לראות את כל הטפסים לפני שאתה קונה ושלא יגידו לך:

"שבוע הבא תקבל את הטפסים" או כל מיני כאלה.

פורסם
אני רכשתי מהם בעבר והייתי מאוד מרוצה.

הרכבים עוברים טיפולים וניקיון לפני הצגתם למכירה, אתה מקבל את הרכב עם היסטוריה וטופס בדיקה.

כן ראיתי שהם מסדרים שמים ניילונים ממש כמו רכב חברה. מה חוץ מזה שברור שאבקש ספר טיפולים מהרגע שהרכב יצא מהחברה ולראות הכל רשום. אי אפשר לדעת אם הוא היה במוסך אבל לא נרשם על משהו שלא נעלה עליו זה בעייתי וזה סיכון מכל מוכר או חברת מכוניות.

סיכון יש לך בכל רכישה, בין אם זה מגרש פרטי \ חברת ליסינג \ מוכר פרטי.

לא משנה מאיפה את קונה - תקנה את הרכב ולא את הסיפורים של מי שעומד מולך.

תבדוק אם האוטו מכל הכיוונים, תעשה בדיקות משלך ואל תסמוך על בדיקות שיציגו לך שעשו לאוטו ותדאג לראות את כל הטפסים לפני שאתה קונה ושלא יגידו לך:

"שבוע הבא תקבל את הטפסים" או כל מיני כאלה.

זה נכון סיכון יש בכל מקום.. אמיר הדוק את האוטו מכל הכיוונים מכל דרך שהיא אני מביא איתי יחסית משהי שקנה 5 רכבים בחיים גם ויודע איך להסתכל ולראות שהכל תקין. והכי בטוח זה ללכת לבדיקה במכון שאני בוחר . כמובן שבטוח שהן חברים של הטסטרים או של המכונים כי הם שם בלי הפסקה. יש עוד מה להוסיף על החברה הזאת? איזה אפסים אני צריך לקבל/לראות מחברות כאלה ואחרות? טופסי ביטוח ואחריות מהם זו הכוונה שלך?

פורסם

אני לא התייחסתי לשום חברה כי אין לי שום ניסיון עם מגרשים, אני רק ציינתי שאתה צריך לבדוק את הכל מכל הכיוונים לא משנה ממי אתה קונה.

וכמובן תבדוק שהמחיר באמת נכון, כבר שמעתי על מקרים שאנשים שלמו מעל המחירון מבלי לשים לב בכלל.

פורסם
אני לא התייחסתי לשום חברה כי אין לי שום ניסיון עם מגרשים, אני רק ציינתי שאתה צריך לבדוק את הכל מכל הכיוונים לא משנה ממי אתה קונה.

וכמובן תבדוק שהמחיר באמת נכון, כבר שמעתי על מקרים שאנשים שלמו מעל המחירון מבלי לשים לב בכלל.

זה ברור אתם רושמים כאילו אני לא יודע כלום בכלל. ברור שעושים בדיקה איפה שאני רוצה. אני אלך על מחיר מחירון ובדקתי לפי יצחק לוי ומה שבטוח אני אתמקח איתם להורדת מחיר עוד שיהיה מתחת למחירון. אני בודק בדיקה מקיפה את האוטו מבחוץ ועד בפנים ועד המנוע וכל הרכב כל בורג כל וונטיל הכל יבדק על ידי ועל ידי מכון רשמי רשמי ומוכר. זה בטוח כל זה. שלא תועה לרגע שהדברים האלה לא ידועים לי. פשוט לדעת רציתי אם המקום הזה שנקרא אוטודיל אמין ואם היו אנשים שקנו דרכו והפ מרוצים ואכן לפי השרשור שלי אני מבין שזה נכון.
פורסם
זה ברור אתם רושמים כאילו אני לא יודע כלום בכלל.

האמת היא שלפי מה שרשמת פה, זה לא כלכך ברור... ;-)

פורסם

שלשום קניתי רכב באוטודיל.

כל העסקה התנהלה לשביעות רצוני.

הם בבני ברק, והרכב נלקח לבדיקה ברחובות.

כמו שאמרו, בדוק במקום שאתה מחליט.

גם אחרי תוצאות הבדיקה, שווה לנסות לנהל מו"מ.

בהצלחה

סלע

• תוכן חדש...