Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרעיון של השרשור יפה אם כי עכשיו יושבים מהנדסים של מיצובישי ביפן ותוהים איך זה שלא שמו לב שהלנסר הפכה לאגדה מוטורית...

;)

ולעניין השרשור- M3 E30.

זה לא עיניין האגדה, (למרות שנעים לדעת שאתה נוסע ברכב הנפוץ ביותר שהיה בישראל בשנות ה90, ולמרות שכל חבריו לגיל התאדו כלא היו, והנוף המוטורי השתנה מכל קצה, הוא ממשיך ליסוע וליסוע וליסוע, כאילו אתה נוהג במכונת זמן)

ולשאלתך, הייתי מחזיר אותה לחיים, כי היום בקצת יותר מ50 אלף שקל (המחיר שעלתה כחדשה) מה תקנה היום שיתן לך את אותה התמורה? אלטו? 107? פיאט פנדה? האמן לי, המיצובישי מציע לך יותר, יותר מרווח, יותר נוחות, איכות חומרים יותר טובה, ובטח שהרבה יותר איבזור. אני בכוונה לא מתייחס לעיניין האמינות, למרות ששמה הולך לפניה בעיניין הזה, אבל בוא נגיד שבגלל שאין הרבה טכנולוגיה, גם אין הרבה מה שיתקלקל, אני זורם איתך.

רק בבטיחות היא מפסידה, אבל שוב, זה לא מקמצנות אלא מאופי הטכנולוגי באותה תקופה.

בקיצור למרות שכבר חוגגת כמעט חצי יובל, מדהים לגלות שעדיין נמכרות מכוניות חדשות שהלנסר של שנות ה90 נותנת להן בראש בהרבה פרמטרים.

אגב שלי היתה ידנית. מודע לזה שהאוטומט היה זבל

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אגב עוד רכב שנורא ריגש אותי, היה רכב של מילואימניק מהגדוד שלי 205 GTI , נסענו איתה מצאלים לבאר שבע, כאשר אני הנהג, החיוך לא ירד לי מהפנים :) אומנם היא משנת 88, (נולדה לפניי) וברור שהיא לא הרגישה (או ניראתה) כמו ביום שיצאה משערי לובינסקי, ועדיין, לראשונה הרגשתי על בשרי על מה כולם מדברים. 205 GTI היא אגדה בכל רמח איברייה!!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
ערב טוב, הניחו שהאגדות המוטוריות היו חוזרות לחיים, בידיוק כמו ביום שיוצרו אי שם לפני 20 שנה, זהות מבחינה מכנית, וכמובן מבחינה טכנלוגית (המעט שהיתה) האם הייתם משלמים עליהן מחיר ששווה ערך לרכב חדש כיום?

ולשאלתך, הייתי מחזיר אותה לחיים, כי היום בקצת יותר מ50 אלף שקל (המחיר שעלתה כחדשה) מה תקנה היום שיתן לך את אותה התמורה? אלטו? 107? פיאט פנדה? האמן לי, המיצובישי מציע לך יותר, יותר מרווח, יותר נוחות, איכות חומרים יותר טובה, ובטח שהרבה יותר איבזור.

בקיצור למרות שכבר חוגגת כמעט חצי יובל, מדהים לגלות שעדיין נמכרות מכוניות חדשות שהלנסר של שנות ה90 נותנת להן בראש בהרבה פרמטרים.

עשית סלט...

בהודעתך המקורית שאלת אם היינו מוכנים לשלם על אותו רכב ישן מחיר שווה ערך לרכב חדש כיום.

עכשיו אתה מדבר משווה את אותה לנסר לרכבים בשווי 50K שקלים.

בהתאם להודעה המקורית השאלה היא האם היית מוכן לשלם היום על אותה לנסר חדשה מהמפעל מחיר שווה ערך לרכב חדש כזה כיום, הווה אומר סביב 100-110K שקלים (מחיר ממוצע של משפחתית מאותו סגמנט של הלנסר).

אני מקווה שהתשובה לכך היא לא, כי כל משפחתית מודרנית טובה בהרבה מאותה לנסר ולמעשה אותה לנסר (כבודה במקומה) גם לא תתעלה מעל רכבים חדשים בטווח ה-50-60K שקלים- לא באיבזור, לא בביצועים, לא בצריכת דלק, לא באיכות החומרים וההרכבה ובוודאי לא בבטיחות.

