Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין בהצעות למגבר לסאב של פיוניר 600 ואט פלוס רעיונות למגבר שאולי יוכל לתפקד גפ בעתיד לסאב יותתר תותח מה זה תודה מראש...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יש לך בקשות רציניות ?

נתנו לך מוצר שיעשה את העובדה, מה הבעיה ? המחיר לא נוח ?

איך נדע אם לא תגיד לנו כמה אתה מעוניין להשקיע במוצר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
יש לך בקשות רציניות ?

נתנו לך מוצר שיעשה את העובדה, מה הבעיה ? המחיר לא נוח ?

איך נדע אם לא תגיד לנו כמה אתה מעוניין להשקיע במוצר ?

אני מעונין להשקיע בין 800 ל 1500

פורסם

הצעה שלי שנראה לי בין הבודדות שניכנסת לתקציב

זה המאגנט פנטום מונובלוק.

מוצהר 675 וואט ב2 אוהם, זאת אומרת אם יש לך אלמנט של 2 אוהם, או שני סאבים של 4 אוהם, או סאב יחיד בעל שני סלילים של 4 אוהם.

תוכל לנצל את ההצהרה הזאתי.

ב4 אוהם הוא מוצהר 400 וואט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז רגע עד עכשיו הפעלתי תסב הזה עם איזה מגבר מאוס של 360 ואט של סופר סאונד שזה בכלל חרטא ניראה לי אתה רוצהלהגיד לי שבכלל לא שמעתי תסב ברצינות?

פורסם

הצהרות של הספקי כוחות נמדדים לפי טיב אמינות של החברה המצהירה.

אם הסופר סאונד הזאתי מצהירה על 360, היתי לוקח זאת בערבון מוגבל ולא מתיחס לזה ברצינות.

מניסיון אישי שלי עם המאגנט, הוא נותן תמורה טובה מאוד למחיר.

עדיין אינני יכול להגיד כמה בדיוק הוא נותן, אך הוא עושה עבודה טובה, ואותי אישית לא איכזב עדיין.

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...