Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה בפורום מצטער אם האשכול לא קשור לפה

אשמח אם תעבירו למקום אחר או משהו.

לעניין רכשתי סיאט לאון 2016 STYLE צבע טורקיז רכב באמת יפה מאוד אהבתי את הכל .

עכשיו בגלל שזאת גירסת STYLE הג'אנטים שם הם לא כאלה מושכים הם נחמדים והכל אבל מאוד אהבתי נגיד

את הצורה שיש לגירסת הFR אבל לא היה ברשותי את האפשרות לרכוש את ה FR נתחיל מהסטייל ולאט לאט חח:)

אז שאלתי את המוכר מה אני יכול לעשות, הוא אמר לי יש מישהו שאני מכיר תיגש אליו תעשה טרייד אין תוסיף 2500

ואתה מסודר.

דיברתי עם חבר טוב שלי שהוא מתעסק ברכב המון זמן ואמר לי בשום אופן אל תעשה טרייד אין על הג'אנט המקורי שלך.

עכשיו יש לי מספר שאלות

1.כדאי להחליף את הג'אנטים?

2.כדאי לעשות טרייד אין ולהוסיף כסף?

3.איפה כדאי לרכוש את הג'אנט הבנתי שאני יצטרך גם להחליף צמיגים. אשמח לשמוע הצעות של מקומות אני מאזור הדרום אשקלון אשדוד והסביבה.

4.המוכר אמר לי שאני יכול להגדיל עד 17 ולא 18 האם זה נכון או שאפשר לקחת 18 ולא יקרה כלום ?

פורסם

1. מבחינה כלכלית והגיונית לא, אבל מבחינה אמוציונלית ואם אתה רוצה- לך על זה.

2. טרייד אין על מה? על הרכב או על הג׳אנט?

3. אתה יכול לקנות ישירות מהיבואן, אבל סביר להניח שזה לא יהיה זול. תוכל לקנות מחנויות מתמחות בתחום. צמיגים תצטרך להחליף כמובן כי הם במידה שינה ממה שיש לך. תבדוק ביד 2 צמיגים את המקום הכי טוב לך.

4. http://car.mot.gov.il/ORIL/2015/3/15-0573.pdf. תחליט לפי הדגם שלך איזה מידה אתה רוצה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי מחליף ג'אנט מגנזיום מקורי (בהנחה שהוא לא סיני זול בהרכבה מקומית).

כן הייתי מחפש ג'אנטים מקוריים של הדגם הבכיר יותר במידה וקיים כזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ג'נטים מקוריים דרך החברה יעלו לך הון תועפות,

תתקשר ל- E&A Auto Sport ותבקש לדבר עם אלי.

יש להם לעיתים קרובות, סטים של ג'נטים מקוריים שפורקו מרכבים שבעליהם שדרגו את הסט המקורי.

בהצלחה.

פורסם

הכי פשוט לדעתי זה למצוא גאנט משומש במצב טוב (מקורי של FR).

המון אנשים משדרגים ל 19 ומוכרים אותם...

ראיתי אפילו כאלה שקיבלו כמה שיפשופים ושטויות לא רצניות נמכרים במחירים מצחיקים.

2017 Type R

• תוכן חדש...