Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להזמין מאמזון אבל כל החברות של שירותי שילוח ארה"ב-ישראל הופכות את העסק ללא משתלם.

יש חנויות שמוכרות מוצרי chemical guys במחירים שפויים באזור חיפה קריות עכו נהריה ?

באוטו דיפו צריך להיות ?

פורסם (נערך)

אורן קורולה מהפורום מחירים טובים

אוטוסטור יש להם אתר ומשלוחים.

clean your car מאנגליה.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
אורן קורולה מהפורום מחירים טובים

אוטוסטור יש להם אתר ומשלוחים.

clean your car מאנגליה.

מי זה אורן קורולה? יש לו חנות?

אוטוסטור גנבים

Clean your car מחירים נוחים אבל משלוח בעלות של 55 פאונד

פורסם

תראה אין לי חנות להציע לך אבל אני יכול להגיד לך דבר כזה,

אוטוסטור יקרים בחלק מהדברים ובחלק אחר די בסדר (הרי ידוע שאין זול במדינה).

אם תרצה לקנות כמה דברים ישתלם לך אני לקוח שלהם קונה מהם והכול בסדר את רוב השאר אני מזמין בחו"ל אתה רק צריך להבין שזה לא תמיד יותר זול.

Cleanyourcar לא שולחים ברויאל מייל אז זה רק חברת משלוחים בינלאומית.

בחו"ל אמליץ לך על כמה ספקים שהם סבירים במשלוח, jcarcare.com, rollupandshine.com, detailedclean.co.uk

אתם דוגמה מחיר פוליש מתכות באוטוסטור (extreme shine) סביבות ה 90 אם זכור לי טוב ל118ml ,אני הזמנתי מפולין את פוליש heavy metal polish (vintage) 500ml. ב120 כולל משלוח אז משתלם לי כמות יותר ומוצר יותר עדכני כי מה שיש באוטוסטור ישן יותר.

דוגמה שונה ספוג אפליקטור של מיגו

ויירס זוג עולה 19 שקל באוטוסטור ו16שקל באפקס מוטורס שניהם בארץ לא כולל משלוח, בחו"ל מצאתי הכי זול 34 שקל גם לא כולל משלוח אז האופציות הן לקנות פה וזהו או להזמין עוד כמה דברים מאותו ספק בחו"ל שבאמת ישתלם לך (לרוב דברים שאין בארץ).

גם פתרון זה תקף לשניהספקים בארץ הכול זה חשבון אחי תבדוק מה באמת טוב לך ותקנה, לי המליצו על כרמיאל (אני מנצרת עילית קרוב אלייך) רציתי לקנות נוזל no rinse כחול שאלתי אותם כפי שהמליצו בפורום וזה היה 90 שקל לא

כולל משלוח אז מה עשיתי הזמנתי מאוטוסטור ב79 שילמתי משלוח ובדרך הזמנתי עוד כמה מו אין למלאי שלי.

בהצלחה נשמה! שבוע טוב

פורסם
תראה אין לי חנות להציע לך אבל אני יכול להגיד לך דבר כזה,

אוטוסטור יקרים בחלק מהדברים ובחלק אחר די בסדר (הרי ידוע שאין זול במדינה).

אם תרצה לקנות כמה דברים ישתלם לך אני לקוח שלהם קונה מהם והכול בסדר את רוב השאר אני מזמין בחו"ל אתה רק צריך להבין שזה לא תמיד יותר זול.

Cleanyourcar לא שולחים ברויאל מייל אז זה רק חברת משלוחים בינלאומית.

בחו"ל אמליץ לך על כמה ספקים שהם סבירים במשלוח, jcarcare.com, rollupandshine.com, detailedclean.co.uk

אתם דוגמה מחיר פוליש מתכות באוטוסטור (extreme shine) סביבות ה 90 אם זכור לי טוב ל118ml ,אני הזמנתי מפולין את פוליש heavy metal polish (vintage) 500ml. ב120 כולל משלוח אז משתלם לי כמות יותר ומוצר יותר עדכני כי מה שיש באוטוסטור ישן יותר.

