Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סובארו לאונה (שנת השקה 1985), 1800 טורבו, 4X4 סטיישן, רמת גימור GLF עם לוח שעונים דיגיטאלי, רדיו AM-FM מקורי ומזגן אלכס!

על כזאת חדשה מהשקית עם כריות אויר, ABS ומזגן לשורה האחרונה אני מוכן לשים כסף!

רצוי בצבע בורדו מטאלי.

כבר לא מייצרים מכוניות עם אופי.[ATTACH=CONFIG]457071[/ATTACH]

זאת יותר ישנה מ-1985

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק התמונה להמחשה בלבד ת.ל.ח

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רכב בהחלט מיוחד אחי, הלוואי ויכולנו להחזיר חלק מהחלומות המוטוריים שלנו, עם כל התקני הבטיחות הרלוונטיים כיום. נמאס כבר מהעיצובים ה"חד פעמיים" של היום

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

גם בזה טעית, זה "ט.ל.ח.".

:-)

אגב, מצחיק איך שמרחק השנים משנה את התפיסה שלנו. בזמנה של הסובארו הזו, היא נחשבה לרכב חסר אישיות לחלוטין, מהרכבים ה"מודרנים" שלעולם לא ישתוו למכוניות משנות השישים (שכנראה שגם הן נחשבו לחסרות מעוף בהשוואה ל-vintage של שנות השלושים, וכן הלאה).

אגב 2, דווקא לסובארו הזו היתה סוג של ממשיכה (אימפרצה 4X4 2.0 סטיישן משנות האלפיים), שאפשר למצוא היום בגרושים. אני מנחש שעוד עשר שנים נראה שרשור "אגדות" עם איזכור של אחת כזו.

פורסם

הטעות באדיבות מתקן ההקלדה האוטומטי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

Buick Grand National

[video=youtube;6u8xlg-q5Xc]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ולשאלתך, הייתי מחזיר אותה לחיים, כי היום בקצת יותר מ50 אלף שקל (המחיר שעלתה כחדשה) מה תקנה היום שיתן לך את אותה התמורה? אלטו? 107? פיאט פנדה? האמן לי, המיצובישי מציע לך יותר, יותר מרווח, יותר נוחות, איכות חומרים יותר טובה, ובטח שהרבה יותר איבזור.

אתה מתעלם מכך ששקל מלפני 20 ומשהו שנים אינו שווה בערכו לשקל של היום ועקב כך ההשוואה שלך שגויה מיסודה. עניין של ערך נומינלי לעומת ערך ריאלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוי אני אוהב דיוני פנטזיות שכאלו.

אתחיל עם תהיה, למה לא עושים מכוניות כאלו (106/205) יותר? הרי זה פלאח שוק משמעותי באירופה (שלפי דעתי רק יגדל), ורוב מכוניות המיני המודרניות לא כ"כ שונות מהסופר מיני-מיני של פעם.

בכל אופן, במידה והיו מוכרים 106 חדשה מהסוכנות במחיר של 107 חדשה, אז יום ראשון הייתי כבר בבנק ויום שני במשרדים של לווינסקי. כנ"ל גם כלפי ה-205 (ואני הייתי מוכן אפילו להתפשר על הדאשבורד הפריך שלה).

תמיד אני מספר לעצמי בראש שהרכב האולטימטיבי בשבילי זו במוו סדרה 3 מודרנית עם העיצוב החיצוני של E30, אבל הייתי בכיף מסתפק בE30 שרק כמה שנים על הכביש.

פורסם

1302S.

חיפושית.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לשלם הכל בבת אחת? קונים אוטו ישן בגרושים ולאט לאט משפצים והופכים אותו לחדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שכן, ואפשר אפילו לעשות שיהיה יותר חזק ומאובזר משהיה מקורי חדש.

הכל עניין של כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה לשלם הכל בבת אחת? קונים אוטו ישן בגרושים ולאט לאט משפצים והופכים אותו לחדש.

כי אני עובד עם האוטו ומחפש להחליף את ה2005 שלי, אם יתנו לי עכשיו את דור ה97 ומטה או אפילו עוד 2005 אני לוקח.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...