זו בדיוק הסיבה שאגדות מוטוריות אמיתיות במצב מצויין לעיתים נסחרות במחירים מאוד גבוהים (בהודעה של מגרש השדים יש M3 E30 EVO ב-150K דולר) ואילו רכב חסר ייחוד לא יהיה שווה כלום פרט לערך סנטימנטלי וקצת נוסטלגיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפני הרבה שנים היתה לי סקודה טנדר פיק-אפ

צבע אדום עם קשת התהפכות כסופה

מכונית מופלאה - נוחה, זריזה אמינה ואפילו יפה

היתי מוכן לשלם לא מעט כסף בשביל רכב חדש כזה Skoda-pick-up-9.jpg

פורסם
איך שכחתי את הסופרה :) באמת אגדה בקנה מידה עולמי, אחת מפלאי העולם המוטוריים, והכל הודות למנוע ה2jz

אני במיליון אחוז בטוח שנראה בארץ הקודש סופרה, כשתגיע לגיל אספנות ואז הייבוא יהיה חוקי

יש לנו אחת בחיפה שייבאו השנה.

פורסם
אלפאסוד 1.5.

הרכב הראשון שלי שתמיד אתגעגע אליו.

מצטרף, מחזק ומפנטז.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפני הרבה שנים היתה לי סקודה טנדר פיק-אפ

צבע אדום עם קשת התהפכות כסופה

מכונית מופלאה - נוחה, זריזה אמינה ואפילו יפה

היתי מוכן לשלם לא מעט כסף בשביל רכב חדש כזה [ATTACH=CONFIG]457000[/ATTACH]

ועל זה נאמר -האהבה עיוורת

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

סובארו לאונה (שנת השקה 1985), 1800 טורבו, 4X4 סטיישן, רמת גימור GLF עם לוח שעונים דיגיטאלי, רדיו AM-FM מקורי ומזגן אלכס!

על כזאת חדשה מהשקית עם כריות אויר, ABS ומזגן לשורה האחרונה אני מוכן לשים כסף!

רצוי בצבע בורדו מטאלי.

כבר לא מייצרים מכוניות עם אופי.subaru-leone.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הטעם שלי אולי טיפה מוזר אבל לפחות מקורי.

הייתי מת ל AMC PACER.

204.jpg204 (1).jpg

רכב שהיה אמור לעזור עם משבר הדלק של ארה"ב.

במקום לעשות רכב קטן, צר, אירודינאמי וחסכוני עם מנוע קטן הם פשוט ייצרו רכב רחב, קצר ומגושם, עם מנועים מ3.8 ליטר ועד 5.0 ליטר.

בנוסף, הוא היה איטי למרות המנועים האלו.

היו בו כמה רעיונות מוזרים שעבדו ואחרים שפחות.

הדלת בצד הנוסע הייתה יותר ארוכה כדי לאלץ את הנוסעים מאחורה לצאת מהצד ההוא לתוך המדרכה ולא לתוך התנועה.

החלק האחורי היה מרווח ועם הרבה אור אבל גם מזגן מעולה לא היה עוזר לאפקט החממה של חלונות כל כך גדולים.

הוא עדיין מוזר למראה ולדעתי מגניב לחלוטין.

לא ברמה של מולטיפלה אבל עדיין.

אה... דווקא הייתי משלם על מולטיפלה חדשה אם היו לי ילדים.

fiat-multipla-fia_mul_02_1.jpg

או AMC EAGLE

1982_AMC_Eagle.jpg1987_AMC_Eagle_wagon_burgundy-woodgrain_NJ.jpg 1981_AMC_Eagle_convertible_beige_NJ.jpg

רכב שגם בא בתגובה למשבר הנפט.

הוא היה מהראשונים ששילבו שלדה של רכב משפחתי עם 4X4, בדומה לסובארו אאוטבאק.

אבל הם לא עצרו עם הסטיישן אלא ייצרו גם גרסאות קופה וגג נפתח שנראים מפלצתיים עם יכולות שטח בסיסיות.

פורסם
אני מתכוון לסופרה.

לא משנה איזה דור.

יהיה אפשר לייבא את הדור הרביעי עוד 5.5 שנים.

כשאנשים אומרים סופרה, הם מתכוונים לסופרה MK4.

ברור לך שהדורות שקדמו לרביעי הם רכבים אחרים לגמרי. ובלי 2JZ.

• תוכן חדש...