Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

על איזה יבואן מבין הבאים תמליץ, על פי תפיסתך את רמת השירות שלו?  

146 הצבעות

1. 1. על איזה יבואן מבין הבאים תמליץ, על פי תפיסתך את רמת השירות שלו?

• פורד
      14
    • קיה
      45
    • סוזוקי
      19
    • שברולט
      1
    • פיג'ו
      19
    • מרצדס
      23
    • טויוטה
      25

פוסטים מומלצים

פורסם

תפיסת השירות של יבואן? על סמך סיפורים? לקוחות שפרסמו בפורום?

עם מחלקות השירות/מוסכים של יבואני המותגים הנ"ל לא היה לי קשר - וכשאנשים שואלים לדעתי על מוסך או רשת שאיני מכיר, זו גם התשובה שאני נותן להם, במקום למרוח אותם בסיפורי רב סרן שמועתי.

כשתעשו סקר על אולמות תצוגה ונושאים שיווקיים, אשמח להשתתף.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

היבואן שאני מעוניין להצביע לו (שיש לי ניסיון של כ 13 שנים איתו) לא נמצא בסקר.

אז הצבעתי לסוזוקי, כי יש לי סוזוקי כבר שנה, ואני מרוצה מהשירות עד כה, ואין לי ניסיון אישי עם שאר היבואנים מהרשימה.

!AWDSOME

פורסם

לפי תגובות הפורום מדובר על שירות המוסכים שלהם.

אבל מה עם תהליך הקנייה?

למשל יש כאלה שתהליך הקניה נחשב מהטובים בשוק אבל שירות המוסכים קצת פחות טוב.

ואגב איך אפשר להשוואת מותג פרימיום שנותן שירות ברמה אחרת לעומת מותג "עממי" יותר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני מעדיף לחשוב שהשאלה שלך לא באה ממקום מתריס, אלא כי אתה באמת רוצה לדעת - הסקר לא ממומן בידי אף אחד.

נכון, קצת מתריס, אבל בהחלט מגיע ממקום של נסיון להבין מה עומד מאחורי הרשימה המצומצמת.

ולמה מתריס? כשהיה סקר שקשור ל"סוויטש" (ספונסר הפורום), כתבתי משהו על זה שתנאי השימוש כתובים בצורה כזו, שגרמו כמעט לכולם לעבור עליהם. הפוסט שלי נמחק וקיבלתי אזהרה. אין לי בעיה שבעלי הפורום ירוויחו את לחמם, אבל מותר להעיר, ובטח כשזה נכון, וכתוב בצורה מכובדת.

את ההערה שאלו המותגים והיבואנים שרלוונטיים לפעם זו, היה נכון לכלול בפוסט הפותח/בסקר.

פורסם

יש לי ניסיון גרוע עם קיה.

לא התקינו כמו שצריך את הקודנית התפרקה אחרי חודשיים לבד נפלה בפנים שהגעתי שלחו אותי למוסך ההתקנה ושם דרשו ממני לשלם סכום לא גדול אבל מעצבן.

פורסם

אני הצבעתי טויוטה - כי עם נסיון של קרוב ל15 שנה עם שלל רכבים של המותג הזה (קורולות בעיקר ואוונסיס אחת) אני יכול לאמר בוודאות שהם נותנים שירות יוצא מן הכלל.

אבל גם בסובארו מוסך מרכזי (שהיום הם סמל"ת עד כמה שידוע לי) אני קיבלתי שירות מעולה.

ואני יכול להעיד את אותו הדבר על מוסך מורשה מטעם קרסו וגם שירות נהדר מקרסו טרייד אין.

אם כבר נכוויתי זה היה עם המיצובישי לנסר של אשתי - קראו לי לריקול וכמעט הרגו אותי בגלל רשלנות של המוסך - היחס שלהם אמנם היה טוב מאוד והם טיפלו בתקלה אבל גם אז הם התרשלו בטיפול הראשוני והיו שם עוד הרבה מאוד פשלות כמו רכב שיצא מהמוסך שלהם (מוסך מורשה מרכזי לפי מה שאני מבין) מבלי שרב בוחן יבחן אותו והתקלה שהיתה שם לא טופלה כראוי. שוב - היחס והשירות היו טובים מאוד אבל מקצועית - הם כמעט הרגו אותי.

אומר שהרכב סה"כ נהדר אבל למוסכים שלהם אני לא מתקרב יותר - לא בטוח אם זה בכלל קשור ליבואן האמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אומנם זה רכב קיה הראשון שרכשתי, אבל ללא ספק זאת חווית רכישת הרכב הסימפטית ביותר שהייתה לי עד כה - החל מזמינות נסיעות המבחן ועד ליחס והמקצועיות של יועצי המכירות בסניף.

פורסם

מרצדס, אבל אני משוחד.

מכח הנ"ל יש לי רק ניסיון עם טויוטה וקיה. הניסיון עם טויוטה פשוט מושלם, עם קיה טעון שיפור, בעיקר בתחום המקצועיות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי ניסיון חיובי ארוך טווח עם צ'מפיון - גם בקנייה וגם בשירות עם חריקה בנושא הטרייד-אין שלהם.

כמו כן, למשפחתי יש ניסיון טוב וארוך עם לובינסקי ולי אישית יצא לקבל שירות (בקניה ולאחריה) מהטרייד אין שלהם.

מכיוון שהראשונה חסרה בסקר, הצבעתי לשנייה.

הערה: מוזר לי להשוות את מרצדס לשאר, כיאה למותג יוקרה השירות שהם נותנים נרחב ומוקפד בהרבה (והמחיר בהתאם).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מצטער אבל לא אמליץ על אף נותן שירות שאין לי או למכר שאני סומך על דעתו ניסיון ישיר איתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...