דוגמה שונה ספוג אפליקטור של מיגו

ויירס זוג עולה 19 שקל באוטוסטור ו16שקל באפקס מוטורס שניהם בארץ לא כולל משלוח, בחו"ל מצאתי הכי זול 34 שקל גם לא כולל משלוח אז האופציות הן לקנות פה וזהו או להזמין עוד כמה דברים מאותו ספק בחו"ל שבאמת ישתלם לך (לרוב דברים שאין בארץ).

גם פתרון זה תקף לשניהספקים בארץ הכול זה חשבון אחי תבדוק מה באמת טוב לך ותקנה, לי המליצו על כרמיאל (אני מנצרת עילית קרוב אלייך) רציתי לקנות נוזל no rinse כחול שאלתי אותם כפי שהמליצו בפורום וזה היה 90 שקל לא

כולל משלוח אז מה עשיתי הזמנתי מאוטוסטור ב79 שילמתי משלוח ובדרך הזמנתי עוד כמה מו אין למלאי שלי.

בהצלחה נשמה! שבוע טוב

תודה רבה אחי על ההתייחסות המפורטת.

לוקח בחשבון את מה שאמרת, האמת ששמעתי גם על החנות בכרמיאל.

מה לגבי מוצרי meguiar's ? ניתן להשיג בחנויות באזור ??

פורסם

לצערי גם לא ממש, המקום היחידי (שאני מכיר אנא תקנו אותי אם איני מעודכן) הוא אוטודיפו שאגב זה הסניף של חיפה בחוצות המפרץ במתחם יש להם הרבה מוצרי מגויירס אבל שוב המחירים לא משתלמים אצלם, שמפו כביכול עולה 60 שקל בחנויות דיטיילינג ואצלם זה סביבות 79 ל80 שקל הבדל גדול כן קרוב גם כן. יש לי כרטיס מועדון מקנה הנחה לפעמים זכור לי מבצע בחודש פברואר שהיה איזה 10% הנחה בקניה של 300+

בחישוב קטן יוצא אותו דבר כאילו קנית במקום אחר.

כדאי לך לשאול בנושא החלפות ומכירה אולי למישהו יש את מה שאתה צריך במחיר טוב וקרוב עליך אנשים יעזרו לך בכיף יש מלא חברה שמתפטרים מהמלאי שלהם.

פורסם
לצערי גם לא ממש, המקום היחידי (שאני מכיר אנא תקנו אותי אם איני מעודכן) הוא אוטודיפו שאגב זה הסניף של חיפה בחוצות המפרץ במתחם יש להם הרבה מוצרי מגויירס אבל שוב המחירים לא משתלמים אצלם, שמפו כביכול עולה 60 שקל בחנויות דיטיילינג ואצלם זה סביבות 79 ל80 שקל הבדל גדול כן קרוב גם כן. יש לי כרטיס מועדון מקנה הנחה לפעמים זכור לי מבצע בחודש פברואר שהיה איזה 10% הנחה בקניה של 300+

בחישוב קטן יוצא אותו דבר כאילו קנית במקום אחר.

כדאי לך לשאול בנושא החלפות ומכירה אולי למישהו יש את מה שאתה צריך במחיר טוב וקרוב עליך אנשים יעזרו לך בכיף יש מלא חברה שמתפטרים מהמלאי שלהם.

תודה רבה אחי עזרת מאוד ! !

פורסם

אורן קורולה הוא מהצפון, יש לו הרבה מוצרים שהוא מוכר.

באוטו דיפו יש מוצרים בסייסים וישנים שלא התקדמו יותר מידי(אפילו פלסטלינה אין) והמחירים לא שווים את זה.

לדעתי, לעשות קנייה גדולה של מוצרים מאוטוסטור + משלוח זה משתלם, אלה מוצרים שלא נגמרים כל כך מהר כך שזאת השקעה לטווח רחוק.

פורסם

יש לך את אורן קורולה בצפון ויש לו מחירים ממש זולים והוא אחלה בחור, אני גם קונה ממנו והוא תמיד מסביר ועוזר.

אני ממליץ בחום שתיצור איתו קשר ואני בטוח שהוא יעזור לך.

פורסם

אני ממש לא חנות, אבל יש לי כמה מוצרי כימיקל גייס 90% מלאים, תשלח לי הפ אם אתה מעוניין.

ד"א אורן באמת תותח עם אחלה מכירים, לא יודע אם יש לו של כימיקל אבל הוא באמת מחזיק מוצרים טובים עם מחירים מעולים.

• תוכן חדש...